Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 04-24-13, 05:07 PM   #751
rapperjohnny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
求下你地至少有個class可以打飛機用啦

琴晚個下真係有少少嬲嬲地
係既大佬今晚再提提我地
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 05:21 PM   #752
XOKENOX
Junior Member

註冊日期: Apr 2013
我PSN係X-O-KEN-O-X(全英文)
但我係玩得好差,重視輸贏的唔好ADD我~
XOKENOX 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 05:22 PM   #753
Chris Redfield
God of Gamer
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
再係咁反面都似,咁辛苦出orbital,俾人counter之後仲要冇人打飛機,個下真係

今晚出街

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 05:23 PM   #754
クリス.レッド

Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
引用:
作者: XOKENOX 查看文章
我PSN係X-O-KEN-O-X(全英文)
但我係玩得好差,重視輸贏的唔好ADD我~
我地係玩樂重視型

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 05:43 PM   #755

引用:
今晚出街
sosad
引用:
我地係玩樂重視型
而且我地係開咪一族
舊 04-24-13, 10:31 PM   #756
XOKENOX

啱玩嘅等我都買番個咪

琴晚終於都感受到大家口中所謂嘅CAMP,有D拎機槍都係咁,成場都係果幾個位,殺左佢行開陣佢又係果度,有個隊友係房放哂地雷再訓係度CAMP,我覺得佢地應該玩BF/SNIPER:GW

同埋畀刀人係咪有方法唔一刀死?因有次最後係我畀人殺,但我死前係刀左A先畀B殺,KILLCAM都影住我係痴到埋身咁刀A,但佢都唔死,我又唔見有咩PERK係加防
舊 04-25-13, 12:40 AM   #757
Echo01
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2012
引用:
作者: XOKENOX 查看文章
啱玩嘅等我都買番個咪

琴晚終於都感受到大家口中所謂嘅CAMP,有D拎機槍都係咁,成場都係果幾個位,殺左佢行開陣佢又係果度,有個隊友係房放哂地雷再訓係度CAMP,我覺得佢地應該玩BF/SNIPER:GW

同埋畀刀人係咪有方法唔一刀死?因有次最後係我畀人殺,但我死前係刀左A先畀B殺,KILLCAM都影住我係痴到埋身咁刀A,但佢都唔死,我又唔見有咩PERK係加防
刀仔係1野死的, 你個情況應該係你無刀中A(有時係你差吾多刀中個陣,對方咁岩閃開, 會有插刀動作, 但吾中) , 如果你

刀中係會有''刷''1聲同有血飆出黎~
Echo01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-13, 12:35 PM   #758
XOKENOX

引用:
作者: Echo01 查看文章
刀仔係1野死的, 你個情況應該係你無刀中A(有時係你差吾多刀中個陣,對方咁岩閃開, 會有插刀動作, 但吾中) , 如果你

刀中係會有''刷''1聲同有血飆出黎~
原來有賽後重播睇,係我刀唔中,之前KILLCAM角度問題睇錯
重睇到有次我係射唔中個敵人,佢向右跑,準心係佢身後離一個身位,但都拍拍拍...打死左佢
同埋點解18人個TDM搵黎搵去都冇場,次次搵到幾個人但等等吓就彈走哂重新搵過,我已經係ANY
舊 04-25-13, 02:48 PM   #759
クリス.レッド

因為冇乜人打
另外就係數Server問題,冇得救

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 04-27-13, 12:34 PM   #760
XOKENOX

PS3 Call of Duty: Black Ops II players will be able to download the new Uprising DLC pack on May 16.
http://ap.ign.com/en/news/6322/black...-pc-next-month

好想玩個ZOMBIES MAP~
舊 04-30-13, 06:40 PM   #761
wir

註冊日期: Apr 2011
又有新update 1.10

多左一個新mode, 叫arms race

其實即係tdm, 不過殺人由100 分變左150 分

更加容易開到scorestreaks

此篇文章於 04-30-13 06:43 PM 被 wir 編輯。
wir 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-13, 10:47 PM   #762
クリス.レッド

引用:
作者: wir 查看文章
又有新update 1.10

多左一個新mode, 叫arms race

其實即係tdm, 不過殺人由100 分變左150 分

更加容易開到scorestreaks
即係唔使執牌既kill confirm

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 04-30-13, 11:36 PM   #763
Echo01
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2012
裝個hardline殺11件就開到swarm ~.~
Echo01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-13, 11:55 PM   #764
wir

打左兩鋪, 好似變番以前既black ops 咁, 漫天uav

ghost+ suppressor 呢個組合又再重現啦...

不過150 分應該更加容易俾大家升槍
舊 05-03-13, 09:24 AM   #765
fmwp167

註冊日期: Nov 2008
PSN  IDfmwp167
引用:
打左兩鋪, 好似變番以前既black ops 咁, 漫天uav

ghost+ suppressor 呢個組合又再重現啦...

不過150 分應該更加容易俾大家升槍
新作COD: GHOST 我應該會回歸

如果大家玩就到時見
fmwp167 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-13, 10:31 AM   #766
wir

引用:
作者: fmwp167 查看文章
新作COD: GHOST 我應該會回歸

如果大家玩就到時見
番來吧兄弟

一係二手執隻bo2 啦, 而家我地晚晚都玩緊架
舊 05-03-13, 10:38 AM   #767
クリス.レッド

晚晚俾人屠殺

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 05-03-13, 10:48 AM   #768
wir

引用:
晚晚俾人屠殺
邊個叫你地咁鐘意玩domination 呢

我又次次好有責任心咁攞盾衝去搶旗, 你地而家個個都唔搶既...

結果場場死多過殺2, 3 倍
舊 05-03-13, 10:56 AM   #769
クリス.レッド

我都有搶旗啊
b又會,人地屋企支旗又會

有時仲會開mk48守旗

Alex同佢班fd太勁啦
平時打其他人都有6、7成勝算,對佢就得番2成

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 05-03-13, 11:13 AM   #770
wir

引用:
我都有搶旗啊
b又會,人地屋企支旗又會

有時仲會開mk48守旗

Alex同佢班fd太勁啦
平時打其他人都有6、7成勝算,對佢就得番2成
唔想同佢地玩, 仲有阿黃

佢地太屈機了, 做對手俾佢地打到傻

本來打打下, 明明win 緊既, 無端端見到alex 入左黎係對面

形勢即刻一面倒, 贏變和, 和變輸

p.s. fm 都係快d 回歸吧
舊 05-03-13, 11:24 AM   #771
クリス.レッド

間唔中打下係好事,但晚晚都打真係慘事啦
佢地勁得黎又好nice,難得

受夠佢地把shotgun了,見到街客d SG都差幾皮,唔怕啦

繼續練好把peacekeeper先,近差SMG dd,但勝在中遠都用得,又行得快過AR
現時用佢最有把握

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 05-03-13, 12:17 PM   #772
fmwp167

引用:
番來吧兄弟

一係二手執隻bo2 啦, 而家我地晚晚都玩緊架
bo2 放低左就算啦
一年一隻COD
11月見吧

此篇文章於 05-03-13 12:21 PM 被 fmwp167 編輯。
舊 05-03-13, 12:22 PM   #773
fmwp167

引用:
唔想同佢地玩, 仲有阿黃

佢地太屈機了, 做對手俾佢地打到傻

本來打打下, 明明win 緊既, 無端端見到alex 入左黎係對面

形勢即刻一面倒, 贏變和, 和變輸

p.s. fm 都係快d 回歸吧
我享受緊自閉FIFA 打電腦
舊 05-03-13, 01:41 PM   #774
wir

引用:
作者: fmwp167 查看文章
我享受緊自閉FIFA 打電腦
仲有半年呀兄弟
舊 05-03-13, 04:29 PM   #775

半年都夠我地有排打BO2,如果作唔再成日disconnect我既話...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Call of Duty Black Ops 2 (已售) ahleung 電視遊戲討論版 882 09-21-13 01:17 PM
[多機種] [PS3/XB360] Call of Duty: Black Ops 討論區 LKC 攻略及心得交流區 372 06-29-11 01:56 PM
[多機種] Call of Duty 5 imgahou 電視遊戲討論版 394 01-12-11 11:16 PM
call of duty 2 α+β PC電腦遊戲討論版 1 10-31-05 10:16 PM
Call of Duty 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 55 10-09-04 11:58 AM

現在的時間是 07:50 AM

手機版 | APP版