Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-06-17, 11:49 AM   #776
charcsc2000
God of Gamer
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
反正唔係玩開+ACTION對戰白痴
可以下決心唔買鳥
(除非限定版跳樓,不過應該無可能)
點解我覺得呢隻game會有加強版....好似full boost咁...
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 11:50 AM   #777
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:
作者: ayane123 查看文章
好在我前幾年玩過CAS後,對實體再無執着

唔買實體重可以慳好多地方

又唔洗受game鋪氣
唔洗受game鋪氣真係重點~
用左STEAM 8年買唔買實體真係已經唔重要了~

引用:
作者: Eclair 查看文章
https://goo.gl/WnGwvM

Amazon既評価好安定
1星開始多
快D值崩

舊 07-06-17, 11:50 AM   #778
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: Eclair 查看文章
https://goo.gl/WnGwvM

Amazon既評価好安定

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 11:53 AM   #779
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
點解我覺得呢隻game會有加強版....好似full boost咁...
FB有加強版?

定係BEST版?
PRICE CUT+送幾PACK DLC

舊 07-06-17, 11:59 AM   #780
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
等到加強完又轉好評先考慮了
何況長期糧尾...

舊 07-06-17, 12:01 PM   #781
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
咁最後出齊dlc再過一排一定有整合版既
Gundam breaker咪係咁

隻game唔會點值崩,本身唔係高銷量作,出貨都唔多
家用版咁多代都係賺fans錢
係隻force太垃圾又太高估vita市場先崩到咁
由手機版發出
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 12:11 PM   #782
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: hell & heaven 查看文章
唔洗受game鋪氣真係重點~
用左STEAM 8年買唔買實體真係已經唔重要了~

1星開始多
快D值崩
STEAM點同...好多電腦game就算實體都沒碟啦...比個code你下載咋...
舊 07-06-17, 12:14 PM   #783
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: hell & heaven 查看文章
FB有加強版?

定係BEST版?
PRICE CUT+送幾PACK DLC
隻fb唔係就係Extreme VS既加強版咩????
舊 07-06-17, 12:15 PM   #784
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
等到加強完又轉好評先考慮了
何況長期糧尾...
呢d game最重要係對戰喎....
即係好似mh咁...沒人和你打, 幾平幾好評都沒用...
舊 07-06-17, 12:17 PM   #785
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: HakiK 查看文章

由手機版發出
其實廠家有心可以玩更新修正...
唔駛下下出加強版再屈dlc錢...

人地仁王都係邊出邊修正...
初音年尾仲有大更新出dx版...
一切係睇廠家點玩...

佢要屈錢自然好似mh咁年年出新款....
舊 07-06-17, 12:21 PM   #786
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: HakiK 查看文章

由手機版發出
年度版無歌你咪又係會死死地購買原版

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, P3F(9月?)
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 12:37 PM   #787
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
白金要對戰1000場

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 12:41 PM   #788
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: 月之民 ̄▽ ̄ 查看文章
白金要對戰1000場
尋晚已經見到有人掛機

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 12:42 PM   #789
waitwait
クリストファー

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDfattykin
引用:
作者: 月之民 ̄▽ ̄ 查看文章
白金要對戰1000場
日日打一陣就1000場啦⋯⋯

舊 07-06-17, 12:49 PM   #790
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: waitwait 查看文章
甘易白金?
全部機只係開齊LV 都拎硬
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 12:50 PM   #791
sck01
Junior Member

註冊日期: Nov 2012
仲味打對戰,正係玩自由MODE
不能隨機BGM,完全覺得買限定係廢
500COST打2部最高難度好難打...
我覺得最大問題都係,機速慢,槍速快,5該改改佢,特別係D浮游炮
sck01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 12:54 PM   #792
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
你講既日日即係幾耐?:)
俾個日子我,到果日希望你cap張圖證明你打左1000場
個日子任你自己expect:)
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 12:57 PM   #793
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
睇番之前FB
1000場唔算好多打打下就有
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 12:59 PM   #794
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
唔講我以為一場要打30分鐘

舊 07-06-17, 12:59 PM   #795
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
引用:
無得日日打所以無開plus既問題

remote play都ok少lag無delay
打電腦2on2/街機mode(?)完全無問題

另外之前參加試玩送既30周年bgm集唔係比隻game入面用......

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪

此篇文章於 07-06-17 01:02 PM 被 月之民 ̄▽ ̄ 編輯。
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 12:59 PM   #796
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 真!DC 查看文章
睇番之前FB
1000場唔算好多打打下就有
由手機版發出
你都可以試下參與:)
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 01:00 PM   #797
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
我琴日都打左近百場喎
Fb最少幾萬場啦

舊 07-06-17, 01:01 PM   #798
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
我一晚都開左100埸個盃...

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 01:01 PM   #799
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: STRIFE 查看文章
我琴日都打左近百場喎
Fb最少幾萬場啦
FB你打幾年,唔計

舊 07-06-17, 01:02 PM   #800
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
唔鐘意玩/麻麻地鐘意玩就無謂迫自己白金
鐘意玩就打打下自然夠數
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
放全新行普版閃乱カグラ ESTIVAL VERSUS -少女達の選択-』 bryanlakers 買賣專區 0 03-27-15 09:23 AM
Final Fantasy Versus XIII丨具体的な解禁日も決まっておりまして、今はそこに向けて着々と準備をしております。 神祕人1號 電視遊戲討論版 1033 06-07-13 07:52 AM
[ETC]SD Gundam 新作年末發售預定 (冇圖冇詳情) neo2046 手提遊戲機討論版 0 08-01-05 05:49 PM
Capcom新作Gundam SEED(仮)予定2005年春推出 神祕人1號 街機遊戲討論版 80 11-23-04 02:47 PM
新作--Strike Gundam+我的小小收藏2+1 Asurada 收藏品討論版 16 11-26-03 10:42 AM

現在的時間是 02:25 AM

手機版 | APP版