Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
手提遊戲機討論版>ソードアート・オンライン フラクチュアード デイドリーム Coming to Summer l ホロウ・リアノゼーション 已售
Athrun ^^ 08:25 PM 10-29-16
好唔好玩呢集
kanone 09:12 PM 10-29-16
好奇問下有幾多個ps4既會online玩?
Alucard_Lam 09:24 PM 10-29-16
作者: Lamsze:
甘真係睇人品?我一開開到件+500hp既麻痺頸鍊
我重玩咗3次,第一個地圖嘅頭兩個寶箱都分別係一件衫同頸鍊
Alucard_Lam 09:33 PM 10-29-16
作者: 遊雲gspirit:
由於唔太頂得順PSV太lag,於是入埋PS4中文版

save 日版1.02-->中文版1.01 ok 冇問題(cross-save後要quit app 1次再開)

玩左陣都覺得畫面爭太遠了...:-)
對比過真係差幾遠吓, 不過PSV終究可以隨時出街玩, hardcore的話入PSV中文限定+PS4普通最化算, figure個質素其實都算係咁,起碼無鬼神臉同明顯溢色情況,除番開約百幾蚊一個景品都算唔錯
pet3 08:27 PM 10-30-16
如何容易找到組隊
這集地圖好大好難找到她們
遊雲gspirit 08:44 PM 10-30-16
作者: pet3:
如何容易找到組隊
這集地圖好大好難找到她們
開menu --> friend --> 按L選隊友

R就可以睇佢地而家喺邊
kanone 09:46 PM 10-30-16
岩岩打到第三個map 25lv
online 一望竟然已經大量封頂70lv
ゆり 11:14 PM 10-30-16
幾經辛苦終於入3圖:-)
izumo 09:54 AM 10-31-16
作者: kanone:
岩岩打到第三個map 25lv
online 一望竟然已經大量封頂70lv
聽FD 講ONLINE 洗BOSS係升超快 :-)
Lamsze 11:19 AM 10-31-16
其實如果佢整日常skill,可以比人煮下野食釣下魚會耐玩好多好玩好多,整到真係MMORPG會好d
左下既log係咪無得放大?d字超細,但有d資訊亦想睇
想問有無系統攻略未?好多野都唔知點,特別同伴果d技既升幅
ゆり 11:30 AM 10-31-16
作者: Lamsze:
其實如果佢整日常skill,可以比人煮下野食釣下魚會耐玩好多好玩好多,整到真係MMORPG會好d
左下既log係咪無得放大?d字超細,但有d資訊亦想睇
想問有無系統攻略未?好多野都唔知點,特別同伴果d技既升幅
呢個真係唔好客氣

舊陣時瑪奇玩呢d玩到隻狗咁:-)

另外log可以係system睇番,冇得放大
izumo 12:28 PM 10-31-16
作者: ゆり:
呢個真係唔好客氣

舊陣時瑪奇玩呢d玩到隻狗咁:-)

另外log可以係system睇番,冇得放大
用細MON玩呢隻GAME真係睇到好辛苦:-)

D字唔好再細D?
ゆり 12:36 PM 10-31-16
作者: izumo:
細MON玩呢隻GAME真係睇到好辛苦:-)

D字唔好再細D?
咁呢d就個人問題遮:-)雖然我唔知你細既定義係乜
捲毛老爺 01:09 PM 10-31-16
未玩過呢個系列,
見有得魔改桐人(當自己冇用佢)。
買唔買得過:-)

見可以擦怪擦裝。

請指教。
ouki 01:26 PM 10-31-16
仲有冇人見到邊到有得賣日限?
kanone 01:27 PM 10-31-16
作者: 捲毛老爺:
未玩過呢個系列,
見有得魔改桐人(當自己冇用佢)。
買唔買得過:-)

見可以擦怪擦裝。

請指教。
建議睇下實况再決定
我見fb好多玩2下嫌煩放2手
個system都幾似online game同勁哂時間升技能(出xxx 1000次 擋 2000次 回幾十萬血果類)
pet3 01:37 PM 10-31-16
作者: kanone:
建議睇下實况再決定
我見fb好多玩2下嫌煩放2手
個system都幾似online game同勁哂時間升技能(出xxx 1000次 擋 2000次 回幾十萬血果類)
玩慣美系打槍的人要佢玩傳統RPG當然玩唔到幾日就放棄
ouki 01:40 PM 10-31-16
作者: pet3:
玩慣美系打槍的人要佢玩傳統RPG當然玩唔到幾日就放棄
應該寫傳統MMORPG好D....傳統RPG冇禁農場GE
捲毛老爺 02:18 PM 10-31-16
實況睇左幾日,見有唔同既裝備可以練。
lv 唔太易升及ai太笨之外。
整體都滿意。

有冇話遲下有限定BOSS,跌限定裝咁架:-)
kanone 02:18 PM 10-31-16
le 隻唔係傳統rpg吧 似鬼佬rpg多d
izumo 05:30 PM 10-31-16
作者: ouki:
應該寫傳統MMORPG好D....傳統RPG冇禁農場GE
將OLG 單機化 諗果個真心有才 :-)
kanone 06:17 PM 10-31-16
olg系統無乜問題 但個學習條件可唔可以除10先
ゆり 07:49 PM 10-31-16
作者: izumo:
將OLG 單機化 諗果個真心有才 :-)
太刀隱藏技仲要擋2000次:-):-)
由手機版發出
ouki 07:55 PM 10-31-16
作者: 捲毛老爺:
實況睇左幾日,見有唔同既裝備可以練。
lv 唔太易升及ai太笨之外。
整體都滿意。

有冇話遲下有限定BOSS,跌限定裝咁架:-)
如果根足 sao故事設定好正常。。。平均自第一層後一層最多up 3lv
gsw 08:33 PM 10-31-16
作者: ouki:
仲有冇人見到邊到有得賣日限?
應該好難買到掛:-)

上星期三唔得閒出去搵,直接森林寄屋企. :-)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面