Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
球會討論區>車路士球迷會Vol.10 ﹝~ 麻煩各位到 Vol.11 繼續討論~﹞
kin~kin 08:09 PM 07-09-07
作者: HuGo_達之礦工:
馬路達入車, 洛賓真係可能走了!
唔好掛....
碧克 08:21 PM 07-09-07
作者: kin~kin:
唔好掛....
今季樓上關水喉,有入有出都正常.
不過奇怪點解唔放SWP先...
kin~kin 08:27 PM 07-09-07
作者: 碧克:
今季樓上關水喉,有入有出都正常.
不過奇怪點解唔放SWP先...
放都放你講果位先...

洛賓始終腳法好, 狀態好起上黎唔講得笑
PlayStation 09:01 PM 07-09-07
作者: kin~kin:
放都放你講果位先...

洛賓始終腳法好, 狀態好起上黎唔講得笑
佢仲係摩帥愛將.

洛賓走似係佢老豆主意多d
柴崎幸 08:27 AM 07-10-07
作者: PlayStation:
佢仲係摩帥愛將.
洛賓走似係佢老豆主意多d
要洛賓走,會唔會因為佢傷多過踢呀?
不過,暫時洛賓都未肯定會離隊,可能可以共存呢。
我同意碧克講法,係放都放胡禮菲臘斯先。
柴崎幸 08:29 AM 07-10-07
車仔2.1億簽馬隆達首破慳囊

(星島日報報道)車路士今夏首個重磅轉會昨天落實,里昂已接受了「車仔」提出以一千三百五十萬鎊(約二億一千二百萬港元)收購法國國腳馬隆達的報價。廿七歲的馬隆達並已於昨日到倫敦進行體檢,準備下季將征戰英超。

車路士行政總裁簡朗上周已公開表示,有意招攬馬隆達加盟增強攻力,里昂主席歐拿斯周日發表官方聲明︰「我們周日接受了來自車路士的報價,雙方已達成協議。這宗轉會對馬隆達是了不起的,他周一會到倫敦體檢。」

車路士早前簽入秘魯國腳比沙路、賓希姆及薛維爾,但全都是免費轉會。這次馬隆達以高價的加盟,意味着洛賓或胡禮菲臘斯的地位已岌岌可危。

另外,車路士班主阿伯拉莫域任命好友格蘭擔任球會的足球總監,這位前樸茨茅夫的技術總監將與領隊摩連奴合作管理球隊,成為阿伯拉莫域在球隊的心腹。
柴崎幸 08:32 AM 07-10-07
馬路達談及轉會選擇

接近完成轉會的馬路達向一份法國體育報章解釋他選擇轉投車路士的原因,並指杜魯巴的游說是其中一大因素。

「迪迪亞〔杜魯巴〕推動了一點,甚至很多。但是在車路士這仍不足以招聘一名球員。」

他承認在里昂的季前集訓營中私自離開,但表示其會長早已知情:「主席告訴我他會讓我離開,而我知道他必信守諾言,但所耗的時間是一個問題。他是一名強靱的商人但每個人都知道我會離開的了。」

馬路達表示他親自觀看過車路士的球賽,並為之深深吸引:「他們是我的首選基於很多原因。我以觀眾身分看了幾場球賽而我很享受它們。還有領隊真的很想要我,以及倫敦的生活,因為我想家人感到舒適。」

「最重要的是我感到他們真的想要我。我也覺得他們的踢法很適合我。」據說利物浦曾向其招手但馬路達自己卻曾經表示他覺得賓尼迪斯沒有誠意。反而摩連奴早在兩年前斟介艾辛時說過,里昂與他同樣喜愛 4-3-3 陣式,因此從該法甲球隊來投的球員無需適應即可得心應手。這相信是摩連奴垂青這名法國國腳的主因之一。

27 歲的馬路達上季被選為法國最佳球員。他在 2003 年由他和杜魯巴的母會昆甘以 €6.5M 轉會里昂,與艾辛曾有合作機會。他曾為國家隊上陣 30 次,射入三球。

另一方面,《泰晤士報》指雖然洛賓有份隨軍赴美,但其實球會已因雙方無法談攏續約事宜而準備把他售予皇家馬德里。波歷克則因第二次手術而未有加入球隊集訓,但球會不排除他稍後歸隊的可能。

錄自車路士新聞網http://chelsea.webhop.net/
SANG2003 01:14 PM 07-10-07
洛賓做半場殺手真係冇得頂 等你半場體力減換佢出黎 真係殺得死人
馬路達..雖然ok 但感覺仍係洛賓好d
lwl 01:18 PM 07-10-07
作者: 柴崎幸:

另一方面,《泰晤士報》指雖然洛賓有份隨軍赴美,但其實球會已因雙方無法談攏續約事宜而準備把他售予皇家馬德里。

錄自車路士新聞網http://chelsea.webhop.net/
Oh.........
robben 要走了
永遠懷念robben & duff 快翼的日子
SANG2003 01:19 PM 07-10-07
作者: lwl:
Oh.........
robben 要走了
鬼唔望下次比杜夫剷射入番球
lwl 01:25 PM 07-10-07
作者: SANG2003:
鬼唔望下次比杜夫剷射入番球

robben & duff 一界走一個
真係幾傷心
SANG2003 01:29 PM 07-10-07

robben & duff 一界走一個
真係幾傷心
可能胡禮仔太貴 比我都唔想平放比人住
前年買D人太貴啦
又學唔到MU買新人..洛賓唔傷 真係同C7有得比(上年仲係同級) 今年C7已經LV A+ 洛賓仲係B+..
lwl 01:31 PM 07-10-07
作者: 柴崎幸:

另外,車路士班主阿伯拉莫域任命好友格蘭擔任球會的足球總監,這位前樸茨茅夫的技術總監將與領隊摩連奴合作管理球隊,成為阿伯拉莫域在球隊的心腹。
唉..........
咁樣決策點會有效率ar???

下界摩sir 睇來要睇人面色做人la
SANG2003 01:34 PM 07-10-07
唉..........
咁樣決策點會有效率ar???

下界摩sir 睇來要睇人面色做人la

隨時真係下年走人都似~
雲加走佢又走 比費蛇獨大
lwl 01:34 PM 07-10-07
可能胡禮仔太貴 比我都唔想平放比人住
前年買D人太貴啦
又學唔到MU買新人..洛賓唔傷 真係同C7有得比(上年仲係同級) 今年C7已經LV A+ 洛賓仲係B+..
無計
洛賓成日受傷,真係佢既弱點

不過皇馬有位比佢打咩???
唔會好似reyes 咁座后備掛
lwl 01:36 PM 07-10-07
隨時真係下年走人都似~
雲加走佢又走 比費蛇獨大
咁既芵超好灰喎
SANG2003 01:36 PM 07-10-07
無計
洛賓成日受傷,真係佢既弱點

不過皇馬有位比佢打咩???
唔會好似reyes 咁座后備掛
賣鬼左羅賓佬比阿仙奴咪有位
雷恩斯打右翼都得 賓佬出親都係打左邊多
就算打後備都冇問題..洛賓係半場殺手黎
SANG2003 01:38 PM 07-10-07
咁既芵超好灰喎
我諗佢到時會請番另一個星級教練
因為車仔d高層似放眼將來但又同時緊張現在
你睇佢起個訓練中心就知..真係堅到呢~
下年可能係最後一年睇費蛇vs 摩蛇啦
lwl 01:41 PM 07-10-07
賣鬼左羅賓佬比阿仙奴咪有位
雷恩斯打右翼都得 賓佬出親都係打左邊多
就算打後備都冇問題..洛賓係半場殺手黎

robben 加 reyes 呢個組合幾令人期待
SANG2003 01:43 PM 07-10-07

robben 加 reyes 呢個組合幾令人期待
你唔好唔記得..英超人去西甲會升幾個lv..你睇科蘭個渣
Led Mirage 07:36 PM 07-10-07
頂....真係放robben
SANG2003 08:10 PM 07-10-07
作者: Led Mirage:
頂....真係放robben
期待佢去西甲升幾個LV
HuGo_達之礦工 08:20 PM 07-10-07
馬路達來....robben bye bye 機會好大了
PlayStation 12:26 AM 07-11-07
Oh.........
robben 要走了
杜夫拍洛賓真係好正.
尤其係杜夫.
我打winning用車仔都要買番杜夫番黎拍洛賓架.
Darby 11:51 PM 07-11-07
其實我真係唔知點解當年會放杜夫走....
摩連奴又好似冇乜留佢咁...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面