Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42 82 132  ... 最後
電視遊戲討論版>PS3™ 情報總合區
HIM 12:03 AM 09-17-12
作者: ms_小畫家:
入到去已經cancel晒d機既認證
但ps3依然出エラー80029780,做唔到認證
好似話要等24小時
ms_小畫家 11:15 PM 09-17-12
真係今日就搞得番
1080既39好感動
信長 10:59 PM 09-18-12
唔知POST 去邊好
188 開左間金源
AV117 12:15 PM 09-19-12

草薙さん 12:17 PM 09-19-12
「SCEJ Press Conference」より

新型PS3本体が10/4発売
価格は500GBが29980円、250GBが24980円
約50%の軽量化と小型化を実現、色はブラックとホワイト
SSD搭載型は海外のみ発売、国内での発売予定はなし
Paptimus 12:58 PM 09-19-12

square-enix 01:37 PM 09-19-12
新PS3個價, 完全無競爭力可言, 純粹只係加大HDD, 6年前科技都仲要定20000YEN以上賣既策略.
now_loading 01:50 PM 09-19-12
我想加ram 同改wifi N, 輕量化對我沒有作用....
HIM 02:57 PM 09-19-12
http://asia.playstation.com/hk/cht/n...sDetail/288510
1515 03:16 PM 09-19-12
SCEH 寫錯價錢? 250 GB $1980 , 500GB. $2080 ..... 俾多$100 多 250 GB???
草薙さん 03:17 PM 09-19-12
而家市面上160GB / 320GB 都係差約1舊
1515 03:19 PM 09-19-12
日版差成5000 日圓...... 咁港版ok 喎
草薙さん 03:21 PM 09-19-12
日本而家唔知發乜神經比其他地區係貴D

4000系Stand
日本標 1,800円(税込)
http://www.jp.playstation.com/ps3/pe...cechzst1j.html

香港標 $98
http://asia.playstation.com/hk/cht/n...sDetail/288510
square-enix 03:59 PM 09-19-12
日本仔做份老兼都800Yen/hr, 食個老麥就貴我地一倍.....所以好坤d....
陸奧 貴志 04:30 PM 09-19-12
對於用緊醫過一次既國戚機(80g)既我黎講算吸引既…
大情大性武大帝 04:51 PM 09-19-12
今次新力打得好!排明打wii u。

但500ssd?想點........
Squaresoft 06:04 PM 09-19-12
有冇公布點入disc? 開蓋?
TCS_disable 08:47 PM 09-19-12
作者: diabloex:
我想加ram 同改wifi N, 輕量化對我沒有作用....
同感
now_loading 08:52 PM 09-19-12
其實部12gb ssd 用黎做乜? gt5都玩唔到。
黑澤夜 09:21 PM 09-19-12
我部 PS3 都壞壞地 , 我想問下有咩辦法可以將全部資料 包括 ( save , DLC , 獎杯 )
過落去 買返來既新機到 ?

Thx
now_loading 09:41 PM 09-19-12
作者: 黑澤夜:
我部 PS3 都壞壞地 , 我想問下有咩辦法可以將全部資料 包括 ( save , DLC , 獎杯 )
過落去 買返來既新機到 ?

Thx
http://manuals.playstation.net/docum...erutility.html

買一個月psn plus upload 曬d save, 同步獎杯
dlc 要在新機login 完,check 番紀錄download 番。
但係唔同a/c save 都係要copy 去USB 手指。
黑澤夜 10:29 PM 09-19-12
作者: diabloex:
http://manuals.playstation.net/docum...erutility.html

買一個月psn plus upload 曬d save, 同步獎杯
dlc 要在新機login 完,check 番紀錄download 番。
但係唔同a/c save 都係要copy 去USB 手指。
THXXXXX
遲d 打算買新機 , 到時跟返第一個方法做
其實對我來講最主要係想過返d save , 人大左 冇咩時間打機
有d game 打左 過百小時 , 冇時間由頭打過
now_loading 10:45 PM 09-19-12
其實有機會都係間唔中 copy d save 去USB 備份最安全,
有d save 係有保護copy 唔到, 不過copy 到幾多就幾多..

現在我都睇化左, 打小好多機, 但還有興趣買...
IDGAF 12:11 AM 09-20-12
作者: Squaresoft:
有冇公布點入disc? 開蓋?
有,去片…

我覺得SLIM同埋呢個"Super Slim "版PS3個外觀設計越來越樣衰,
都係一開始果個鋼琴面最靚仔。

同埋唔該唔好再附送3色AV線…PS3/XBOX 360同埋未來的WiiU都係一樣…)

同主持一樣部機黃燈了就買啦…

PS3 Super Slim Unboxing

As the first guys to get our hands on the new Playstation 3 Super Slim, we naturally decided to unbox it so you guys can see what you're getting.

暗.黑.騎.士 12:22 AM 09-20-12
點樣同一間屋2部ps3 through router online上網co-op?? Thx
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42 82 132  ... 最後

返回主題版面