Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-11-09, 10:10 AM   #851
lovexjapan2008
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
屈關其實最主要訓練新兵同埋捉一D機,尤其係鐘意買原創角色黎玩,但係通常能力都好差,唔調教下一陣俾隻勁機佢俾人打爆左咪要錢買過部

http://sagajap.blogspot.com/
lovexjapan2008 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 10:13 AM   #852
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: Kong 查看文章
屈左around 100 games 高達第一stage.....終於出raiser system...
我隊天人終於齊曬人腳la
小心打00 route 果時冇人用

引用:
作者: waven 查看文章
第一頁plz.......

btw居然會有PX系統lei個OP=.="
機都冇居然有e 個 op? 囧

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 10:22 AM   #853
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
秒到隻8萬ogundam

今集d parts係唔係要用唔同人先會出..
我見之前冇左排 跟住爆機 又有番排 而家又冇..
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 10:29 AM   #854
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: Carmine 查看文章
點解會係燕返

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 08-11-09, 10:34 AM   #855
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: PTX-003C 查看文章

OP仲有8, 有ロウ特製パーツ

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 10:46 AM   #856
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
OP仲有8, 有ロウ特製パーツ
果兩個我返而諗唔起係邊出來ge

舊 08-11-09, 10:47 AM   #857
知世公主

註冊日期: Jun 2009
我又有野問啦,00咪有部GN裝甲既,姐係部飛機仔呀點設計同開發呀

【PS4】創之軌跡~~已白金
【PS4】零之軌跡:改~~~開始中
【PS4】如定~~ 碧之軌跡:改
【PS5,PS4】英雄傳說 黎之軌跡 已白金
【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
【PS5,PS4】GT7努力中
【PS4】伊蘇IX 怪人之夜 已白金
知世公主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 10:52 AM   #858
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
果兩個我返而諗唔起係邊出來ge
sd外傳啊。

舊 08-11-09, 11:07 AM   #859
PTX-003C
天下第一盲鬼

越用Turn X 越覺得唔好用...
唔係有月光蝶我真係早掉左佢..OTL

舊 08-11-09, 11:24 AM   #860
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
越用Turn X 越覺得唔好用...
唔係有月光蝶我真係早掉左佢..OTL
月光蝶就是最屈的地方

一用就無哂敵人....這時我們才走出戰艦

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, P3F(9月?)
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 11:25 AM   #861
kimtch

岩岩睇gallery 見佢有credit果度有好多格
但係自己開得兩格 有冇人知條件?
舊 08-11-09, 11:27 AM   #862
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: izumo 查看文章
另外海牛同傳說的選擇

最都係揀左傳說
決定性的因素 : 海牛唔識飛呢點真係令佢輸好多分

傳說+迪花 又一隻無雙機...

反而クロスボーン・ガンダムX1フルクロス 真係唔太值 97000
用上手都唔太特別 空中只有C
都係要夾練達
傳說太食en

最重要是唔靚

又無力場

雖然迪花反應,覺醒高得恐怖

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, P3F(9月?)
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 11:33 AM   #863
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
作者: pet3 查看文章
月光蝶就是最屈的地方

一用就無哂敵人....這時我們才走出戰艦
就係因為咁我先比amuro 開佢
如果唔係月光蝶咁神我早放棄左佢啦
打EX 關ge 保險來

舊 08-11-09, 11:41 AM   #864
Kong

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDArthurKP
引用:

00 route 一開始已經俾我武力介入完了

才是小隊長的工作
Kong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 11:57 AM   #865
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: pet3 查看文章
傳說太食en

最重要是唔靚

又無力場

雖然迪花反應,覺醒高得恐怖
靚唔靚見仁見智 呢點不作討論

傳說都叫食EN?
未改淨放仔 可以放成10下
冇I力場 但有PS裝甲

我都知有OP可以令海牛識飛
但要抽parts
我都覺得抽到parts 之後我會係雪櫃放番隻海牛出來
不過一個RAISER SYSTEM 都抽到嘔晒電
仲來多個?
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 11:57 AM   #866
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
作者: Kong 查看文章
00 route 一開始已經俾我武力介入完了
因為我完全跟時序打...而家先打到Turn A

你地中意用乜艦?
想搵部可以後面出機ge 艦

舊 08-11-09, 12:00 PM   #867
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:

你地中意用乜艦?
我爭Z-0093
同SEED / SEED D就爆表關
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 12:06 PM   #868
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:

你地中意用乜艦?
Turn a 部30萬艦便是後面出機,但我覺得唔好用,不過用來升人一流,有i力場又多方向米粒炮,單艦清場都得……
另海牛係邊部?

舊 08-11-09, 12:17 PM   #869
kimtch

引用:
作者: 尼路 查看文章
Turn a 部30萬艦便是後面出機,但我覺得唔好用,不過用來升人一流,有i力場又多方向米粒炮,單艦清場都得……
另海牛係邊部?
普通話讀海牛果部

hinu
舊 08-11-09, 12:27 PM   #870
Carmine
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: kimtch 查看文章
秒到隻8萬ogundam

今集d parts係唔係要用唔同人先會出..
我見之前冇左排 跟住爆機 又有番排 而家又冇..
部份parts要爆機後才可以入手.
和上集一樣.
Carmine 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 12:29 PM   #871
bugsora

註冊日期: Aug 2009
想問下隻戰艦點由4格機位加到去8格機位?
bugsora 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 12:29 PM   #872
waven
Junior Member

註冊日期: Nov 2006
8係seed astray的....
好想用金天啊...

舊 08-11-09, 12:30 PM   #873
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
作者: 尼路 查看文章
另海牛係邊部?
海牛=國語讀Hi-Nu
我而家用緊Arch Angel 同F-91 果部艦
係可以後出...不過發進點係正艦中間, 唔似Arch Angel 可以射好遠...

舊 08-11-09, 12:33 PM   #874
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
作者: bugsora 查看文章
想問下隻戰艦點由4格機位加到去8格機位?
一係買Hanger, 一係買新艦

舊 08-11-09, 12:33 PM   #875
Ho1982
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:

你地中意用乜艦?
暫時都係覺得Seed艦好用, 前面出機, 有防禦裝甲
Turn A既艦係後面出機, 用落唔方便, 除非用戰艦攻擊, 否則都唔會用
另外有部紅色高速艦(V GUNDAM), 中間出機, 勝在有宙A空A

此篇文章於 08-11-09 12:36 PM 被 Ho1982 編輯。
Ho1982 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] SD Gundam G Generation Wars [Wii, PS2] VOL.2 (PS2行版終於發售) GN00508771 電視遊戲討論版 937 09-16-09 09:19 AM
人偶討論區vol.2 : 妹妹囡囡 Designer 收藏品討論版 1016 08-28-09 08:38 AM
[多機種] [Wii, PS2] SD Gundam G Generation Wars 攻略+心得交流區 Vol.1 草薙さん 攻略及心得交流區 1023 08-12-09 10:47 AM

現在的時間是 09:52 AM

手機版 | APP版