Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4
電視遊戲討論版>[PC] コードヴェイン Code Vein︱ARPG /God Eater team︱發售中
武藤遊戲 12:09 AM 05-30-19
抽不中cy GBVS

反而抽中這個test我玩緊
赤兵尉SETH 01:15 AM 05-30-19
我都抽中左
但唔係31號先開始咩?
11281984 09:49 AM 05-30-19
作者: 武藤遊戲:
抽不中cy GBVS

反而抽中這個test我玩緊
點解你可以玩緊嫁
赤兵尉SETH 08:53 PM 05-31-19
test打左第一隻Boss,幾易玩...除左跌死過一次外未被殺過...
唔係DS個種大地圖,似仁王關卡式
小卒視力好差,大概只望到5米範圍,但對聲音有反應,同ds一樣可以背刺同parry
斬擊感同仁王差唔多虛,基本攻擊模式好單調...未知係咪有招學定跟武器變化

其他野真係同DS差唔多...
比較出眾地方係巨乳...同創角部份選擇真係好豐富
武藤遊戲 08:03 AM 06-11-19

ComeLOLoh 10:15 AM 08-08-19
動漫節試完,覺得Frame Rate無60fps,至多得30,畫面一般Bandai質數,賣點動畫系人設角色。
同上,似Dark Soul、仁王,但係相對地易玩。
有時間既,可以一玩,但唔係一線Must Buy。
風間鈴木仁 03:17 PM 09-08-19
PSN HK 有 DEMO DL。

轉貼 PSN TW FB :

https://www.facebook.com/12219173115...3157319726986/

<噬血代碼> 開始了。

開發團隊依照玩家反饋精心再調整!! 9月26日推出PS4繁體中文版、以吸血鬼為題材的戲劇性探索動作RPG矚目作『CODE VEIN 噬血代碼』可自創角色、遊玩序篇劇情的體驗版即日(9/3)起免費釋出。

免費下載 https://playstation.pse.is/LKF85

#CODE_VEIN #噬血代碼
#PS4 #PS4_Pro
大懶財 08:06 PM 09-09-19
點解炒到咁足 但都可以唔好玩。。。。

係d囡囡同自創角色嗰度加分。。。
風間鈴木仁 04:03 PM 09-26-19
轉貼 PSN HK FB :

https://www.facebook.com/15791131423...3434155012558/

《噬神者》團隊開發 —— 動作RPG遊戲《CODE VEIN 噬血代碼》今日登場❗
扮演吸血鬼*♂擊敗墮鬼 前往血牢「VEIN」
揭開人類滅亡之謎
華麗畫面 | 緊湊戰鬥系統 | 多元吸血鬼屬性
<立即下載獲取早期購買特典>

PS4《CODE VEIN 噬血代碼》中文下載版 今日上架▶bit.ly/CODE_VEIN_hkstore

❖ 參加BANDAI NAMCO Facebook專頁抽獎活動
贏走壽屋ARTFX J 伊奧 1/7比例模型 ▶bit.ly/2nfCjce
紫紅豆 07:02 PM 09-26-19
信和一二樓各有一店$399連刀
lunn 08:30 AM 09-29-19
玩落又唔係太差
但真係唔好拎黎同魂系列黎比
Dyhalt Rushifar 02:59 PM 10-08-19
早兩日試咗,係明抄不過在下OK。
只係搵唔到日版…
野良猫 03:06 PM 10-08-19
作者: Dyhalt Rushifar:
早兩日試咗,係明抄不過在下OK。
只係搵唔到日版…
哩隻我直接等冇game玩同特價時買日版算,實體日版已經唔去諗

ps
之前睇片見到有人整咗nier 2b出嚟
Dyhalt Rushifar 04:01 PM 10-08-19
作者: 野良猫:
哩隻我直接等冇game玩同特價時買日版算,實體日版已經唔去諗

ps
之前睇片見到有人整咗nier 2b出嚟
其實在下覺得整囡先係呢隻GAME既真價
野良猫 04:26 PM 10-08-19
作者: Dyhalt Rushifar:
其實在下覺得整囡先係呢隻GAME既真價
絕對係
demo整囡囡仲耐過入去打
而且唔怕似mhw嗰邊咁出到走哂樣,可以盡情咁整

我直得覺得人設同建模嗰班人整囡囡咁有材放响ge系列同哩度好浪費
武藤遊戲 10:33 PM 08-18-21
該不介意副制作人都諗住上PS5 / XBX/S 完成版追加劇情...
漫畫沒諗住移住月刊連載
似是同一TEAM 粉紅髮型

安安 11:19 PM 09-27-21
https://twitter.com/CODE_VEIN/status...90794795962377
風間鈴木仁 01:32 AM 09-28-21
【祝 #CODEVEIN 2周年&200万本突破!】 皆様のおかげで発売2周年を迎えました。また、世界累計出荷・DL販売本数も200万本突破しました! 今後とも応援よろしくお願いします。

恭喜恭喜。
1 2 3 4

返回主題版面