Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47  ... 最後
攻略及心得交流區>ヴァニラウェア作品攻略區
野良猫 07:46 PM 07-28-13
作者: GateHacker:
地址呢
PM咗俾你
gotoho 09:25 PM 07-28-13
係咁比NPC倒米
有次用3妖精NPC 結果未打完boss唔夠錢復我自己
高級嘍囉 09:45 PM 07-28-13
作者: gotoho:
係咁比NPC倒米
有次用3妖精NPC 結果未打完boss唔夠錢復我自己

我第一次打石像時唔識點打,結果3個NPC死哂,復活復到冇哂錢,最後我都死埋,continue倒數時我方隻石像打死左Boss,結果順利過左版。
kitboys 11:08 PM 07-28-13
作者: 野良猫:
PM咗俾你
PM埋俾我, thx
赤兵尉SETH 06:03 AM 07-29-13
係咪Amazon太勁呢....?
一條友試打第一次古龍,剩係用幻影陣+飛鳥文化アタック就轉贏左...
滅龍士 08:40 AM 07-29-13
作者: 赤兵尉SETH:
一條友試打第一次古龍,剩係用幻影陣+飛鳥文化アタック就轉贏左...
你對田中大姐太有愛m9
話時話,大地一擊對古龍係咪比轉轉團仲冇效率?a
mouseccy 09:08 AM 07-29-13
作者: dust11:
尋日拎左隻PSV版
用戰士好似玩緊隴村正咁
好玩過法師好多
我都唔見你ONLINE既
攪到我SOLO左一日
隻戰士爆埋最後一個難度
得返混沌迷宮未爆
而家努力爆曬6隻NORMAL
mouseccy 09:09 AM 07-29-13
可以教下我點用嗎
我用完戰士玩AMAZON好唔慣
地上戰硬直好大
係咪每次打完就要用回避CANCEL 硬直
BlackWing 09:20 AM 07-29-13
作者: mouseccy:
可以教下我點用嗎
我用完戰士玩AMAZON好唔慣
地上戰硬直好大
係咪每次打完就要用回避CANCEL 硬直
狂暴到最高就砍得超快架啦
Sar8 09:24 AM 07-29-13
亞媽真係好堅
技能配合度又高
明明係隻dps職但係擋完又無敵兩秒
戰士都冇咁既福利
mouseccy 09:33 AM 07-29-13
作者: Sar8:
亞媽真係好堅
技能配合度又高
明明係隻dps職但係擋完又無敵兩秒
戰士都冇咁既福利
戰士感覺係做TANK
技能都係吸怪同加防多
不過好似冇人咁玩
我自己就算裝左都冇試過用吸怪同幫隊肉承受攻擊
Sar8 09:37 AM 07-29-13
可能要混沌迷宮有用掛...
好似話D怪會去到百幾lv

況且好多職唔係秒就係大量控場
冇乜幾何要戰士擋...
王又唔係非戰士不可的地步....
Chitose1987 09:48 AM 07-29-13
梅杜莎係咪入房拎寶箱就一定打唔死?

試左幾次都係拎完寶箱後隻梅杜莎無血都會走佬
Sar8 10:03 AM 07-29-13
應該打唔死
試過剩返丁屎咁多伕1去一野秒佢
佢都閃返入去走左
赤兵尉SETH 10:29 AM 07-29-13
作者: 滅龍士:
你對田中大姐太有愛m9
話時話,大地一擊對古龍係咪比轉轉團仲冇效率?a
我主力升電鋸同地上迴旋斬,一定有效率過一擊
其實我打得好冇技巧,成日想擋招開無敵,但d同伴一堆招炸埋黎乜都睇唔到
SunSunny 10:35 AM 07-29-13
用戰士用到好悶....咁如果開第2個角色係咪要開新save, 同重新侷住offline打9關?
武藤遊戲 10:36 AM 07-29-13
作者: SunSunny:
用戰士用到好悶....咁如果開第2個角色係咪要開新save, 同重新侷住offline打9關?
酒場開過新一個 寫住作成就得
Sar8 11:17 AM 07-29-13
我主力升電鋸同地上迴旋斬,一定有效率過一擊
其實我打得好冇技巧,成日想擋招開無敵,但d同伴一堆招炸埋黎乜都睇唔到
非必要都唔係好想開4打

呢類型遊蕩人數最適合都係2>3>1>4
mouseccy 11:23 AM 07-29-13
一個SAVE可以開16個人
但係開新人就要由頭打過
好彩
開新人可以用返D同伴
你開新人長期開住3隻高LV同伴
基本上全場企係到都幫你攪惦個大佬
mouseccy 11:26 AM 07-29-13
非必要都唔係好想開4打

呢類型遊蕩人數最適合都係2>3>1>4
點解呢?
我唯一覺得多人唔好就係D人成日拉版
隻GAME個指示做得一般
人多時
用近戰打打下成日唔知自己去左邊
周圍又怪又自己同伴, 一堆特效放出黎
Sar8 11:35 AM 07-29-13
4人其實就係混亂
以前玩三國戰紀D場地比而家仲要細D,D怪判定,AI都麻煩好多
但係呢隻4人特效比較多,所以我都係3個人頂盡就算
teealpha 12:00 PM 07-29-13
戰士一D都唔悶囉

攻擊力輸出自己知自己事,因為大多BOSS都係牛高馬大頭頂天花板,打BOSS最高效益果招只有空中轉轉劍,地下有HIT POINT唔係唔打得,只絕大多數都係被打位黎
起盾好似好好玩,其實只係睇落好玩,因為好多野都係擋唔到,BOSS大招唔好講,小至一隻喪屍仔可以擋擋下俾人指令投咁捉住左

初期真係初心向,去到後期完全係上級向,特別係同人組團打果時,一個二個拉版遠攻,真係跌左把劍的話唔過MAP你都唔駛詣意攞得返(死左都得既),畫面咁細仲要鬼死咁亂,埋身打BOSS永遠睇唔到自己做緊乜,因為你個位置永遠係爆發原爆點,入左去你都冇招可以自己飛返出黎,我打EDF都冇咁愁
Sar8 12:11 PM 07-29-13
矮人硬到好似舊石頭咁
天生加防 -50% 傷害 指定傷害下硬漢
O果招錘地應該係三職之中威力同實用性最高
空手下一樣有攻擊力
配合百北百裂拳配合%狀態都幾好用
Dyhalt Rushifar 12:15 PM 07-29-13
作者: teealpha:
戰士一D都唔悶囉

攻擊力輸出自己知自己事,因為大多BOSS都係牛高馬大頭頂天花板,打BOSS最高效益果招只有空中轉轉劍,地下有HIT POINT唔係唔打得,只絕大多數都係被打位黎
起盾好似好好玩,其實只係睇落好玩,因為好多野都係擋唔到,BOSS大招唔好講,小至一隻喪屍仔可以擋擋下俾人指令投咁捉住左

初期真係初心向,去到後期完全係上級向,特別係同人組團打果時,一個二個拉版遠攻,真係跌左把劍的話唔過MAP你都唔駛詣意攞得返(死左都得既),畫面咁細仲要鬼死咁亂,埋身打BOSS永遠睇唔到自己做緊乜,因為你個位置永遠係爆發原爆點,入左去你都冇招可以自己飛返出黎,我打EDF都冇咁愁
矮人硬到好似舊石頭咁
天生加防 -50% 傷害 指定傷害下硬漢
O果招錘地應該係三職之中威力同實用性最高
空手下一樣有攻擊力
配合百北百裂拳配合%狀態都幾好用
咁睇法戰士真係超絕大穴…
Chitose1987 12:20 PM 07-29-13
打醬油首選 ELF

打 BOSS 做曲射廚就得

得閒拎把刀仔玩背刺亦得
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47  ... 最後

返回主題版面