Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 08-15-12, 07:09 PM   #901
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
雖然500ml 100羊都算平
但80羊係邊?
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 07:12 PM   #902
Iro
God of Gamer
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
關於#900 的日人回應ww https://plus.google.com/112435268066...ts/QvrLDditw9K
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 07:13 PM   #903
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 廢人 查看文章
雖然500ml 100羊都算平
但80羊係邊?
由手機版發出
中間果行最右

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 07:15 PM   #904
Iro
魔法學園學生

係咪入啱80yen 就只著果度?
舊 08-15-12, 08:46 PM   #905
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
最右下角果罐10yen咋!bb
誤很大
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 10:17 PM   #906
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: qhxu 查看文章
好啦,呢個世界咩人都有
呢張可以笑死人
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 11:18 PM   #907
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 11:46 PM   #908
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
啲字好似細路仔寫咁
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-12, 12:01 AM   #909
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-12, 12:01 AM   #910
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: 如月刃 查看文章
啲字好似細路仔寫咁
咁玩野法,俾我都寫到咁啦

舊 08-16-12, 12:07 AM   #911
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Rance 查看文章
美少女戰士都無戴面具點解無變身d人都認唔出?
這也是讓我困擾了一整個童年的世紀問題
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-12, 12:11 AM   #912
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: 如月刃 查看文章
啲字好似細路仔寫咁
字形 根本不能(冇可能)分到細路仔定大人,男人定女人寫
冇關係的
件事係真

E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
舊 08-16-12, 04:21 AM   #913
Crazy Gamer

又一驚嚇笑圖

舊 08-16-12, 04:39 AM   #914
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: Rance 查看文章
美少女戰士都無戴面具點解無變身d人都認唔出?
因為我地只係睇對腳...

舊 08-16-12, 02:00 PM   #915
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

笑了

舊 08-16-12, 03:36 PM   #916
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao

舊 08-16-12, 03:53 PM   #917
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: 44264 查看文章
又一驚嚇笑圖

樣版與真相

舊 08-16-12, 03:55 PM   #918
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:
作者: 邪氣小貓 查看文章
因愛成恨

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-12, 04:06 PM   #919
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
摔跤呢個運動D截圖真係好好笑,辛苦晒所有參與人士…

引用:
作者: 機場美少年 查看文章
剛剛上網睇到男子自由式摔跤,
個評述員都幾搞笑…再嚟一招叔叔抱抱,三點著地!
完場時選手都噴晒血…

08/12 晚上 08:00摔跤 - 男子自由式摔跤96公斤級復活賽

舊 08-16-12, 04:41 PM   #920
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
作者: 機場美少年 查看文章
摔跤呢個運動D截圖真係好好笑,辛苦晒所有參與人士…

source : http://www.london2012.com/
XD

http://rumor.nownews.com/rumor/rumor.php?eid=6892

唔怪得有張 改到人地爆發了

此篇文章於 08-16-12 04:43 PM 被 ZlWS 編輯。
舊 08-16-12, 04:43 PM   #921
Iro
魔法學園學生

其實同柔道啲寢技差唔多

[off topic]
睇完奧運 覺得摔跤好睇過柔道 因為現代柔道選手成日"技術性"走出界避人攻擊 (雖然太消極都會被警告 但係實質阻嚇效果太少) 反而摔跤一出界(紅圈外)對手即得一分 唔攻又會被警告 選手逼住要埋身打 唔會hea住走開 刺激好多 [off 完]
舊 08-16-12, 06:15 PM   #922
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
外國有人去Subway Facebook 貼H漫改圖. o的食腸圖好match
http://unwire.hk/?p=118026
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-12, 09:50 PM   #923
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-12, 10:19 PM   #924
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
近期熱炒hit game

ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 08:20 AM   #925
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
人哋唔知以為se出育成game
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.14] flmthy ~清談館~ 1007 06-27-12 12:22 AM
車路士球迷會Vol.14 ﹝~ 請各位繼續到Vol.15討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 02-08-09 02:36 PM
NBA 討論區 VOL. 14 - 請移玉步到 VOL. 15 繼續討論 阿聰 體育版 1000 07-21-06 01:16 PM
Game vol.15 (完) 魚伕 體育版 19 10-26-04 07:07 PM
估波遊戲VOL.15 龍寶寶 體育版 23 10-25-03 12:29 PM

現在的時間是 05:03 PM

手機版 | APP版