Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-16-03, 09:48 PM   #76
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
Originally posted by Suika :

我都未見過你呢 ..

夠鍾上去搶 MVP ..
我個隱身夾係唔係0係你度??

依家一多過7000人玩,就放棄....根本練唔到=-="""

有冇D怪又易打又易賺錢... a

舊 06-16-03, 10:02 PM   #77
光熱斗
Ultimate Gamer
IE3.0 <3

註冊日期: Sep 2002
今日打黃草........
打+偷咗幾個鐘..........
百幾個黃草........
一個花叶都無~!!!!
唉~
心淡~

此篇文章於 06-16-03 10:06 PM 被 光熱斗 編輯。
光熱斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-03, 10:40 PM   #78
Suika
God of Gamer
西瓜

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
>>我個隱身夾係唔係0係你度??

Yes 呀
未用過

>>有冇D怪又易打又易賺錢... a

不死系囉
一行直火牆就得
Suika 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-03, 10:47 PM   #79
光熱斗
IE3.0 <3

好唔好~?
舊 06-16-03, 10:52 PM   #80
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
>>我個隱身夾係唔係0係你度??

Yes 呀
未用過

>>有冇D怪又易打又易賺錢... a

不死系囉
一行直火牆就得
我有用...
依家用翼delay唔止3秒....我諗用隱身會好d..

over7000人用翼過程:
按快速鍵f9...(1~2秒後)翼既數目減1...(1~2秒後)飛.....共2~4秒...
好彩既我仲淨1/10hp飛到...唔好彩就...x_x
飛完之後仲要睇下身邊有冇怪....有怪係身邊又係x_x

打唔到...出唔出到火強都成問題=-=""

舊 06-16-03, 10:54 PM   #81
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
Originally posted by 光熱斗 :
好唔好~?
如果咁升肯定爽死...
暴雪後再怒雷~~ b

不過建議學火強

舊 06-16-03, 10:55 PM   #82
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
Originally posted by gundamf91 :

我有用...
依家用翼delay唔止3秒....我諗用隱身會好d..

over7000人用翼過程:
按快速鍵f9...(1~2秒後)翼既數目減1...(1~2秒後)飛.....共2~4秒...
好彩既我仲淨1/10hp飛到...唔好彩就...x_x
飛完之後仲要睇下身邊有冇怪....有怪係身邊又係x_x

打唔到...出唔出到火強都成問題=-=""
係你isp問題姐
我9000人係咁飛都無事
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-03, 10:56 PM   #83
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
Originally posted by 小嘉 :

係你isp問題姐
我9000人係咁飛都無事
你又話帶我隻新手升...

舊 06-16-03, 10:59 PM   #84
光熱斗
IE3.0 <3

引用:
Originally posted by gundamf91 :

如果咁升肯定爽死...
暴雪後再怒雷~~ b

不過建議學火強
爽就夠了~db
舊 06-16-03, 11:00 PM   #85
小嘉
The One

引用:

你又話帶我隻新手升...
你幾時有搵過我
舊 06-16-03, 11:05 PM   #86
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:

爽就夠了~db
用火強秒不死系都好爽...
一個巫師食廿隻戰俘都不是難事....

舊 06-16-03, 11:06 PM   #87
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:

你幾時有搵過我
梗係有~~

舊 06-16-03, 11:11 PM   #88
小嘉
The One

引用:

梗係有~~
唔係沈日,今日喎
今日你邊有
舊 06-16-03, 11:12 PM   #89
光熱斗
IE3.0 <3

引用:

用火強秒不死系都好爽...
一個巫師食廿隻戰俘都不是難事....
um.......
你可點比我看嗎~?謝.
here.
舊 06-16-03, 11:14 PM   #90
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:

唔係沈日,今日喎
今日你邊有
有~~~~係你掛緊網果時~~~

舊 06-16-03, 11:22 PM   #91
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:

um.......
你可點比我看嗎~?謝.
here.

我都係建議下,學火牆者^^;

舊 06-16-03, 11:29 PM   #92
Suika
西瓜

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
引用:
好唔好~?
點解十雷擊 五雷嗚
晒了一點喎..
Suika 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-03, 11:32 PM   #93
光熱斗
IE3.0 <3

引用:

點解十雷擊 五雷嗚
晒了一點喎..
雷擊好用d~
舊 06-16-03, 11:33 PM   #94
光熱斗
IE3.0 <3

引用:

我都係建議下,學火牆者^^;
不,我不全修~
id冰雷法,mvp專用.
舊 06-16-03, 11:34 PM   #95
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:

點解十雷擊 五雷嗚
晒了一點喎..
法士易升d....
可以冰強封怪之後冰凍+雷擊(重覆)....雷鳴一野就會彈走...

舊 06-16-03, 11:35 PM   #96
小嘉
The One

新2轉韓國7月實裝,日本9月實裝

http://www.watch.impress.co.jp/game/...16/ragfes3.htm
舊 06-16-03, 11:36 PM   #97
GAF GGXX團
紅月カレン

我想知idun幾時先會分1,2=-="""

舊 06-16-03, 11:43 PM   #98
Xdance
Insane Gamer
重型女友欠乏証患

註冊日期: Jun 2002
我拍既一張最高攻擊力,不過用左天怒

舊 06-16-03, 11:45 PM   #99
光熱斗
IE3.0 <3

引用:
Originally posted by Xdance :
我拍既一張最高攻擊力,不過用左天怒

看不到.......
舊 06-17-03, 12:52 AM   #100
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
突然心血來朝想養寵物, 想請問要注意甚麼?
而家想養大咀/狸貓 , 捉定買好 , 多少$$ ?
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
RO 討論區 VOL.16 之 天空之城 尤諾 荒木飛呂彥 PC電腦遊戲討論版 981 12-29-03 06:37 PM
RO 討論區 VOL.15 之 傾城之戰 小嘉 PC電腦遊戲討論版 987 09-15-03 04:32 PM
仲有無人有打AOC? 光之審裁者 PC電腦遊戲討論版 954 06-19-03 02:03 AM
RO 討論區 VOL.13 之 夢幻之島 小嘉 PC電腦遊戲討論版 952 06-15-03 03:24 PM
RO 討論區 VOL.12 之 守候永恆的Lag 飛龍漢 PC電腦遊戲討論版 971 05-15-03 08:20 PM

現在的時間是 09:46 AM

手機版 | APP版