Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 05-04-12, 12:37 AM   #726
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 魔靈娘 查看文章
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120503205527

有d想拎黎打全國
不過對到機略有無解....?
你副野主打何生?

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-12, 12:41 AM   #727
DavidH
Insane Gamer
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: b_boy 查看文章
你副野主打何生?
見到d卡已經知combo好屈機

舊 05-04-12, 12:41 AM   #728
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
你副野主打何生?
何晏wara
真係超勁
不過見到機略真係吾識打, 要搵下解決方法先可以打全國

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-12, 12:47 AM   #729
b_boy
↘呆~

引用:
何晏wara
真係超勁
不過見到機略真係吾識打, 要搵下解決方法先可以打全國
[山草藥]賢毒>9士氣賢弱>何生老遠開計>開天意輪迫佢單散輪/開加速?
&雙賢後荀灌加唔加到12武?

淯底可保一世平安
舊 05-04-12, 12:48 AM   #730
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120503205527

有d想拎黎打全國
不過對到機略有無解....?
ok架
企遠少少射
有fd好似對過呢副

想問會加到幾武同幾c?
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-12, 12:54 AM   #731
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
[山草藥]賢毒>9士氣賢弱>何生老遠開計>開天意輪迫佢單散輪/開加速?
&雙賢後荀灌加唔加到12武?
可能未熟用,之前試過
何生老遠開計--> 無遠弓射吾到的= =
天意輪--> 早開人地又走到, 行近小小就被反
下次試下開荀灌

吾知, 荀灌真係好小係full combo 開

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
ok架
企遠少少射
有fd好似對過呢副

想問會加到幾武同幾c?
3掛賢加陣可以有 3xc 26武
可以做4掛賢, 不過會開小下車輪

爆裂吧! 肝臟!!
舊 05-04-12, 12:57 AM   #732
b_boy
↘呆~

引用:
可能未熟用,之前試過
何生老遠開計--> 無遠弓射吾到的= =
天意輪--> 早開人地又走到, 行近小小就被反
下次試下開荀灌

吾知, 荀灌真係好小係full combo 開

3掛賢加陣可以有 3xc 26武
可以做4掛賢, 不過會開小下車輪
2士氣開計後推賢毒去死後再開?

淯底可保一世平安
舊 05-04-12, 01:00 AM   #733
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
2士氣開計後推賢毒去死後再開?
當然啦,開完計果2隻野走上去決死的拆野

爆裂吧! 肝臟!!
舊 05-04-12, 01:05 AM   #734
b_boy
↘呆~

引用:
當然啦,開完計果2隻野走上去決死的拆野
賢弱都要!?

淯底可保一世平安
舊 05-04-12, 01:08 AM   #735
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
賢弱都要!?
第3下通常係賢弱
2下毒扣好甘的,小果一武反而吾重要

爆裂吧! 肝臟!!
舊 05-04-12, 01:10 AM   #736
b_boy
↘呆~

引用:
第3下通常係賢弱
2下毒扣好甘的,小果一武反而吾重要
我指第一下賢毒後做乜要送埋賢弱去死?

淯底可保一世平安
舊 05-04-12, 01:14 AM   #737
6eo
美波様!

唔咁懷舊了wwww
舊 05-04-12, 01:15 AM   #738
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
今日荃金拾獲ic乙張
名:魚_ _ _
有關人仕請洽本人取回

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-12, 01:15 AM   #739
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
唔咁懷舊了wwww
痴女

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-12, 01:16 AM   #740
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
我指第一下賢毒後做乜要送埋賢弱去死?
賢毒賢弱一齊開,之後即推去死,30秒後就賢弱知昇
咁就趕得切3掛

爆裂吧! 肝臟!!
舊 05-04-12, 01:20 AM   #741
b_boy
↘呆~

引用:
賢毒賢弱一齊開,之後即推去死,30秒後就賢弱知昇
咁就趕得切3掛
IC
雙毒又真係扣得幾多下
之前玩派亂虎就試過

淯底可保一世平安
舊 05-04-12, 02:17 AM   #742
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 風音 查看文章
痴女
咩痴女啊,唔知幾純情

舊 05-04-12, 03:09 AM   #743
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
練兵 麒麟兒 人心香 (挑姜 膽仔)/(馬姜 羅憲)
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-12, 08:35 AM   #744
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
唔咁懷舊了wwww
點解唔係神話型

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-12, 08:51 AM   #745
clscc
Senior Gamer

註冊日期: May 2011
SR曹洪 R張郃 R荀攸 UC壱与 C蒋済 C曹洪 

舊 05-04-12, 10:18 AM   #746
6eo
美波様!

引用:
作者: LR猫 查看文章
點解唔係神話型
呢張原圖好靚, 做緊WALLPAPER

無啦啦叫做神話型

btw, 大會同b神傾過, 諗住打

派亂 速愚 士氣集積, 每次速愚後可以賺到1士氣
之後諗緊加d咩好, 可能決起計, 但最煩係決起大號唔加其他國, 諗緊可能打憂國, 0智復興唔知幾多c....
或者加張忠義援兵入去好似都ok?

不過搞咁多野可能用吳夫人仲好....:cwm6:

此篇文章於 05-04-12 10:27 AM 被 6eo 編輯。
舊 05-04-12, 10:29 AM   #747
b_boy
↘呆~

引用:

無啦啦叫做神話型

之後諗緊加d咩好, 可能決起計, 但最煩係決起大號唔加其他國, 諗緊可能打憂國, 0智復興唔知幾多c....

復興0知都要2x c, 算x數啦
but你攪咁多野, 激勵飛天好似仲簡單XD

淯底可保一世平安
舊 05-04-12, 10:33 AM   #748
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:

無啦啦叫做神話型

果集播出嘅第二日
PIXIV已經有新marker「神話型ゼシカ服」喇

大會日打全國先
成個月無打三國

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-12, 10:33 AM   #749
6eo
美波様!

引用:
復興0知都要2x c, 算x數啦
but你攪咁多野, 激勵飛天好似仲簡單XD
係.... 諗左一輪, 最後發現好難搞完呢堆野之後再加兩隻同名入去

本身諗住 憂國戰計 派亂 速愚 不動輪 士氣集積 曹皇后
但原來軍師同名係唔得

引用:
作者: LR猫 查看文章
果集播出嘅第二日
PIXIV已經有新marker「神話型ゼシカ服」喇

大會日打全國先
成個月無打三國
我知, 但都唔知關「神話型」咩事
大家約定俗成咁叫者
舊 05-04-12, 10:33 AM   #750
b_boy
↘呆~

今個大會好玩喎

淯底可保一世平安

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.46回 Norm 街機心得交流討論區 1020 04-20-12 03:08 PM
三國志大戰討論區 Vol.L(實第45回) b_boy 街機心得交流討論區 1003 04-03-12 11:11 AM
三國志大戰討論區 Vol.IL LR猫 街機心得交流討論區 1005 03-05-12 11:48 PM
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM

現在的時間是 01:09 AM

手機版 | APP版