Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-28-14, 01:03 AM   #951
FREDDY@o@
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: Rance 查看文章
有時埋葬D PLAYER屍都有機會拎到...
埋屍太隨機... 最理想係儲9個

舊 02-28-14, 09:21 AM   #952
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
埋屍太隨機... 最理想係儲9個
LOOP天廊第9層,可以無限拎

舊 02-28-14, 11:19 AM   #953
FREDDY@o@

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
LOOP天廊第9層,可以無限拎
明白, 但有排打混沌

舊 03-17-14, 10:21 PM   #954
迷之樣
Game Master
『最気高刃』

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDsheep23
我PS3係行日咁psv用行中用唔用到同一個SAVE?
thx
迷之樣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-14, 02:30 PM   #955
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
今日開始玩, 點樣改難易度 ?

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-14, 02:34 PM   #956
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
引用:
作者: nakakula 查看文章
去寺院搵女神祈禱
由手機版發出
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-14, 02:37 PM   #957
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
先打爆機一次

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, P3F(9月?)
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-14, 07:10 PM   #958
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
我.....我.....依家打到屍房出面有個老.....老人坐左係度講火星文 , 我要做d 咩 ?
舊 08-01-14, 07:16 PM   #959
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
我.....我.....依家打到屍房出面有個老.....老人坐左係度講火星文 , 我要做d 咩 ?
唔洗理佢

照玩新關

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, P3F(9月?)
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-14, 08:22 PM   #960
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
引用:
作者: pet3 查看文章
唔洗理佢

照玩新關
幫手打幻之大灺果條龍得嗎 ?

邊度屈Lv. 最快 ?

舊 08-04-14, 09:31 AM   #961
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
係咪已經冇人玩隻game ?
舊 08-04-14, 10:03 AM   #962
FREDDY@o@

今晚就入去打下

舊 08-04-14, 12:39 PM   #963
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
尋晚打汁到條咁既屍 , 好明顯係金手指...快d 搵人報警 .......

有冇人好心同我打混蛋迷宮

我想問Npc 的裝備紅左係咪冇得維修?
有的話洗咪收維修費? 又洗咪埋收服務費?
舊 08-05-14, 10:14 PM   #964
淡水
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
尋晚打汁到條咁既屍 , 好明顯係金手指...快d 搵人報警 .......

有冇人好心同我打混蛋迷宮

忍唔住講句
呢條cheater隻game出無耐已經存在, 咁屈機都唔覺無聊玩到依家......

混沌其實可以唔玩, 武器唔夠ultimate天廊勁, 分數又少
淡水 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-14, 10:17 PM   #965
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:

壞左唔知得唔得

平時只要唔帶該npc出戰 您每打完一次迷宮 會自動repair 5%?(全身 包括後備) (太耐冇玩唔記得)
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] ヴァニラウェア作品攻略區 武藤遊戲 攻略及心得交流區 1943 05-21-24 02:15 PM
[多機種] Dragon's Crown / ドラゴンズクラウン l PS5 Switch 完全版未定 待機 武藤遊戲 電視遊戲討論版 937 11-03-17 11:18 AM
[多機種] SUPER Street Fighter IV 系列討論區 Vol.3 八仙果 攻略及心得交流區 257 06-07-14 08:21 AM
[多機種] SUPER Street Fighter IV 討論區 Vol.2 八仙果 攻略及心得交流區 1753 06-05-14 06:23 PM

現在的時間是 05:17 AM

手機版 | APP版