Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
電視遊戲討論版>Octopath Traveler 八方旅人 | NS,Steam版已售 | Xbox Game Pass (Console and PC) 3月25日
Gundam MK-2 01:18 PM 07-10-18
作者: rinxlun:
唔知會唔會偷跑呢
強烈希望偷跑
不過連日本都無消息

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
Kello820 06:14 PM 07-10-18

快過水
Gundam MK-2 06:19 PM 07-10-18
作者: Kello820:

快過水

唔要輔版
BTW邊度?

Kello820 06:39 PM 07-10-18
作者: Gundam MK-2:

唔要輔版
BTW邊度?

某平台上賣緊
walkin可能呢兩日
benqqq1995 07:59 PM 07-10-18

快過水
邊到有得偷?adore
Kello820 08:25 PM 07-10-18
某網店平台,版規唔知比唔比講,懶睇
holsety 08:30 PM 07-10-18
個12, 大違和。。。
neo2046 08:33 PM 07-10-18

Kello820 08:47 PM 07-10-18
偷3日,受唔受得住個輔見仁見智
Gundam MK-2 09:08 PM 07-10-18
偷3日,受唔受得住個輔見仁見智
受唔到的表示乖乖再等

陸奧 貴志 09:11 PM 07-10-18
我要個C字....
AKIRA桑 09:14 PM 07-10-18
其實有冇人覺得呢隻game原本係整比3DS?

我從使用 Tapatalk 的 SM-G9287 發送
lodoss 09:50 PM 07-10-18
作者: AKIRA桑:

原本比3DS的話應該會出雙版本,
3DS個裝機量大得多。
leungky1 11:28 PM 07-10-18
作者: AKIRA桑:

話出到依家都年半,仲有中途調整系統
相信正常玩到嘅3DS版本並唔存在
由手機版發出
neo2046 02:49 AM 07-11-18

lunn 03:06 PM 07-11-18
荃灣有英文版賣喇
X&Y 03:23 PM 07-11-18
買左美版
雖然一樣有日文UI同語音
不過承繼唔到日版demo既save
應該係eshop入面係當美日版係兩隻game
斯羅 03:33 PM 07-11-18
想問英文版幾錢?
X&Y 03:44 PM 07-11-18
作者: 斯羅:
想問英文版幾錢?

SSP 380
charcsc2000 04:17 PM 07-11-18
c字和輔咪又係日文版...何苦咁執著...
charcsc2000 04:18 PM 07-11-18
作者: X&Y:
買左美版
雖然一樣有日文UI同語音
不過承繼唔到日版demo既save
應該係eshop入面係當美日版係兩隻game
想問問...呢次美版係咪有日文????
即係日美版??
定好似神劍/ys8咁...有分日版和美版???
X&Y 04:59 PM 07-11-18
作者: charcsc2000:
想問問...呢次美版係咪有日文????
即係日美版??
定好似神劍/ys8咁...有分日版和美版???
美版既話
NS 係日文system UI 就in game出日文UI
語音入GAME SETTING揀eng or jp
但應該隻game 個id 係美日服唔同
因為裝左日版demo 可以再入美服同時可再裝美版demo

不過本身預左重新揀左第一位角色,所以我無所謂
charcsc2000 05:13 PM 07-11-18
美版既話
NS 係日文system UI 就in game出日文UI
語音入GAME SETTING揀eng or jp
但應該隻game 個id 係美日服唔同
因為裝左日版demo 可以再入美服同時可再裝美版demo

不過本身預左重新揀左第一位角色,所以我無所謂
OK, THX~
咁就得, 咩版平買咩版本..
反正DEMO玩左都會重新開始...

反而佢個英文翻譯就好大問題....玩慣英文GAME的我都唔係好明佢講咩...
不過可以美GAME出日語呢下正...
charcsc2000 05:15 PM 07-11-18
葵廣2/F 日版 $448...
好貴...
charcsc2000 05:16 PM 07-11-18
SSP 380
SSP380???
係深X都嗎???
葵廣呢邊要$448...我願買美版...
反正入面一樣...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面