Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-11-12, 10:12 PM   #801
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Kewellma 查看文章
今晚佢唱左聖痕2OP「螺旋、或いは聖なる欲望。」
之後未來日記ed1 op2 最後唱last vision for last
仲有本能のDOUBT

舊 03-11-12, 10:13 PM   #802

Game Master
なんですて

註冊日期: Nov 2002

香港合体GO アクエリオン

マリオカートWii フレンドコード:はるか / 5327-1033-9997
大乱闘スマッシュブラザーズX フレンドコード:はるか /3222-5697-6518
 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 10:14 PM   #803
joelai2005
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDJoeLai
引用:
作者: kcf1201 查看文章
無SERIOUS-AGE
我都係等呢首
joelai2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 10:14 PM   #804
凌龍
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: money 查看文章
仲有本能のDOUBT
咁我記錯了...
凌龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 10:15 PM   #805
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
好開心睇到yryr同四歌姫
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 10:15 PM   #806
ComeLOLoh
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
香港合體!

今日大會重乜突然分開幾條龍黎排喎?
我呢d早到但剛剛Hana派晒,過第條龍已經排唔到任何飛!

舊 03-11-12, 10:16 PM   #807
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者:  查看文章

香港合体GO アクエリオン
utube有影像版添啦,但唔知比唔比貼,所以各位自己搵算:
花澤香菜 C3 2012 Hong Kong (4) 香港合体 GO!
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 10:16 PM   #808
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: GN00508771 查看文章
一連三日的C3又完了~ 今年對我來說有好多個第一次-.-

第一次衝入會場
第一次見野中藍
第一次識到日本人
第一次俾人話我日文講得好(仲要係日方既人)
第一次去餐飲部...等等

雖然係有D不愉快既事情 但真心希望下年繼續
識到日本人=.=
話你日文講得好....但冇那那做咩會同日方人吹水呢?
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 10:19 PM   #809
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: ouki 查看文章
識到日本人=.=
話你日文講得好....但冇那那做咩會同日方人吹水呢?
一齊排野中戈陣識既

至於被人讚戈度 其實係係大和田秀樹簽名戈陣 佢個責任編輯講既

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 10:21 PM   #810
=u=
Junior Member

註冊日期: Dec 2007
引用:
其實選歌方面普通由其第2日....
米倉禁多歌都可以RE2隻
粟子又係以舞HIM為主=.=.....我要MUV-LUV.....
飛蘭唔錯冇重....要有GE基本都有
美鄉....2次F91.....F91係神歌但唔洗唱2次...我要CALLING

粟子不是太多舞HIMe....只是Shining☆Days.....
其他是mind touch,冥夜花伝廊,翼はPleasure Line,sympathizer......

此篇文章於 03-11-12 11:11 PM 被 =u= 編輯。
=u= 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 10:23 PM   #811
ouki
戸松控

引用:
一齊排野中戈陣識既

至於被人讚戈度 其實係係大和田秀樹簽名戈陣 佢個責任編輯講既
I C....你好勁....以我所知就算係日本住的人都未必會俾日本人讚講得好
舊 03-11-12, 10:24 PM   #812
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
引用:
I C....你好勁....以我所知就算係日本住的人都未必會俾日本人讚講得好
呢度係香港

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 10:24 PM   #813
money
◆.西野司命.◆

last vision for last
由於聽慣藤田淳平 Live版既演奏
播番CD版好唔慣

舊 03-11-12, 10:26 PM   #814
ouki
戸松控

引用:
作者: =u= 查看文章
粟子不是太多舞HIMe....只是Shining☆Days.....
其他是mind touch,冥夜花伝廊,翼はPleasure Line......
可能我講得唔好....其實我不是指太多歌係舞HIM而係指為重點歌
舊 03-11-12, 10:29 PM   #815
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
當然可能只係門面說話 但我依然好開心

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 10:31 PM   #816
issac92354
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
Wii U IDissac923
Nintendo Switch ID1782-7939-0391
3DS Friend Code3566 1501 6317
PSN  IDissac923
引用:
當然可能只係門面說話 但我依然好開心
純粹路過
就算係門面說話都唔係對個個都有講呢句
你係應該開心既

issac92354 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 10:31 PM   #817
=u=
Junior Member

註冊日期: Dec 2007
引用:
可能我講得唔好....其實我不是指太多歌係舞HIM而係指為重點歌
你是對的....重點歌是 Shining☆Days不免令人失望...
若果是マブラヴ,更好的
=u= 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 10:34 PM   #818
zero2443
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2011
3DS Friend Code2595 0384 9399
又會甘正,隻Bunny係咪cosplay主持人?

zero2443 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 10:35 PM   #819
money
◆.西野司命.◆

最驚喜係米倉唱ぱんでみっく!!

舊 03-11-12, 10:43 PM   #820
ouki
戸松控

引用:
作者: =u= 查看文章
你是對的....重點歌是 Shining☆Days不免令人失望...
若果是マブラヴ,更好的
粟子令她出名唔係其他係永遠係マブE兩套野=.=但永遠次次都係動畫OP.....マブ直頭鬼隱
舊 03-11-12, 10:56 PM   #821
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
粟子令她出名唔係其他係永遠係マブE兩套野=.=但永遠次次都係動畫OP.....マブ直頭鬼隱
冇君が望む永遠就唔會有而家既佢

舊 03-11-12, 10:57 PM   #822
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
佢上次咪係唱rh囉

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 11:00 PM   #823
phil077
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
河森好慘呀, RIP

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 11:01 PM   #824
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
今日感想:

場外
插隊插到離哂大譜,咁岩我身後有個日本人,
見佢不停自己去前面數人數,
數左幾次愈黎愈多感到非常驚奇
早餐黨/廁所黨真係隻眼開隻眼閉,反正點投訴班食蕉都係唔理
但係可以有人入欄之後都推欄插隊夠哂不知廉恥,
而果班人正正就係企係我前面,我一直就觀察住佢地點由4個人加下加下變10個人

C3大會
因為香菜+1130就有yuri既關係,臨時實施分開排隊,
fine, 大家都係跟返遊戲玩法
不過好心說明得好少少,排香菜既去舞台右方既中間,排其他既去舞台右方既最右方…
…聽上去就好微妙
然後人龍長就肯定,基本上睇唔到邊條龍打邊條龍
聽聞有人跟錯龍排隊最後得個吉

今日交飛前要吸個印, 可能想防止vip 偷閘,
如果佢肯第一日就咁做, 起碼可以少一樣野比人嘈,
插隊既問題...算啦, c3本身應該無諗過香港人癲到可以早成幾日排隊,又咁有規模尖隊
希望佢地下次注意到

主舞台

講真,今日個主持其實幾帶到個氣氛,
明顯做多左功課之餘,好多位都比到位觀眾附和,

果塊記者之牆仍然引起公憤,
睇yuri 果陣,基本上班記者除左成個舞台阻哂之外,連唯一既熒幕都阻埋
後面班人就淨係望住記者個八月十五,
就算台上唱緊歌互動得好high, 比記者擋住果班直接係乜都睇唔到然後係咁大叫粗口
搞到對表演者都好失禮, totally fail

香菜:
好萌(xN)

歌姬:
今日既歌有7成唔同尋日真係幾意外,
飛蘭唱未來日記2首都拍手叫絕
睇得出飛蘭今日真係歌+跳到出盡全力,
中間主持同佢傾計都上氣唔接下氣,
非常敬業
其他3位既LIST都令人幾驚喜
如果同樣係尋日都有聽既朋友,聽埋今日既LIST絕對心滿意足

P.S.我想知有無人去左送香菜機? 佢好似有講到係今日完左即走?

此篇文章於 03-11-12 11:09 PM 被 HakiK 編輯。
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 11:02 PM   #825
ouki
戸松控

引用:
作者: 廢人 查看文章
佢上次咪係唱rh囉
又好似係WO=.=我錯

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
第六十屆澳門格蘭披治大賽(2013/11/09,11/10, 11/14-->11/17) ALEX CHOW GAF Racing Engine車迷討論區 400 11-24-13 08:44 AM
3/9~11 「C3 in HongKong 2012」開催決定|花澤香菜來港決定! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1000 03-06-12 09:17 PM
「C3 in HongKong 2011」開催決定 brunhild 日本動漫畫討論版 1000 02-28-11 12:32 AM
[PS3] FIFA 11 Club -"HongKong Eleven" 新隊友招募中!! fiendray 攻略及心得交流區 0 01-31-11 11:18 PM
2009 C3 in Hong Kong C3日本動玩博覽 (2009年4月24-26日) kog 收藏品討論版 172 05-04-09 06:58 PM

現在的時間是 01:29 PM

手機版 | APP版