Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 
PC電腦遊戲討論版>ファイナルファンタジーXIV
minekaoru 07:13 AM 08-29-13
作者: 佐佐木莊尼:
巴術士隻 topaz (成隻比卡超咁) 真係好好好好好勁

我隻幻術而家 25, 試過好幾次行 dungeon 遇著隻 tank 唔識做野, 明明成堆怪, 佢淨係打一隻, 冇 hold 其他怪 aggro, 於是黎晒咬我 , 好在隔離有個巴術士開左隻 topaz, 幫我頂住.

結果o個幾場我都係 heal 隻 topaz 多過 heal 隻劍/斧
不如直接俾巴術士做 tank 去 queue contents finder 啦
上黎teamspeak傾住打副本會好d
okabe 11:33 AM 08-29-13
作者: grxgr:
仲打算今日放工去買盒添...
煩請各師兄繼續提供街貨情報,THANKS
PC日版今日可能會有
Fungfelix 12:08 PM 08-29-13
有買之前隻14, 係咪D/L 新版同返月費 就OK?
minekaoru 01:32 PM 08-29-13
作者: Fungfelix:
有買之前隻14, 係咪D/L 新版同返月費 就OK?
冇錯
但請留意宜家server狀況好衰
有好多server都入唔到唔俾創角...
Fungfelix 02:53 PM 08-29-13
GAF 友聚居邊個SERVER?
佐佐木莊尼 03:25 PM 08-29-13
作者: Fungfelix:
GAF 友聚居邊個SERVER?
open beta 古參組: Bahamut, 但早就爆滿, 暫時唔俾開新角色.

正式 launch 新參組: Titan / Aegis

----------------------------------------------

攻略部屋已開了 FF thread
in game 討論移師去o個度吧~

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=233014
grxgr 06:00 PM 08-29-13
作者: okabe:
PC日版今日可能會有
收工去睇下先THANKS
另問多個問題,見寫住日版美版,好似都可揀日服美服,結果除了個ACCOUNT付費方法不同之外
其他都一樣是不是真確?
若是,買唔到日版我可能會揀美版
okabe 08:53 PM 08-29-13
作者: grxgr:
收工去睇下先THANKS
另問多個問題,見寫住日版美版,好似都可揀日服美服,結果除了個ACCOUNT付費方法不同之外
其他都一樣是不是真確?
若是,買唔到日版我可能會揀美版
買日版LOGIN可以選美服
買美版LOGIN可以選日服
不過已現時情況買到GAME都玩唔到,創唔到人....
人多到
GN00508771 09:17 PM 08-29-13
裝就裝左...但要更新

想問下係咪一定係待佢自動更新
有冇得手動更新-.-
Marco 09:30 PM 08-29-13
作者: GN00508771:
裝就裝左...但要更新

想問下係咪一定係待佢自動更新
有冇得手動更新-.-
唔更新入唔到game的
Please Wait
Messi10 10:57 PM 08-29-13
作者: Marco:
唔更新入唔到game的
Please Wait
how come? I have been playing it for days
grxgr 09:30 AM 08-30-13
作者: okabe:
買日版LOGIN可以選美服
買美版LOGIN可以選日服
不過已現時情況買到GAME都玩唔到,創唔到人....
人多到
已入手+創人+玩到
不過入左歐版
睇巴哈見人講英磅付費最平,跟住出去見得歐版賣(兼平)
最後入了~同樣可選日服,咁真係搵唔到理由買日版了
tomhk 07:14 PM 08-30-13
作者: maxlina:
上個月砌左部PC , 行 1920 x 1080 Max quality 大約6500
約5K, 我要大版才5.5k 你可參選下,
你再買好少少graphic card 有8000 掛

i5-3330 cpu 3.00ghz
nvidia GF GTX 650 Ti Boost(VRAM 4042MB)
8G ram, 1TB HD

另想問問有冇人見 日版 PC版 有售 ??
我買左i5-3xxx(唔記得)gtx660,行ssd,16gb,跑到8409~
tomhk 11:12 PM 08-30-13
啱啱買左美版,喺https://secure.square-enix.com/accou...fxivshopacctop
WINDONS追加權入曲出左
リージョンが違います。
スクウェア・エニックス アカウントと同じリージョンのコードのみ登録できます。

点算?
Marco 11:20 PM 08-30-13
作者: tomhk:
啱啱買左美版,喺https://secure.square-enix.com/accou...fxivshopacctop
WINDONS追加權入曲出左
リージョンが違います。
スクウェア・エニックス アカウントと同じリージョンのコードのみ登録できます。

点算?
要用返美國既 SE Account 先入到美版既 Game Code
tomhk 11:25 PM 08-30-13
要用返美國既 SE Account 先入到美版既 Game Code
我有玩PS3曰版,咁我而家点算?隻PC美版係咪冇用?
Marco 02:40 AM 08-31-13
兩個平台的 Account 不共通的
tomhk 09:03 AM 08-31-13
兩個平台的 Account 不共通的
好似兩個平台的 Account 共通的
真十人€ 09:28 AM 08-31-13
好似兩個平台的 Account 共通的
美SE account 同日SE account 的確唔共通,你想link番PS3同一個日SE account就要用番隻日版PC game code。
tomhk 09:46 AM 08-31-13
作者: 真十人€:
美SE account 同日SE account 的確唔共通,你想link番PS3同一個日SE account就要用番隻日版PC game code。
我就係咁意思~~
Eking 08:29 PM 08-31-13
美版定歐版,香港好似冇鋪入美pc
tomhk 10:13 PM 08-31-13
作者: Eking:
美版定歐版,香港好似冇鋪入美pc

呢美版定歐版?
ayato 10:22 PM 08-31-13
幫人問MAC機有無方法RUN到?
真十人€ 10:30 PM 08-31-13

呢美版定歐版?
你個隻係美版

美版

歐版

Messi10 11:13 PM 08-31-13
purchase online and download the game will save you people money and hassle.
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 

返回主題版面