Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 40  ... 最後
電視遊戲討論版>Xenoblade 2『異度神劍2』|DLC︰黄金の国イーラ︱2018年9月
charcsc2000 01:06 PM 05-29-18
作者: FURIMUKI:
呀,講漏左
仲有偶像活動太嘔血
戰鬥我覺得唔算太難明 只係佢冇得睇多次教學,要自己實際邊用邊記
佢個戰鬥系統...正常來講係需要上網惡補...
如果初初完全唔睇教學...真係唔知做緊乜...
其實佢只需做條片+教學係option就已經好好多...
AKIRA桑 02:37 PM 05-29-18
作者: charcsc2000:
佢個戰鬥系統...正常來講係需要上網惡補...
如果初初完全唔睇教學...真係唔知做緊乜...
其實佢只需做條片+教學係option就已經好好多...
咁有條片緊係好過無,最少有得LOAD來睇,高手D應該好似ZELDA或FAYCRY咁用任務來教學,過唔到就無得升班,而家既情況係唔識都可以升班,結果小一二三英文數學中文都未掂,去到小五小六,結果上堂自然係乜都聽唔明。

而家我打到第五章,開晒大部份技能,都未開始用稀有核心晶片,都已經抽中稀有九把神劍。
charcsc2000 03:11 PM 05-29-18
作者: AKIRA桑:
咁有條片緊係好過無,最少有得LOAD來睇,高手D應該好似ZELDA或FAYCRY咁用任務來教學,過唔到就無得升班,而家既情況係唔識都可以升班,結果小一二三英文數學中文都未掂,去到小五小六,結果上堂自然係乜都聽唔明。

而家我打到第五章,開晒大部份技能,都未開始用稀有核心晶片,都已經抽中稀有九把神劍。
係...所以唔怪得有人話伏...
但其實佢個戰鬥系統好正, 不過有樣野唔好...打打下突然有人搵你, 唔知點停, 係咪要SLEEP MODE先得???

其實你係歐洲面既話...普通核心都可以抽到神劍...
如果係非洲人....就算史詩都可以係大眾面...
強化人間ですの~★ 07:16 PM 05-29-18

抽到後面你就知
你手上rare越高佢再出rare確率就越低
所以頭幾隻如果唔係kos-mos既話到後面想抽就
fortel 07:34 PM 05-29-18
作者: charcsc2000:
係...所以唔怪得有人話伏...
但其實佢個戰鬥系統好正, 不過有樣野唔好...打打下突然有人搵你, 唔知點停, 係咪要SLEEP MODE先得???

其實你係歐洲面既話...普通核心都可以抽到神劍...
如果係非洲人....就算史詩都可以係大眾面...
其實呢隻GAME最勁既劍就係大眾面
AKIRA桑 07:49 PM 05-29-18
我反而想知點分邊張係SS?
陸奧 貴志 08:28 PM 05-29-18
我依家就係抽剩KOS MOS.....抽唔到都算,不停咁DEL大眾臉先煩.....

另外冇佢(同新o個堆?)既話有個傭兵任(茶會)係做唔到(唔夠人...)
細路翔 08:41 PM 05-29-18
信我

依隻GAME仲難抽過FGO三倍以上

好彩唔洗錢
kin~kin 08:57 PM 05-29-18
新手一問,我玩緊英文版,想問抽blade方面,落d咩料落去抽有無影響的?我暫時儲儲埋埋d石唔敢亂抽
歌絲˙暮斯 09:16 PM 05-29-18

開頭我都覺得個系統好正, 後來發覺 d 敵人愈來愈易打, 再之後亂咁砌亂咁裝都係好易贏.

我就明白, 呢個系統係好典型既失敗例子, 本身既概念係好好, 但做到中途無反覆測試, 好多數值都係失控.
高級嘍囉 02:14 PM 06-03-18
『ゼノブレイド2 オリジナル・サウンドトラック』初回製造分DISC2不具合のお詫びと修正版無償配布のお知らせ

■対象商品:
・Amazon.co.jp限定 豪華CD音楽コンプリート盤完全生産限定(SBPS-0025~30)
・通常盤(SBPS-0031~35)

■ 発送時期:2018年6月下旬以降順次の発送となります
■ お申し込み受付期間:2021年6月30日(水)23:59まで

DISC 2有問題,可以在2021年6月30日前申請更換。

http://www.procyon-studio.co.jp/spec...2/inquiry.html

好在我係USB版
maskrider 02:46 PM 06-03-18
作者: 高級嘍囉:
『ゼノブレイド2 オリジナル・サウンドトラック』初回製造分DISC2不具合のお詫びと修正版無償配布のお知らせ

■対象商品:
・Amazon.co.jp限定 豪華CD音楽コンプリート盤完全生産限定(SBPS-0025~30)
・通常盤(SBPS-0031~35)

■ 発送時期:2018年6月下旬以降順次の発送となります
■ お申し込み受付期間:2021年6月30日(水)23:59まで

DISC 2有問題,可以在2018年6月30日前申請更換。

http://www.procyon-studio.co.jp/spec...2/inquiry.html

好在我係USB版
佢個Google doc無得登記,我係通常盤

『ゼノブレイド2 オリジナル・サウンドトラック』DISC2修正版 送付希望フォーム(SBPS-0025〜30 | SBPS-0031〜35ご購入者様対象)
The form 『ゼノブレイド2 オリジナル・サウンドトラック』DISC2修正版 送付希望フォーム(SBPS-0025〜30 | SBPS-0031〜35ご購入者様対象) is no longer accepting responses.
Try contacting the owner of the form if you think this is a mistake.
歌絲˙暮斯 09:05 AM 06-04-18
Disc2 咩問題?

聽左唔發覺有事 wor
由手機版發出
高級嘍囉 09:13 AM 06-04-18
作者: 歌絲˙暮斯:
Disc2 咩問題?

聽左唔發覺有事 wor
由手機版發出
好似係Track 9同Track 10之間有事。
angelsky 09:14 AM 06-04-18
作者: 高級嘍囉:
好似係Track 9同Track 10之間有事。
琴日拎出來試播都唔覺有問題﹐播完9好正常去10
lancelam 04:34 PM 06-04-18
作者: maskrider:
佢個Google doc無得登記,我係通常盤

『ゼノブレイド2 オリジナル・サウンドトラック』DISC2修正版 送付希望フォーム(SBPS-0025〜30 | SBPS-0031〜35ご購入者様対象)
The form 『ゼノブレイド2 オリジナル・サウンドトラック』DISC2修正版 送付希望フォーム(SBPS-0025〜30 | SBPS-0031〜35ご購入者様対象) is no longer accepting responses.
Try contacting the owner of the form if you think this is a mistake.

表單已經重新上線囉~另外 官推也回應了可以寄送至海外地址了。

Sent from my iPhone using Gaforum
HM 12:28 AM 06-13-18
https://www.nintendo.co.jp/switch/xe...paign=xeno2&rd

https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=LeseBVjjbCo

望落比本篇吸引...
neo2046 01:12 AM 06-13-18
ゼノブレイド2 黄金の国イーラ E3 2018 出展映像
https://youtu.be/LeseBVjjbCo

Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country
https://youtu.be/-EP6XV1BmOk

作者: :
Guide a group of legendary warriors on a journey through the tragic history that doomed a kingdom and drove a hero down a dark path 500 years before the events of Xenoblade Chronicles 2. Defend yourself from Malos and his forces using all the fury of this refined battle system, allowing you to fight as both the artificial lifeforms known as Blades and their masters, the Drivers. Available September 21st!

Kaori Yae 01:23 AM 06-13-18
DLC有實體版早知唔買SEASON PASS
fortel 01:24 AM 06-13-18
睇片係劍主同劍都可以同場switch 黎用,唔似本編咁只可以用劍主

Sent from my iPhone using Gaforum
AKIRA桑 01:31 AM 06-13-18
作者: Kaori Yae:
DLC有實體版早知唔買SEASON PASS
DLC實體版果個好係DOWNLOAD CODE...
fantasy俊仔 02:24 AM 06-13-18
DLC實體版果個好係DOWNLOAD CODE...
無理解錯既話,係黄金の国イーラ篇遊戲卡,會跟埋本篇用果堆DLC既code

啫係你有本篇但無買season pass,買呢隻就會有埋晒
charcsc2000 12:17 PM 06-13-18
作者: fantasy俊仔:
無理解錯既話,係黄金の国イーラ篇遊戲卡,會跟埋本篇用果堆DLC既code

啫係你有本篇但無買season pass,買呢隻就會有埋晒
講真..佢dlc另外出隻實體..我變得好有興趣入返隻收藏...
就算我買左season pass都沒所謂....當佢係外傳新game...
唔知玩到幾多小時....
11281984 02:32 PM 06-13-18
今日睇到,真係好彩冇買到season pass
AKIRA桑 02:45 PM 06-13-18
舊聞,已刪
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 40  ... 最後

返回主題版面