Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 45
jason 仔 11:52 AM 10-10-20
作者: Penny仔:
下場有D暗湧....臨尾AD 隻腳明顯唔得
希望冇大礙,冇咗佢真係會好難打

今場褲子馬真係令人失望,係咁倒米
okabe 01:03 PM 10-10-20

好波真係要再重溫
DG最後果球已經好正,之後MORRIS幫手整多下二連擊
Penny仔 01:39 PM 10-10-20
Set得pick都預左有機會比返佢架啦
都仲射得咁差....

AD傷影響極大,唔計場上表現
AD 傷果下lakers特登叫左一個timeout
Lakers 咪就係小左一次timeout
由手機版發出
小昭Teddy 04:51 PM 10-10-20
睇住LBJ同JB輪住爆seed
希望AD冇事
okabe 05:50 PM 10-10-20
JB 直頭燃燒生命差不多打足全場無休息
仲要食左侯活一野
真係打不死
jason 仔 07:52 PM 10-10-20
雖然支持大帝,但係JB真係勁,

成個季後賽只有熱火贏到湖人兩場
小昭Teddy 09:55 PM 10-10-20
作者: jason 仔:
雖然支持大帝,但係JB真係勁,

成個季後賽只有熱火贏到湖人兩場
熱火雖然冇一個絕對強點,但場場都唔知佢地邊個會爆Seed
jason 仔 07:54 AM 10-12-20
DG真係越打越衰

仲話湖人陣容豪華,講到底貨真價實既只有大帝
Penny仔 08:11 AM 10-12-20
Dragic
jason 仔 08:43 AM 10-12-20
暫時湖人其他人都對辦,除咗DG

一冇咗佢仲順咗,KCP都唔錯
okabe 08:45 AM 10-12-20
上場用盡晒今場真係見到疲態
連罰球都炒好多球
半場已變垃圾時間
jason 仔 09:32 AM 10-12-20
隨住JB熄火,熱火都正式玩完

仲唔係大帝FMVP帶領3隊球隊拎冠軍,正式封神
Penny仔 11:17 AM 10-12-20
Lakers陣容多變性係贏波一大原因
打到game6都仲可以變陣出caruso正選,
可用人手越多,代表你調整空間大
由手機版發出
okabe 01:06 PM 10-12-20
隨住JB熄火,熱火都正式玩完

仲唔係大帝FMVP帶領3隊球隊拎冠軍,正式封神
帶領3隊球隊拎冠軍仲有DG
佢都可以封神(幸運之神)
jason 仔 03:09 PM 10-12-20
作者: okabe:
佢呢啲跟隨啫,何德何能講帶領

幸運就是真既,活生生既好波不如好運
小昭Teddy 05:56 PM 10-12-20
等左好多年, 終於
熱火明顯冇晒體力, 上場去到盡左

作者: Penny仔:
Lakers陣容多變性係贏波一大原因
打到game6都仲可以變陣出caruso正選,
可用人手越多,代表你調整空間大
由手機版發出
其實好似大飛咁後備所謂有穩定得分點, 但去到playoff俾人針對打點就完全變唔到陣.
相反湖人個陣每round都玩唔同花樣去針對對手黎打.

作者: okabe:
如果咁計, robert horry 3隊7次仲勁
LBJ係3隊都拎FMVP
jason 仔 07:17 PM 10-12-20
諗諗下AD仲夠唔夠膽拎返23號球衣尼著

照道理應該會隨大帝走時掛埋走
搖搖 07:35 PM 10-12-20
家嫂都未掛咁快諗LBJ...
jason 仔 08:17 PM 10-12-20
作者: 搖搖:
家嫂都未掛咁快諗LBJ...
家嫂點同LBJ比呀
小昭Teddy 08:37 PM 10-12-20
家嫂點同LBJ比呀
家嫂話晒都兩個冠軍, 而且點睇都應該早過LBJ退休.

銅像可能未必有, 掛號碼點都要有

諗諗下AD仲夠唔夠膽拎返23號球衣尼著

照道理應該會隨大帝走時掛埋走
LBJ之前都話俾23號佢, 就算將來掛左, 而AD又仲係湖人, LBJ都會同意俾佢著23號
Penny仔 09:43 PM 10-12-20
https://www.instagram.com/p/CGOwvjLl..._web_copy_link

迫害我Cook
小昭Teddy 01:04 AM 10-13-20
https://youtu.be/ElUyD1ZfcSU?t=33

cook應該好冇癮
搖搖 07:33 AM 11-17-20
CP3去太陽可唔可以解放到booker同狀元?
6eo 10:03 AM 11-17-20
作者: 搖搖:
CP3去太陽可唔可以解放到booker同狀元?
叫做都係各取所需, 太陽終於有個有經驗串起成隊既PG
雷就拎個Pick同oubre呢隻潛力股等重建, 另外都希望金童可以打番起
Penny仔 02:49 PM 11-17-20
Bucks 一日2單deal補強返個正選陣
由手機版發出
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面