Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 06-24-13, 12:18 AM   #76
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
神作

有cod式打zombie
又人類唯一希望的病毒學家捨身演出
又有金將軍示範如何令國個疫情不會爆發
又有超越東京雙殺既主角
又有l4d式逃生
又有麝界戰記識人搭人扒牆
又有比飛機放飛機
又有全城毫無意義地被擺炒
又有bio式既配置
又有物理學聖劍
又有蜜桃雞玩法
最後仲有霸氣行走廊同淡定飲百事

超有趣
霸氣行走廊,淡定百事,連埋係起源國上機後同老婆講電話果幕真係覺得無選錯主角

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86

此篇文章於 06-24-13 12:45 AM 被 廢人 編輯。
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-13, 12:19 AM   #77
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
...
有紙筆,電話係外面,一定要經過感染者
CAM只能作單向交流。
http://www.gaforum.org/showpost.php?...4&postcount=75

舊 06-24-13, 12:26 AM   #78
神龍
↘大家比d掌聲

重有
我琴日睇個陣, 舉牌個幕起碼十幾個人笑,
我真心信個班人係比個主角對屋企人嘅感情感動到笑而唔係笑佢傻仔得濟咁都諗唔到橋走去搵命駁

舊 06-24-13, 12:32 AM   #79
廢人
The One

姐係咁

你地遵論依d無謂情節咩
霸氣行走廊同淡定飲汽水先係果段重點嘛

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-13, 12:40 AM   #80
神龍
↘大家比d掌聲

佢得咗啦, 完場應該唔小觀眾買罐relax下

舊 06-24-13, 12:54 AM   #81
赤兵尉SETH
God of Gamer
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
喪屍起源於韓國
近排睇太多nico,成日腦內見到"コミケ会場"字幕

引用:
作者: Rance 查看文章
D字幕翻譯水準低到嚇死人,首先係D軍人述語,Bravo拍B隊唔知點解可以變左暴徒,ROGER變左羅格?!連普通對白都可以錯,叫佢地去第二度講變左叫佢地講第二D話題....香港人可以做得翻譯O既英文水準都咁低都幾可悲....
我以為自己睇咁抢先版

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB

此篇文章於 06-24-13 01:01 AM 被 赤兵尉SETH 編輯。
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-13, 03:34 AM   #82
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
:)

電話不斷響有機會引返D感染者返黎喎...
個度話哂有八十人,就算當時死咁幾件,如果個度有四份一返黎拍玻璃,咁個LAB就真係會冧囉。

笑位
淡定百事個下真係事後笑左

同版友睇完講開
明顯係百事嫌左

平時請畢仔拍個10秒百事廣告要幾錢?
而家只要幫佢條片做一做sponsor,畢仔幫你賣個至型廣告都仲得

嘔氣都嘔得型過人,除左畢仔真係諗唔到第二個

此篇文章於 06-24-13 03:37 AM 被 綾小路雷太 編輯。
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-13, 09:37 AM   #83
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

PSN  IDRuriHoshino
睇完得一個感想 .... Scared Movie見

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-13, 09:55 AM   #84
ahleung
The One
Bannnned

紙版我自己唔覺得好笑, 覺得幾touching.

調查兒唔兒戲我唔爭拗了.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-13, 10:17 AM   #85
Chris Redfield
クリス.レッド

Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
請問下字幕後有冇嘢睇?

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-13, 11:26 AM   #86
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
:)

電話不斷響有機會引返D感染者返黎喎...
個度話哂有八十人,就算當時死咁幾件,如果個度有四份一返黎拍玻璃,咁個LAB就真係會冧囉。

咁真係好大鑊
照你咁講我真係錯了
畢哥應該係踱到呢條橋都唔用
直接搵命賭一支成功率一定高過先試幾支流定堅試到有爽B返轉頭拍為止
應該高好多添

舊 06-24-13, 02:20 PM   #87
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
作者: 神龍 查看文章
咁真係好大鑊
照你咁講我真係錯了
畢哥應該係踱到呢條橋都唔用
直接搵命賭一支成功率一定高過先試幾支流定堅試到有爽B返轉頭拍為止
應該高好多添

比你打到支正確嘅都唔怕嗰八十幾件野啦
其實成套戲都超多吐糟位, 不過睇完段秘辛

我完全明白佢家陣可以剪成咁都算唔話得

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-13, 02:31 PM   #88
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
~~~
最大bug係火腩飯一行3人出去拎病毒,3個人都知道目標係去Y37間房(好似係),
但原來火腩飯同女兵都旨意晒由博士去拎……寫張貓紙清單一人一張做ref.得冇

更自打咀巴就係,博士跟去時班同事都同佢講你其實唔駛親自去,
如果博士真係轉軚唔跟去,咁火腩飯同女兵去拎乜呢

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-13, 03:15 PM   #89
amaderasu
Crazy Gamer

註冊日期: May 2009
http://tieba.baidu.com/p/2411140079

原來冇時間又冇錢, 仲要cut好多
amaderasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-13, 03:26 PM   #90
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
~~~
最大bug係火腩飯一行3人出去拎病毒,3個人都知道目標係去Y37間房(好似係),
但原來火腩飯同女兵都旨意晒由博士去拎……寫張貓紙清單一人一張做ref.得冇

更自打咀巴就係,博士跟去時班同事都同佢講你其實唔駛親自去,
如果博士真係轉軚唔跟去,咁火腩飯同女兵去拎乜呢
呢個更加唔好提啦
要去到靠個電話call先有開門密碼
plan計劃個個要打靶啦

舊 06-24-13, 03:27 PM   #91
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: Einhander 查看文章
比你打到支正確嘅都唔怕嗰八十幾件野啦
其實成套戲都超多吐糟位, 不過睇完段秘辛

我完全明白佢家陣可以剪成咁都算唔話得
咁都比佢搞得返, 直情要拜

舊 06-24-13, 04:33 PM   #92
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
呢個更加唔好提啦
要去到靠個電話call先有開門密碼
plan計劃個個要打靶啦
哩個堅低d

有pw唔一早講定,特登打電話去

明想引喪c

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-13, 04:38 PM   #93
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
其實暗行加油果時唔將部phone較無聲已經有問題la

算啦,緊張刺激下咪大家好過D囉\

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-13, 12:12 AM   #94
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
其實套套戲要犯駁既話都好多位可以駁, 尤其是斬件咁講就咩都講唔通, 點解唔可以一貫連戲咁睇法呢?

HON HON 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-13, 12:25 AM   #95
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: HON HON 查看文章
其實套套戲要犯駁既話都好多位可以駁, 尤其是斬件咁講就咩都講唔通, 點解唔可以一貫連戲咁睇法呢?
咁查實最尾畢哥嘅腦殘可以點連戲解釋法先顯得唔腦殘a?
家下連拍個班望住最尾場室內metal gear成品都sosad緊喎

套套戲都有犯駁位架啦, 只係呢套爆咗標升華成為神作je

舊 06-25-13, 01:03 AM   #96
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
引用:
套套戲都有犯駁位架啦, 只係呢套爆咗標升華成為神作je
爛過佢o既而同樣係大製作o既大把啦...

引用:
作者: amaderasu 查看文章
http://tieba.baidu.com/p/2411140079

如果內容屬實 , 咁我反而覺得呢套係神作 , 咁都比佢救得返

舊 06-25-13, 01:06 AM   #97
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: Sgodkyo 查看文章
爛過佢o既而同樣係大製作o既大把啦...

如果內容屬實 , 咁我反而覺得呢套係神作 , 咁都比佢救得返
梗多架
只不過呢套都係其中之一之嘛

我都話係神作喎

舊 06-25-13, 08:20 AM   #98
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: amaderasu 查看文章

突然好想睇俄羅斯無雙

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-13, 08:53 AM   #99
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: Eking 查看文章
呢句野係指感染物落左入口入面,明顯翻譯唔知點譯先順口就求其........
我個腦轉得慢... 其實佢講喱句野時,究意係咩意思??
仲有佢企喺天台
數1001, 1002.... 又係咩意思? 請原諒我睇唔切...

舊 06-25-13, 08:58 AM   #100
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: traveller 查看文章
我個腦轉得慢... 其實佢講喱句野時,究意係咩意思??
仲有佢企喺天台
數1001, 1002.... 又係咩意思? 請原諒我睇唔切...
15秒就暴走,1001,1002係數秒用...如果15秒內暴走就跳落樓...

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[討論] 唔知仲有冇人打 Call of Duty 5 World at War ammms 電視遊戲討論版 3 07-04-11 09:39 PM
Call of Duty World at War subzero PC電腦遊戲討論版 14 12-30-08 01:17 AM
[多機種] Blazing Angels : Squadron of World War美版預定11月發售(XB360版己售) 神祕人1號 電視遊戲討論版 18 03-18-07 09:49 PM
[ETC] A Hangar, A Pinhole And A World Record: Building The World's Biggest Camera KKH 照相館 0 05-18-06 08:40 PM
邊款World War II遊戲好? Metal Gear NT PC電腦遊戲討論版 2 03-22-05 08:58 PM

現在的時間是 07:50 PM

手機版 | APP版