Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-13-10, 08:24 PM   #726
com1010hkjp
God of Gamer
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
係時候..........

聚一聚

8月中好唔好

舊 07-13-10, 08:58 PM   #727
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: b_boy 查看文章
今個VER 劉封出奇地唔弱, 4士氣有成7C 11武騎
講堅

1.5騎兵

馬岱都好好用

時間長 現ver突擊威力又高

當然同馬姬就無得比 勝在易入手

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-10, 09:10 PM   #728
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: 碧克 查看文章
點睇都係豬猛突進撞槍啦
唔係時限式自爆?

引用:
作者: kev00269270 查看文章
想問下3.59a赤火火力係唔係改番大左
玩大德,燒5智9成-滿血3次都燒死
7智劉備8成血一樣死
其實赤火去到3.59威力只係比東南亞3.1弱少少(Wiki所講嘅3知燒唔死真係好難發生,大致上都可以殺4知)

引用:
作者: Chitose1987 查看文章
講堅

1.5騎兵

馬岱都好好用

時間長 現ver突擊威力又高

當然同馬姬就無得比 勝在易入手
馬姬...曾經有一刻在手,之後見個FD又中重覆SR就同佢換咗小喬+逆境張郃

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-10, 09:26 PM   #729
婠婠

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: b_boy 查看文章
謝過咁多位
你地乜日子係場多? 我早一日通知你地要乜卡 ok嗎?
如果無打風
今個星期六日應該係美國寶
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-10, 09:28 PM   #730
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 婠婠 查看文章
如果無打風
今個星期六日應該係美國寶
ic, 平日返工我係紅磡

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-10, 10:41 PM   #731
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: Norm 查看文章
LE霸求你有興趣?我可以換俾你
睇下佢點先啦

舊 07-13-10, 10:44 PM   #732
Rotagen
Game Master

引用:
作者: frankieccc 查看文章
唔該晒各位大大
以前我都打過副0個次我真係殺佢d腳唔殺雄飛...但0個次我壓上去先同埋佢好似用再起
其實我最驚佢個火計,因我副野比佢燒龐德,曹純同樂進都一定死
p.s. 頭先無得讓城,因好似得返十三四count左右,另外佢隻雄飛0個時無爆雄飛,佢之所以落到黎都係因我d人未齊所以唔敢出城
雄飛英魂……我對一樣品級既打咁多場都未輸過,
唯一一隻馬係伏,仲要有隻行得超慢既3cost槍,開幕通常都打到一下,
而且可能馬單要做低儲緊氣既孫策實在太容易

舊 07-13-10, 10:45 PM   #733
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
點解糞陣仲係咁廚嫁
今日分別比糞陣交響曲同糞陣麒麟児推爆

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-10, 10:46 PM   #734
Rotagen
Game Master

最期業炎真係好勁,9智7成兵都即死,不愧係3cost自爆火

舊 07-13-10, 10:49 PM   #735
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
唔識整片
明明係640*480佢又話我條片唔係640 (話係320)所以gen唔到個txt檔
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-10, 10:52 PM   #736
Rotagen
Game Master

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
唔識整片
明明係640*480佢又話我條片唔係640 (話係320)所以gen唔到個txt檔
フィルタ→すべてのフィルタをOFFにする

舊 07-13-10, 11:17 PM   #737
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
平日好難有位打.......
又等 weekend.... 唔好打風.....

舊 07-14-10, 12:11 AM   #738
kennyka
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
XBox Live Gamertagkennyka
今日係觀廣升完了 可以又番去荃灣打機啦
kennyka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-10, 12:30 AM   #739
6eo
美波様!

引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
係時候..........

聚一聚

8月中好唔好
引用:
作者: Rotagen 查看文章
フィルタ→すべてのフィルタをOFFにする
成功左
但唔知點解整出黎條片有聲冇畫....
舊 07-14-10, 12:39 AM   #740
Rotagen
Game Master

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
成功左
但唔知點解整出黎條片有聲冇畫....
http://www.nicovideo.jp/watch/sm8307808

照呢到做,睇下有無漏野

http://regulus.mods.jp/movie/
再唔得就睇下有無野未裝

舊 07-14-10, 12:40 AM   #741
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
引用:
雄飛英魂……我對一樣品級既打咁多場都未輸過,
唯一一隻馬係伏,仲要有隻行得超慢既3cost槍,開幕通常都打到一下,
而且可能馬單要做低儲緊氣既孫策實在太容易
成日D連勝都係斷係馬單手上

副野對住馬單(三騎外)收左大半皮
開場四士氣個波壓唔到就差唔多輸硬

雄飛 張承 呂岱 周姬 張絃

舊 07-14-10, 12:43 AM   #742
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
問,有冇人有神速孫堅同臥龍將士略,仲有白卡軍師,想收
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-10, 12:49 AM   #743
6eo
美波様!

引用:
http://www.nicovideo.jp/watch/sm8307808

照呢到做,睇下有無漏野

http://regulus.mods.jp/movie/
再唔得就睇下有無野未裝
根到足, 但gen完個txt之後個度我都係睇唔到畫面
夾硬去到尾就出到個有聲冇畫ge出黎
係唔係要install d filter/codec之類?
舊 07-14-10, 12:58 AM   #744
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
引用:
作者: GateHacker 查看文章
問,有冇人有神速孫堅同臥龍將士略,仲有白卡軍師,想收
係有既
一係有聚既個時比你
一係你黎元朗呀

我encode繄自己第一條片
唔知work唔work呢

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-10, 12:58 AM   #745
Junior Member

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: frankieccc 查看文章
請問有無人識呢副:雄飛,孫氏,陸遜,周姬同埋仲有隻好似係張絃
因今隻士氣儲得快,頭先打佢比佢推雄飛落黎,其他人行後,跟住出英魂嗣攻...英魂號令...過多陣再堅燒
p.s. 頭先多謝晒28大大張程銀,另今日只中左R電鋸趙雲,不過有多,唔知可以換到乜(最想換荀灌)
我有R荀灌, 有冇興趣同我換R電鋸趙雲? 旺角 or 銅鑼灣都 ok ...

http://www.gaforum.org/showpost.php?...3&postcount=76
舊 07-14-10, 01:03 AM   #746
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
作者: ikari28 查看文章
係有既
一係有聚既個時比你
一係你黎元朗呀