Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-30-08, 12:34 AM   #76
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
呢隻有無得揸toyota supra

hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 01:14 AM   #77
吉村小音郎
Game Master

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: lph_1818 查看文章
呢隻有無得揸toyota supra

好似無toyota 車

佢得幾間日本車廠咋,3零,日產,萬是得同埋kawasaki.....應該係
吉村小音郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 07:02 PM   #78
肥陸行鳥
Eternal Flame™
↓壓倒的存在感

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code4957 2283 8472
PSN  IDelfultima
XBox Live Gamertagelfultima
啱啱先unlock group 2車的lv1 改造...
group 3車都未開...有錢都買唔倒E9=.=

村名: ペンキン
特產: 橙
肥陸行鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-08, 03:12 AM   #79
吉村小音郎
Game Master

引用:
作者: 肥陸行鳥 查看文章
啱啱先unlock group 2車的lv1 改造...
group 3車都未開...有錢都買唔倒E9=.=

我先o岩o岩換左gtr咋.....
好明顯感覺係由前7換左部惡霸番唻

試搵左d綠色對手踩左轉,直頭好似"洽"緊d傻仔噤
而家畫面多左個度數錶,加滿曬之後,當部車跑到近乎極速o個陣,甩尾or o係車推中間穿過o個一刻
畫面突然變左慢動作,部車變左勁好控.......好屈
舊 10-31-08, 07:49 AM   #80
肥陸行鳥
↓壓倒的存在感

引用:
作者: 吉村小音郎 查看文章

而家畫面多左個度數錶,加滿曬之後,當部車跑到近乎極速o個陣,甩尾or o係車推中間穿過o個一刻
啱啱unlock左group 3車,似乎同場數有關
見倒有一場係要同對手賭車,唔知logout/熄機會唔會輸架車

舊 10-31-08, 12:40 PM   #81
39M
Junior Member

註冊日期: Aug 2008
PSN  IDsohong
引用:
啱啱unlock左group 3車,似乎同場數有關
見倒有一場係要同對手賭車,唔知logout/熄機會唔會輸架車
我尋晚先同佢賭完車...
第一次輸左
第二次晌車房拎左架贏電腦送既車..

兩次都衰最尾個灣位撼石駁...

第二次躁躁地熄機...今晚再報仇...
39M 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-08, 03:15 PM   #82
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
引用:
好似無toyota 車

佢得幾間日本車廠咋,3零,日產,萬是得同埋kawasaki.....應該係
失望....見大家講到咁正搞到有d興趣
另外想問問可唔可以轉唔用R2開車?

hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-08, 03:23 PM   #83
吉村小音郎
Game Master

引用:
作者: lph_1818 查看文章
失望....見大家講到咁正搞到有d興趣
另外想問問可唔可以轉唔用R2開車?

可以
佢個controller setting好全面下,咩功能set咩掣都得
不過雖然真係玩o個陣用o既掣唔多,但佢可以做到o既野多到你用曬所有掣都唔夠set.....
有d 無用o既功能就要自已開始o個陣set曬佢..都幾煩下
舊 10-31-08, 03:30 PM   #84
吉村小音郎
Game Master

開始玩黃色level....難度即刻高左唔小
電腦車唔單止好小失誤,而且d車仲要好鬼快
最重要係條街d車好似多左好多噤,每場賽事都好似玩特技噤...o係d車,燈柱,彎位不斷穿插,非常刺激

不過呢兩日都玩到個人好累~~~~真係要休息一下
隻game好緊張.....
舊 10-31-08, 03:45 PM   #85
39M

其實點先unlock到group 3 d車?
舊 11-01-08, 03:08 AM   #86
吉村小音郎
Game Master

引用:
作者: 39M 查看文章
其實點先unlock到group 3 d車?
其實玩左噤多個鐘....連邊d數值係用唻upgrade d 咩都未係好知
我玩到可以買到gtr ,將d part 解鎖,都係不斷噤狂玩d賽事,玩到一輪之後番車房睇下又解左d噤

賽事種類又多,有時玩一個3 win賽分分鐘要打到第6~7場 先分到勝負
根本理唔切呢d野~~~~

我都好想楂audi r8
不過睇番個買車list,又好似唔覺有呢部車
但係明明demo 又有.....
舊 11-01-08, 04:26 AM   #87
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
電腦d後車勁到曉飛
車身又硬點撞都唔炒

玩hard
cpu已經經常性推我炒
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-08, 12:53 PM   #88
肥陸行鳥
↓壓倒的存在感

unlock應該都係同場數有關
group 1全改都唔多夠黃色比賽的車快,又成日比佢地推/濫炒...
前車撞車D位成日都避唔倒...佢地好快就無事,我就唔見好多時間

舊 11-01-08, 01:05 PM   #89
39M

引用:
其實玩左噤多個鐘....連邊d數值係用唻upgrade d 咩都未係好知
我玩到可以買到gtr ,將d part 解鎖,都係不斷噤狂玩d賽事,玩到一輪之後番車房睇下又解左d噤

賽事種類又多,有時玩一個3 win賽分分鐘要打到第6~7場 先分到勝負

尋晚unlock左group 3喇...
同你一樣...有個杯賽4架車鬥快先贏3場...
結果...個個都羸左2場....要打第7場......暈左..

同埋開始好難玩..
對手d cover car 好煩..係咁阻住你....

r8 其實有架..說明書個car list都有..
但聽人講好似要online unlock...詳情我都想知..
我都想用呀

此篇文章於 11-01-08 01:07 PM 被 39M 編輯。 原因: 漏左
舊 11-01-08, 02:25 PM   #90
Frozen Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
有無人有入電單車黎玩? a
尋晚無聊入左最頹果部 Ducati 玩左一陣...
發覺入彎能力居然不遜於同Group 既汽車...
(即係唔使點收油都入到靚彎 又可以儲/用 Nitro 同 SP.能力 實在太神了 bbb
攪到對果部 Kawasaki Ninja ZX-14 好有興趣添

雖然我無玩過 MotoGP...
但都响 TDU 同 PGR4 玩過 電單車...
以上2隻 Games 玩電單車都係唔提早收油入彎 = 炒硬

加上起步加速力強過同 Group 汽車
响咁多車既高速公路環境下左穿右插相對都比較有利
袛是還是有一個致命弱點就係炒/撞車就會做炮彈飛人 (不過暫時未試過會長趴入廠果種
如果玩普通比賽鬥車又無限車種既...
而對閃避車輛技術有信心既車手可以考慮下轉做電單車手喎

此篇文章於 11-01-08 02:37 PM 被 Frozen Ray 編輯。
Frozen Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-08, 02:32 PM   #91
Frozen Ray
Crazy Gamer

引用:

係咪用左 SP. Zone 既能力? a

引用:

http://www.rockstargames.com/midnightclubLA/cars/
Audi R8 榜上有名...
但列入 Exotics 果類...
或者可能有特別既入手條件... a

此篇文章於 11-01-08 02:39 PM 被 Frozen Ray 編輯。
舊 11-02-08, 12:34 AM   #92
吉村小音郎
Game Master

引用:
作者: 39M 查看文章
尋晚unlock左group 3喇...
同你一樣...有個杯賽4架車鬥快先贏3場...
結果...個個都羸左2場....要打第7場......暈左..

同埋開始好難玩..
對手d cover car 好煩..係咁阻住你....

r8 其實有架..說明書個car list都有..
但聽人講好似要online unlock...詳情我都想知..
我都想用呀
停左日無玩....無時間
黃色level d 對手以經係癲癲地
佢地炒左無耐就可以追番上唻
好多時都要跟佢地跟得好貼....最後先爆nitro 先有可能win到
同埋始終d賽道都唔係噤熟,有d跑兩分鐘就完,有d跑5分鐘都未跑完
都唔知幾時先可以用留前鬥後戰術...

希望快d有人打到r8出唻啦......

引用:
作者: Frozen Ray 查看文章
係咪用左 SP. Zone 既能力? a

http://www.rockstargames.com/midnightclubLA/cars/
Audi R8 榜上有名...
但列入 Exotics 果類...
或者可能有特別既入手條件... a

原來係我個sp mode 掣 預設左係L3,所以玩得激o個陣會唔小心噤左.....
而家set左做正方掣,好好多
不過成日危險o個陣都用唔切......
舊 11-04-08, 12:54 AM   #93
肥陸行鳥
↓壓倒的存在感

同級電單車性能好似好過一般車
group 3車又係快過group 2 全改...

舊 11-04-08, 04:20 AM   #94
吉村小音郎
Game Master

引用:
同級電單車性能好似好過一般車
group 3車又係快過group 2 全改...
不過係好易炒車之後成條友飛埋出唻

今日帶左個fd上我屋企試game,毒到佢即刻入埋game
要帶動下經濟,做下惡魔先得
舊 11-05-08, 01:56 PM   #95
千野 衛
Ultimate Gamer
KY KISKE

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDChino121484
XBox Live GamertagKANDA1214
我好有興趣玩……

但有D野想問!!!

有無RX-7?
有無得上網組車隊?至少同FD合作對電腦……
係咪無掃把佬?
仲有上面話沙田360版賣$250係咪好平?

舊 11-05-08, 08:15 PM   #96
肥陸行鳥
↓壓倒的存在感

引用:
不過係好易炒車之後成條友飛埋出唻

今日帶左個fd上我屋企試game,毒到佢即刻入埋game
要帶動下經濟,做下惡魔先得
但呢隻game真係玩得幾灰,AI好勁
又成日推炒,玩賭車果陣電腦一開波就插埋黎..無左架E9

舊 11-09-08, 01:18 AM   #97
千野 衛
KY KISKE

198入手!!!超抵!!!

舊 11-09-08, 02:52 AM   #98
吉村小音郎
Game Master

引用:
作者: 神田 佐助 查看文章
198入手!!!超抵!!!

呢隻game本身期待以久
出o個陣入左手仲日日玩,而且又唔係差
之後本身都只係是但心態噤入左隻little big planet...一玩之下就一路無玩過灣岸lu....

nds又有惡魔城
仲話就唻有cod5....d game多到玩唔切,呢隻只有打入冷宮
舊 11-09-08, 10:16 AM   #99
Frozen Ray
Crazy Gamer

聽聞街鋪要同代理返 GOW2
一係要硬食 Wii Sports
一就係要硬食 哩隻既 360版本
所以 360版 個價跌得咁快
舊 11-09-08, 02:37 PM   #100
千野 衛
KY KISKE

RX7幾時先有得開嫁?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[任天堂] Club Nintendo (300 posts以下會員禁止要求分紙) neo2046 電視遊戲討論版 1001 11-20-08 01:14 AM
還有誰記得"A-CLUB"這本雜誌? Nieh 日本動漫畫討論版 51 06-24-07 10:55 PM
[泡沫爆破的後果]英冠 --- 列斯聯護級失敗 flmthy 體育版 17 05-07-07 01:51 PM
[GC]The Legend of Zelda: Four Swords+ 圖片及影片,3/18發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 83 03-23-04 02:45 PM
UA戲院有"student club! 咭咭王子(一V一)p Neo Entertainment TREND 15 01-04-04 03:48 PM

現在的時間是 12:24 AM

手機版 | APP版