Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40
日本動漫畫討論版>EYE SHIELD 21(高速達陣)光速討論區 vol.3 衝鋒21<夢幻的聖誕碗, 開波喇>29期已出
龍寶寶 06:14 PM 05-26-08
作者: 鎖鏈怪:
大佬, 我仲未睇
睇到你呢句咩驚喜都無晒
好簡單,下次未睇前請唔好入呢個Topic,而且今期精彩之處都應該係姪魔果段
11281984 06:22 PM 05-26-08
大和單手就ko左石丸了=﹏=
好想快d睇2個21對決呀>﹏<
上大仁 09:15 PM 05-26-08
作者: 龍寶寶:
我諗上次阿含所指的,就係大和唔只快,仲係超級大力
佢所指果招仲未出 , 大力一早知 , 1 個推幾個果次呢
新堂愁一 12:23 PM 05-31-08
唔係速度咁到底係咩呢
ahleung 12:29 PM 05-31-08
那個鷹的跳法太誇張了吧....... 太空漫步乎?
新堂愁一 12:29 PM 05-31-08
作者: ahleung:
佢話可以響天度行喎
HON HON 12:38 PM 05-31-08
作者: 新堂愁一:
佢話可以響天度行喎
好明顯係屈機啦, 己經唔係人既行為...
信長 02:22 PM 05-31-08
嘩,誇到佢
fiendray 02:27 PM 05-31-08
鷹出到太空漫步...屈到感,勁到識飛...門太又點贏
大和d平行又屈機
以常理來講帝黑一定會大炒雷門
作者可以點寫...
sigma 02:28 PM 05-31-08
作者: HON HON:
睇到o哂姐 不如話佢識飛 飛過哂d人去達陣啦
LPSLPSLPS 02:32 PM 05-31-08
誇係誇,但佢應該係想表達跳遠選手個種動作姐,又真係幾似o係空中到行...
新堂愁一 02:37 PM 05-31-08
作者: LPSLPSLPS:
誇係誇,但佢應該係想表達跳遠選手個種動作姐,又真係幾似o係空中到行...
跳遠選手果d邊有鷹咁瀟灑細細步慢慢行咁Q有型
sigma 03:15 PM 05-31-08
作者: LPSLPSLPS:
跳遠都唔會有可能有人立身既姿勢中跳吧 本作最後成為超級系對戰
鎖鏈怪 04:51 PM 05-31-08
學校比賽都已經咁屈
咁職業賽個D球員咪同怪物一樣
龍寶寶 06:49 PM 05-31-08
佢應該轉打籃球

作者: HON HON:
只係好似MJ咁有好強騰空力者
Shadow 神 09:33 PM 05-31-08
其實鷹個下都係想表達佢有超強滕空力 je,不過真係畫得太蕭酒啦 ...
依家咁門太真係唔知可以點贏 ... 感覺上仲無勝算過之前對一休/櫻庭。

至於大和真係實力仲係迷,跑得快唔過瀨那,但秘密打法係乜??
nemomemo 10:25 PM 05-31-08
大和比 含 更加奸詐&卑鄙?!
見地上有雪,即推開瀨那~
Shadow 神 10:37 PM 05-31-08
作者: nemomemo:
大和比 含 更加奸詐&卑鄙?!
見地上有雪,即推開瀨那~
推開個個唔係佢黎 ...
秘銀 10:38 PM 05-31-08
岩岩想鬧有冇咁誇,
睇落發現原來只係表達佢騰空力強

但咁既甫士點樣起跳?a
~ViVi~ 10:40 PM 05-31-08
冇得話佢唔誇啦...鷹跳起果個樣輕鬆到好似龍珠d人識舞空術咁
Kut 12:02 AM 06-01-08
作者: 新堂愁一:
跳遠選手果d邊有鷹咁瀟灑細細步慢慢行咁Q有型
佢跳果下我笑了....
睇唔到屈膝
好似慢慢行過去咁...
新堂愁一 12:27 AM 06-01-08
作者: Kut:
佢跳果下我笑了....
睇唔到屈膝
好似慢慢行過去咁...
我剩係睇倒佢行過去囉
~真夜~ 12:54 AM 06-01-08
作者: 秘銀:
岩岩想鬧有冇咁誇,
睇落發現原來只係表達佢騰空力強

但咁既甫士點樣起跳?a
他只是用了好多格講他的騰空力
不過個野真係
龍寶寶 07:21 PM 06-01-08
以前神龍寺對帝黑一休有無對過鷹?佢見到鷹的空中步行都嚇一跳,佢唔係空戰天才咩?
龍寶寶 07:24 PM 06-01-08
作者: ~ViVi~:
冇得話佢唔誇啦...鷹跳起果個樣輕鬆到好似龍珠d人識舞空術咁
之前都有版友講過,IC21的絕招係現實中都有的,只係以誇張手法去表達者
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40

返回主題版面