Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 
電影版>Deadpool 2 (MAY 18 2018) | 美限BD跟Children's Book (第7頁#175)
Be With You 05:48 PM 03-27-18
作者: Shadow 神:
只希望今次唔好出太多 teaser/trailer ...
上次差唔多最精彩個 d 都係 trailer 睇哂
係啦… 最精彩嘅都睇晒
david 06:22 PM 03-27-18

Kinny Riddle 10:17 PM 04-05-18
身為癌症患者,Deadpool當然係最適合做治療癌症基金嘅代言人。

#F***Cancer

ゆり 11:00 PM 04-19-18

某人同對家中槍
J+1 12:27 PM 04-20-18
某兩個對家英文字可以出街?
由手機版發出
ゆり 12:52 PM 04-20-18
作者: J+1:
某兩個對家英文字可以出街?
由手機版發出
一個比迪士尼食左應該就出得

一個就...好明顯串爆對家
肉羊哩咖 07:51 AM 04-21-18
臨尾先彈件 Peter W 出嚟,條友好得,有人估佢係咪 Peter Wishdom 嚟
J+1 09:17 AM 04-21-18
佢有twitter /

https://twitter.com/PeterW_1974
由手機版發出
肉羊哩咖 05:50 PM 04-21-18
作者: J+1:
佢有twitter /

https://twitter.com/PeterW_1974
由手機版發出
條友好有喜感
mrk 09:51 PM 04-21-18
作者: ゆり:
一個比迪士尼食左應該就出得

一個就...好明顯串爆對家
前者XXX一定冇問題,
後者XX宇宙真係估佢唔到!

PS:期待5月快D到啦!
Dangerous-boy 03:27 PM 05-01-18
溫馨提示:IMAX優先場已開售
fami~yan 03:34 PM 05-03-18
作者: 肉羊哩咖:
臨尾先彈件 Peter W 出嚟,條友好得,有人估佢係咪 Peter Wishdom 嚟
更正: Pete Wisdom
IDGAF 11:20 AM 05-04-18
估唔到會搵Céline Dion合作!

Céline Dion - Ashes (from the Deadpool 2 Motion Picture Soundtrack)

https://youtu.be/CX11yw6YL1w

david 12:22 PM 05-04-18
咁搞法咪偏離曬上集低成本O既特色...
mrk 01:52 AM 05-05-18
作者: david:
係呀!一早知會變高成本製作啦!

PS:Fox影業連原導演都可以炒,佢有咩做唔出呀!(唔該真係拍埋今集,見好就收啦!廢事2年後再整多套垃圾第3集呀!
呂鳳仙 02:11 PM 05-07-18
作者: mrk:
係呀!一早知會變高成本製作啦!

PS:Fox影業連原導演都可以炒,佢有咩做唔出呀!(唔該真係拍埋今集,見好就收啦!廢事2年後再整多套垃圾第3集呀!
迪士尼重金買起FOX為乜?想拍都唔俾你拍啦。
我諗大老闆已經諗緊點將xmen同F4 reboot然後加埋入MCU。

宜家Deadpool成功原因在於玩不文及血腥,但MCU暫時仲咁合家歡,粗口都唔多句,
未來死侍再有消息都一定係reboot,但如果唔走3級路線應該又冇嘢好睇。
或者到時marvel重新定位死侍為xmen系列入面嘅配角,得閒出嚟吐吓糟算⋯⋯

Fox另一套xmen新戲Dark Phoenix都充滿隱憂⋯⋯
HEAD_HUNTER 03:10 PM 05-07-18
原來「低成本」一個特色嚟..... a
mrk 07:24 AM 05-08-18
各位溫馨提示:元朗間IMAX影院已開買左正日(17號)2DIMAX版戲飛啦!

利申:我已成功搶訂左正日早場中間靚位啦!(只需$90+$8真係好鬼平!)

作者: 呂鳳仙:
迪士尼重金買起FOX為乜?想拍都唔俾你拍啦。
我諗大老闆已經諗緊點將xmen同F4 reboot然後加埋入MCU。

宜家Deadpool成功原因在於玩不文及血腥,但MCU暫時仲咁合家歡,粗口都唔多句,
未來死侍再有消息都一定係reboot,但如果唔走3級路線應該又冇嘢好睇。
或者到時marvel重新定位死侍為xmen系列入面嘅配角,得閒出嚟吐吓糟算⋯⋯

Fox另一套xmen新戲Dark Phoenix都充滿隱憂⋯⋯
明白晒!

PS:我記得xmen新戲Dark Phoenix本來預今年上半年上映,
依家係咪因為Fox被迪迪尼買左,所以搞到延左期??(定好似本身係網上電視劇呢??)
王小虎 10:57 AM 05-08-18
Dark Phoenix delay係因為要補拍(現今電影好平常),但係主要角色好似Michael Fassbender同Jennifer Lawrence就要等到八九月先再有期,補拍後仲要再做後期、特效,所以只有延期。

New Mutants就話拍出來的效果未如理想,要重拍一半,會加新角色。
王小虎 12:50 PM 05-08-18
http://www.ign.com/articles/2018/05/...ce-disney-deal

Comcast可能出價600億買Fox(止前Disney開價524億)。AvX 變成 Hulk vs Wolverine...
david 05:48 PM 05-08-18
作者: HEAD_HUNTER:
原來「低成本」一個特色嚟..... a
你O既主觀個人意願係改變唔到呢個事實。

求其一拜G神:https://weminoredinfilm.com/2016/02/...omment-page-1/
HEAD_HUNTER 12:12 AM 05-09-18
你O既主觀個人意願係改變唔到呢個事實。

求其一拜G神:https://weminoredinfilm.com/2016/02/...omment-page-1/
無意冒犯,不過無一套電影係會標榜自己既「特色」係low budget,
就算你引文入面既Jaw、Indiana Jones等電影從來都唔會以low budget為特點,
一套電影有幾多budget、有幾多人投資從來只有多多益善,
Spielberg既Jaw、Schindler's List都係號稱「低成本、高品質」之作,
但你要記住,low budget唔係電影公司主動要求的,只係睇當時有無人肯出資同說唔說服到人大手投資 (直接而言,你見過有製片同導演認為自己特色係「low budget」而主動要求電影公司唔好投資?)
當然無可否認某啲意念同橋段係由「low budget」激發出嚟,
但如果你認為甘樣就理所當然地將「low budget」同「特色」畫上等號的話,
我只能夠講你對電影 (尢其商業電影)既認知同我理解既有好大偏差
david 09:04 AM 05-09-18
作者: HEAD_HUNTER:
無意冒犯,不過無一套電影係會標榜自己既「特色」係low budget,
就算你引文入面既Jaw、Indiana Jones等電影從來都唔會以low budget為特點,
一套電影有幾多budget、有幾多人投資從來只有多多益善,
Spielberg既Jaw、Schindler's List都係號稱「低成本、高品質」之作,
但你要記住,low budget唔係電影公司主動要求的,只係睇當時有無人肯出資同說唔說服到人大手投資 (直接而言,你見過有製片同導演認為自己特色係「low budget」而主動要求電影公司唔好投資?)
當然無可否認某啲意念同橋段係由「low budget」激發出嚟,
但如果你認為甘樣就理所當然地將「low budget」同「特色」畫上等號的話,
我只能夠講你對電影 (尢其商業電影)既認知同我理解既有好大偏差
1. 麻煩唔好自行腦補之後再硬塞入我把口
2. 特色(characteristic)定義:a typical or noticeable feature of someone or something
PatrickNo42 10:12 AM 05-09-18
其實最緊要都係套野好睇冇走樣啫
響個拍攝組冇變動而FOX又話之你既情況下我又唔覺得會好差
呂鳳仙 10:14 AM 05-09-18
作者: 王小虎:
http://www.ign.com/articles/2018/05/...ce-disney-deal

Comcast可能出價600億買Fox(止前Disney開價524億)。AvX 變成 Hulk vs Wolverine...
竟然中途殺出嚟爭?站在fans角度唔想佢再賣走,起碼marvel同star wars可以完全統一大業
1 2 3 4 5 6 7 8 

返回主題版面