Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 40  ... 最後
日本動漫畫討論版>岸本斉史「NARUTO -ナルト- 」総合THREAD丨岸本斉史:「続編は無理です…もう休ませてください…」 Vol.16丨
D.K. 11:04 AM 05-23-13
作者: dust11:
一個成為火影
另一個都會係成為火影的男人
冇問題
作者: SunSunny:
自己中二病, 出面攪攪震, 一句返黎話要做火影, 個個當冇事發生過, 仲frd過之前, 好大愛....
"想做火影"已經變左 一d唔受歡迎人仕o既口號

帶土想追女仔同得大家認同所以想做火影
鳴門想追女仔同得大家認同所以想做火影
佐助想追鳴門同得大哥認同所以想做火影
kakajit 11:31 AM 05-23-13
其實佐助做過d咩衰野? 我諗唔起...
martinyau1979 11:42 AM 05-23-13
作者: kakajit:
其實佐助做過d咩衰野? 我諗唔起...
好似無也

殺咗團藏(不過佢本身都犯眾憎)
殺咗阿哥(不過係阿哥就死, 同主動受死)
攪串五影會談

殺香燐(不過無死到)

實際上真係無做過的咩衰嘢
kin~kin 11:45 AM 05-23-13
作者: simonwongdx:
今回真係好睇左
其實劇情真係有夠爛的,個個都突然變好人…
pet3 11:46 AM 05-23-13
作者: martinyau1979:
好似無也

攪串五影會談

殺香燐(不過無死到)

幫牧業殺左曉的炸彈人
SunSunny 12:20 PM 05-23-13
作者: kin~kin:
其實劇情真係有夠爛的,個個都突然變好人…
最尾全員說得, 全員復活, 指日可待...
NexTony 01:01 PM 05-23-13
sasuke要返來因為要同naruto出石破LOVELOVE拳,我都唔知sakura出來做乜W

AND今集最尾,SAI淚目,第七隊w
pet3 01:05 PM 05-23-13
作者: SunSunny:
最尾全員說得, 全員復活, 指日可待...
>個個都突然變好人…

其實邊有人人突然變...
佐助用左咁多期去洗白佢
由哥哥復活開始就一直在洗
DMRevolution 01:42 PM 05-23-13
作者: pet3:
>個個都突然變好人…

其實邊有人人突然變...
佐助用左咁多期去洗白佢
由哥哥復活開始就一直在洗
洗白就遇左....

最終...死唔死係另一回事

只是暫時覺得 鳴人九尾查克拉上衰企佐助身, 應該可以玩秒殺喇掛 - -....

妳可知...前前前前....幾話講到斑咁屈機- -....
呂鳳仙 01:47 PM 05-23-13
乜都假,佐助快o的戴返個木業護額先啦…我等緊呢幕咋……

話說,嗚門當日係咪執o左佢個護額保管....緊a
費比加拿斯 03:25 PM 05-23-13
作者: martinyau1979:
好似無也

攪串五影會談

殺香燐(不過無死到)

佐助黑化,做左好多"衰"野,到頭來原來係無咩做過衰野.即係無黑化
岸本真係好野.
kakajit 03:49 PM 05-23-13
其實佐助只係出去行左個圈 , 又無做壞事 , 點解番黎要比人咁鬧法...
不過我覺得鳴門同佢終須一戰 , 如果只係友情切磋就真係可以慳番
Shadow 神 04:17 PM 05-23-13
今話除左大洗白,仲有第四代突然出招九尾上身,但反而覺得四代用左後無咁型 ...
hitachi 04:19 PM 05-23-13
作者: 費比加拿斯:
佐助黑化,做左好多"衰"野,到頭來原來係無咩做過衰野.即係無黑化
岸本真係好野.
咁同d中二小朋友話自己好壞, 壞到去完廁所冇洗手, 有乜分別?
爽神 11:07 PM 05-23-13
作者: 費比加拿斯:
岸本真係好野.
少年漫畫一本
不嬲預左佢會白化返,又邊敢去到咁盡,上面果d事件都已經算係咁
Akira 明 12:21 AM 05-24-13
純估,
我諗四代用時空忍術帶佢地三個救卡卡西

結局就鳴人做火影,佐助就做忍村警長
(記得宇智波係警察世家)
當然慳時間唔想交待就話幾多年後咁skip咗去……
TSZ 12:27 AM 05-24-13
一係大蛇丸轉生埋自來也出黎打, 帶土被說得成功, 最後用隻眼輪迴天生術, 所有在場既人復活, 大happy ending
shinethei 02:33 PM 05-24-13
話唔定自來也都未死呢, 反正都夠爛, 唔差在整個復活出場啦
捲毛老爺 03:10 PM 05-24-13
作者: shinethei:
有懷疑係未死 冇轉生出來 真係好意外...........
爽神 11:31 PM 05-24-13
作者: shinethei:
多數都未死
本身留哂後路

三忍爭佢一個都可以歸位...
syncmaster 02:20 PM 05-25-13
大家都可以復活/轉生...

偶想起龍珠...
mrk 09:14 PM 05-25-13
作者: 爽神:
多數都未死
本身留哂後路

三忍爭佢一個都可以歸位...
自來也應該唔得,
因為大蛇兜係之前講左佢條屍沉左係大海水底,水壓太大,回收不能嘛!!!
Rance 09:56 PM 05-25-13
作者: mrk:
自來也應該唔得,
因為大蛇兜係之前講左佢條屍沉左係大海水底,水壓太大,回收不能嘛!!!
生前都可以收佢D DNA O既O者....
更何況大把更高難度O既DNA佢都執到返黎,有D重死左咁多年....
唉算啦,佢話唔得咪唔得囉....
Shadow 神 10:49 PM 05-25-13
如果自來也未死而其他人又大復活的話咁佢幾唔扺 ...
變左無左隻手 ... 可能死左再出黎仲好
minekaoru 05:42 AM 05-27-13
作者: kakajit:
其實佐助只係出去行左個圈 , 又無做壞事 , 點解番黎要比人咁鬧法...
不過我覺得鳴門同佢終須一戰 , 如果只係友情切磋就真係可以慳番
但係大戰前佐助係通緝犯
完左大戰後其他國家肯定冇咁好死特赦佢
不過應該唔洗死 最多坐監
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 40  ... 最後

返回主題版面