Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 05-02-06, 05:34 PM   #76
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
都係果句啦
真係個後生仔自己唔識死
本來已經無左件事,佢多口講句警告人就比人多獲
同個粗人去講道理,什至話佢無文化等等根本係囉黎搞

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-06, 05:39 PM   #77
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
聽成段野,係咪個潮童講電話太大聲俾人小??
我有時搭車都好憎d人係咁講電話,煩到......
啊叔好野!!!
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-06, 06:04 PM   #78
Misaki Taro
God of Gamer

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
好似拍出黎禁.....
係我一早走 la ~~
仲俾佢 咩 ~~~

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-06, 06:09 PM   #79
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 斯羅少尉
啊叔好野!!!
睇劇情應該係個阿叔太大聲
凍冰冰綠茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-06, 06:26 PM   #80
cloud

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
尋日先睇過~~~
兩面都好...........

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-06, 06:31 PM   #81
喪力
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
啊叔好野!!!
唔係調轉咩
喪力 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-06, 06:49 PM   #82
艾莉娜
Ultimate Gamer
♪↓加里/陽子↑♬

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 鈴蘭
都係果句啦
真係個後生仔自己唔識死
本來已經無左件事,佢多口講句警告人就比人多獲
同個粗人去講道理,什至話佢無文化等等根本係囉黎搞
成車人聽住,佢只係想攞返個尾彩者
但失敗在人地一開口佢就收,真係無用,太容易比人主導

講下無人講過o既野,段片個後生仔好似GAF某個會員

舊 05-02-06, 07:49 PM   #83
鎖鏈怪
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
一係就唔好出聲笠水
一係就發火同佢開波

依家個後生仔兩頭唔到岸完全係受靶
鎖鏈怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-06, 07:55 PM   #84
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
啊叔好野!!!
我的估計是兩人都講電話,阿叔太大聲令後生仔聽唔到電話,
所以拍拍前面叫阿叔細聲一點= =

可惜沒人知道後生當時用什麼語氣什麼態度去叫阿叔,
也不知阿叔實際是有幾大聲。

有時候一人讓一步就世界和平啦
其中一方企咁硬,結果兩邊都落唔到台

※EP3強化左把大劍3次,大改範圍、PP消費和集氣,某大大就突然跳出來對大劍有「手感」了。但又唔見某大大串人唔識EP2飛板防衛時比個成績來睇下。
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-06, 08:37 PM   #85
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: 鎖鏈怪
一係就唔好出聲笠水
一係就發火同佢開波

依家個後生仔兩頭唔到岸完全係受靶
個後先仔蚊滋咁細聲
人地個阿叔就理直?氣壯

大場面未見過係頹D架喇
明明有point唔用仲俾人反串
拍得人就預左要 架啦

舊 05-02-06, 09:46 PM   #86
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
公司睇唔到,岩岩睇左了
呢個阿叔得把死人聲
我相信我DUP左佢了

舊 05-03-06, 06:50 AM   #87
GimGim

註冊日期: Jun 2002
阿叔生活好有壓力 XD

舊 05-03-06, 10:36 AM   #88
The One
業餘歌手

引用:
作者: GimGim
阿叔生活好有壓力 XD
邊個會冇

舊 05-03-06, 10:59 AM   #89
snowman
┌───────┐
Ben 10

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: lauchai
邊個會冇
壓力lee d人人都有, 你有我有~

舊 05-03-06, 12:33 PM   #90
Dev
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
XBox Live GamertagPhonix Dev
引用:
作者: GimGim
阿叔生活好有壓力 XD
咁我都借機同人嘈囉.
壓力大晒.

舊 05-03-06, 01:09 PM   #91
The One
業餘歌手

尋日俾我老豆睇
佢話一轉身就即係開佢波
XDDDDDDD
仲講咁多野?

舊 05-03-06, 01:30 PM   #92
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
阿叔精神一定有問題@@

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-06, 03:48 PM   #93
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
無論一開始果時係個阿叔定係個後生仔唔岩, 個阿叔對件事0既處理手法都好有問題.
個後生仔唔知係怕事定忍耐力夠, 俾著我就算唔一拳打埋去都可能同佢互插
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-06, 04:51 PM   #94
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
中年大叔果然不好惹
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-06, 07:14 PM   #95
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
總括黎講 兩個都有好大問題
後生仔動機係冇錯,係白痴在又挑起阿叔把火
阿叔講野懶有道理咁,但又不大方,不知所謂
如果我係乖客我一定鬧埋一份

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-06, 09:18 PM   #96
雲漾
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDylm1437
終於睇哂4版....
點解好似咁多人幫住個後生仔覺得佢好慘咁ge
先撩者X 打死無怨
佢自己又係ge 好地地做乜拍人膊頭
人地講電話講得大聲咪忍下lor
大把人講電話講得大聲啦 個個都"拍膊頭"佢咪好唔得閒?
計我話我覺得個後生仔想表現自己...拍膊頭叫個阿叔細聲d....
咁岩又比佢遇著1個好有火既阿叔所以先發展成咁...
事後佢可能怯啦~"拍膊頭"果時d威風唔知去哂邊...
...
2個都有唔岩....
不過個阿叔講d野又過份左d....
又指手劃腳又爆哂粗咁.......

如果我係第3者我會坐去下層....
2個都唔會幫

舊 05-03-06, 09:20 PM   #97
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
引用:
作者: 雲漾
終於睇哂4版....
點解好似咁多人幫住個後生仔覺得佢好慘咁ge
先撩者X 打死無怨
佢自己又係ge 好地地做乜拍人膊頭
人地講電話講得大聲咪忍下lor
大把人講電話講得大聲啦 個個都"拍膊頭"佢咪好唔得閒?
計我話我覺得個後生仔想表現自己...拍膊頭叫個阿叔細聲d....
咁岩又比佢遇著1個好有火既阿叔所以先發展成咁...
事後佢可能怯啦~"拍膊頭"果時d威風唔知去哂邊...
...
2個都有唔岩....
不過個阿叔講d野又過份左d....
又指手劃腳又爆哂粗咁.......

如果我係第3者我會坐去下層....
2個都唔會幫
點解要忍?

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-06, 09:33 PM   #98
Chris皇

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDPanzerRaptor
XBox Live GamertagRaptorReaper
唔知點解我覺得係4眼青年專登撩人,
佢同阿叔對峙果陣一d都唔驚ge...好似預左會發生咁
Chris皇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-06, 09:35 PM   #99
Abale~姬絲汀小美
◆Whip Moderator◆
經一事...長一智

註冊日期: Jan 2002
個靚仔唔應該同阿叔握手,
講左sorry己經好夠了,而且講了兩次都仲唔夠,
而且阿叔仲講粗口,怎說也說不通,假如不握手,把事件弄大也不是靚仔想要的。

Click---> 大陸創意毒食物------[版主按]:中國大陸各省地區各項有問題食物新聞。<---
Click--->[電玩產業]全球轟動Capcom 2007年10月10日: << 1010魔物獵人空投支票 >>事件
Abale~姬絲汀小美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-06, 09:41 PM   #100
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
我可能會拿起部電話,扮傾緊
之後好大聲咁話:喂,聽唔到啊,有條XX係到講得好N大聲,槽Q住晒,講大聲D啦
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
阿叔講得好 StevenLeong 體育版 20 06-25-02 11:44 AM
阿叔好靚仔呀!!!!!!! boy 體育版 15 06-16-02 10:26 AM
笑死!!阿叔炳有線 ^^ initial 體育版 0 06-12-02 12:30 AM

現在的時間是 01:32 PM

手機版 | APP版