Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 01-24-13, 12:20 PM   #751
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Stevesteve 查看文章
http://www.facebook.com/#!/SangokushiWarBegins?fref=ts

終於有片睇. d預賽咁多資訊, 決賽就預期的少很多.
求當日飛雲由後補變冠軍的傳奇事積
聽大會講係由當日最高証而又未有出線既2個人取得敗者復活既資格
敗者復活戰勝魔人取得附加賽資格, 之後附加賽勝焉紅進入決賽
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-13, 01:59 PM   #752
Stevesteve
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
聽大會講係由當日最高証而又未有出線既2個人取得敗者復活既資格
敗者復活戰勝魔人取得附加賽資格, 之後附加賽勝焉紅進入決賽
THANK YOU!

舊 01-26-13, 12:21 AM   #753
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
仲未打玉,咩黎要幾粒

舊 01-26-13, 12:22 AM   #754
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
作者: maxwaver 查看文章
仲未打玉,咩黎要幾粒
垃圾紫色熊貓
慳番d啦

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-13, 12:40 AM   #755
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

引用:
作者: 風音 查看文章
垃圾紫色熊貓
慳番d啦

舊 01-26-13, 06:47 PM   #756
6eo
美波様!

為左打玉去左打機
証爭對流星00C反勝真係好驚險, 好在未到最後都冇放棄

神術漢號逆畜袁兄弟真係好難打
已經完全預計到個劇本都冇咩辦法,
依家仲要士氣-4張郃已有加速, -5已16武, 袁兄弟又17武真係冇計傾
下次都係突陣摶一摶算
舊 01-26-13, 07:25 PM   #757
6eo
美波様!

清貨益街坊, 睇下有冇咩岩啦

$5
天照神光
為了明天
LE二分 x2
漢張郃

$10
曹洪
天人
精銳黃忠
LE二分 (透開)
究極 (透開未MEET完)
孫氏
一閃祝融 (透開)
人馬龐德 (透開)
郭圖

$20
大德 (透開)
業炎周瑜 (透開)
孫皎
SR二分 (透開)
董貴人 (透開)

$30
賈南風
鄧艾
黃月英

可幾張換入機略

最好沙田交收同唔好買一張半張啦
要咩R開聲, 有多可以順手比埋你
要既麻煩係到留POST/PM, thx

此篇文章於 01-26-13 09:25 PM 被 6eo 編輯。
舊 01-26-13, 09:38 PM   #758
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
中左憂國攻勢

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-13, 10:38 PM   #759
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
中左憂國攻勢
點計都實用過呂布

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-13, 10:46 PM   #760
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
點比:(:(:(

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-13, 12:51 AM   #761
小備兵
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2012
開始明白點咁多人大大會停哂100, 101, 102啦,
真係好難好難先升到一個證

http://youtu.be/pwOqw-ciCAw
小備兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-13, 01:36 AM   #762
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

引用:
作者: 小備兵 查看文章

又一個村民
最尾一挑個下即時強進咪無事

此篇文章於 01-27-13 01:44 AM 被 maxwaver 編輯。
maxwaver 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-13, 11:53 AM   #763
gafstar
psv

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDkevinmask
引用:

thx share

SRW omega :116599105
gafstar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-13, 01:37 PM   #764
小備兵

註冊日期: Mar 2012
引用:
又一個村民
當大佬叫我拍強進既時候, 我先醒覺, 可惜已經遲左咯.

有呢次經驗下次會好d.

大佬話對面個皇帝唔算好勁, 不過都已經被佢壓到傻左.
小備兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-13, 04:46 PM   #765
gafstar
psv

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDkevinmask
引用:

有呢次經驗下次會好d.

agree your point ,

但都打得好好 ga la

SRW omega :116599105
gafstar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-13, 10:07 PM   #766
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
琴日打機連霸者都羸唔到
收山算
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-13, 10:22 PM   #767
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

引用:

有呢次經驗下次會好d.

對面隻雷神發緊夢
根本拍黃忠既士氣拿哂黎いかづちを落とせい你就輸左

此篇文章於 01-27-13 10:25 PM 被 maxwaver 編輯。
maxwaver 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-13, 11:16 PM   #768
6eo
美波様!

演武好睇

引用:
又一個村民
對面超級超級上風deck, 我唔知佢做咩打到咁

不過我覺得呢副deck絕對會打壞手
舊 01-27-13, 11:28 PM   #769
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
仲未識用真桃, 無人係後面提下D好基本0既野就狂輸, 真心要諗多D
BUT打緊果陣又真係諗唔切

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-13, 11:34 PM   #770
6eo
美波様!

得閒又貼下片先
http://www.youtube.com/watch?v=7miiN...ature=youtu.be
每次睇番都總係覺得犯左好多錯 OTL, 贏得好險
舊 01-28-13, 12:01 AM   #771
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

引用:
得閒又貼下片先
http://www.youtube.com/watch?v=7miiN...ature=youtu.be
巨巨幾時教打機

舊 01-28-13, 12:28 AM   #772
b_boy
↘呆~

引用:
得閒又貼下片先
對面最後做乜咁龜?

淯底可保一世平安
舊 01-28-13, 10:04 AM   #773
Stevesteve
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:

引用:
又一個村民
佢玩幾鋪應該會放低掛; 依家活力玩開個班都攞隻飛將來玩

引用:
作者: 石原夏織 查看文章
琴日打機連霸者都羸唔到
收山算
假霸者太多, 無謂太認真.

引用:

不過我覺得呢副deck絕對會打壞手
一班跟隨者手已壞

舊 01-28-13, 10:33 AM   #774
6eo
美波様!

引用:
作者: b_boy 查看文章
對面最後做乜咁龜?
佢想守多陣先LAST一波, 我都早左開機略, 應該拖多3-4C先
佢如果用士氣開計打我會縮少少同佢攬炒唔比佢入陣
舊 01-28-13, 10:49 AM   #775
b_boy
↘呆~

引用:
佢想守多陣先LAST一波, 我都早左開機略, 應該拖多3-4C先
佢如果用士氣開計打我會縮少少同佢攬炒唔比佢入陣
BUT 對面最後12士氣輸比你6士氣果下真係

淯底可保一世平安

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LV maxwaver 街機心得交流討論區 1022 11-23-12 08:21 PM
三國志大戰討論區 Vol.LIV kawaiibaba 街機心得交流討論區 1000 10-04-12 02:22 PM
三國志大戰討論區 Vol.LIII 鬼哥是god 街機心得交流討論區 1009 08-31-12 03:12 PM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.46回 Norm 街機心得交流討論區 1020 04-20-12 03:08 PM

現在的時間是 12:45 PM

手機版 | APP版