Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45  ... 最後
電視遊戲討論版>「GUNDAM VERSUS」 | 発売中
ビスケット 10:05 PM 07-06-17
1000場keep住打好快就有啦
又唔係趕住拎隻杯
真正新手我諗打1000場都仲係新手

我對於咁多人搵中文版表示震驚
sck01 10:37 PM 07-06-17
作者: ayane123:
有得選1VS1架喎
我都正係見到隨機1ON1,600COST
但係我打左5-6場...全部都係新手
電腦都勁好多好多
希望係因為好彩啦,有時正係想1打1練下
赤兵尉SETH 10:38 PM 07-06-17
中文版多人買好正常, 除非係強國語配音
同好多人都用返香港psn, 我自己都係, 所以特典同天狼個code都用唔到...
ist 11:00 PM 07-06-17
不過用hk psn 同 jp psn分別好大

hk近乎無場 加大量地雷,初心者

要玩轉返JP PSN 吧
Sar8 11:11 PM 07-06-17
地雷都算

個個8MB寬頻,仲差過BETA
ビスケット 11:11 PM 07-06-17
唔係開個日本psn(唔駛plus)就可以入code拎dlc?
Suika 11:21 PM 07-06-17
入房勁多紅黃跟本打唔到
直接玩2打2快好多
Freddy 11:25 PM 07-06-17
作者: 小昭Teddy:
搞乜對戰一定要4個人....想同個friend 2人打下練習都開唔到....

Casual 就有1 on 1, 不過係隨機對手 
ビスケット 11:28 PM 07-06-17
作者: Sar8:
地雷都算

個個8MB寬頻,仲差過BETA
我有個fd住長洲用緊呢啲幾mb歡貧
上個禮拜佢仲諗緊喺出面租間工廈
每晚收工上去打幾粒鐘先返長洲
小昭Teddy 11:51 PM 07-06-17
作者: ビスケット:
我有個fd住長洲用緊呢啲幾mb歡貧
上個禮拜佢仲諗緊喺出面租間工廈
每晚收工上去打幾粒鐘先返長洲
壕NT
nqm 11:55 PM 07-06-17
有無勇者練EPYON?今集好似重難埋身
Blur 12:01 AM 07-07-17
勁到喊WO
女裝少年 12:16 AM 07-07-17
我話過
PS4最偉大既地方
就係可以錄片

試版唔比錄
估唔到連正式版都唔可以錄
我明架, 因為你都知你果堆replay係執左位丫嘛
NBGI, 不愧為我最討厭既game廠
Blur 12:21 AM 07-07-17
The0 好勁(assist
赤兵尉SETH 12:37 AM 07-07-17
唔比錄片
我覺得係因為NBGI都怕左班動物園,
所以連通訊內容都唔可以自己寫
chow263 12:55 AM 07-07-17
作者: 女裝少年:
我話過
PS4最偉大既地方
就係可以錄片

試版唔比錄
估唔到連正式版都唔可以錄
我明架, 因為你都知你果堆replay係執左位丫嘛
NBGI, 不愧為我最討厭既game廠
GBON果陣已經無得錄la wo
jamsquare 12:57 AM 07-07-17
Ranking mode出左未?
LonelyBlue 01:30 AM 07-07-17
作者: 赤兵尉SETH:
唔比錄片
我覺得係因為NBGI都怕左班動物園,
所以連通訊內容都唔可以自己寫

但每次打完都save replay?
邊度可以睇番replay?
LonelyBlue 01:34 AM 07-07-17
作者: nqm:
Epyon 你拎住把刀 樣下樣下都得 唔駛咁博
你無用下潛制同鞭先?
好高興佢有S
赤兵尉SETH 01:50 AM 07-07-17
作者: ビスケット:
唔係開個日本psn(唔駛plus)就可以入code拎dlc?
原來日本psn入code後香港psn都用得, 依家先知...
咁真係無理唔買日限去食隻貴d既中文版
mario0606 01:53 AM 07-07-17
作者: nqm:
上位機黎架
赤兵尉SETH 02:00 AM 07-07-17
作者: LonelyBlue:
但每次打完都save replay?
邊度可以睇番replay?
briefing room第四行
zero22 02:35 AM 07-07-17
作者: 小昭Teddy:
搞乜對戰一定要4個人....想同個friend 2人打下練習都開唔到....
我都覺得奇怪 以前都可以打住先
我上官網個問卷反映左

多D人反映 希望可以改善 問卷要用說明書個CODE 要做到
http://enq.bandainamcoid.com/pc/enq.php?id=gundam_v
阿魚 03:10 AM 07-07-17
今集除左多地雷之外, 仲有一大堆假藍回
紫紅豆 05:46 AM 07-07-17
操控好難和慢,ps3時明明什麼機体也好好操控,
現在衝前退後也好煩
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45  ... 最後

返回主題版面