Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 08-28-10, 03:26 AM   #51
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: Beanhoho 查看文章
安東尼+ JR Smith 一齊去NYK就正囉
全攻手
又同人地鬥多分

舊 08-28-10, 04:10 PM   #52
Sar8
The One

CAA同金塊炒大鑊
安東尼之後既東家:火箭,籃網、快艇、勇士、山貓

不過呢五隊點睇都冇金塊好

尼克?佢拿咩同人換

舊 08-28-10, 04:34 PM   #53
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
作者: Sar8 查看文章
CAA同金塊炒大鑊
安東尼之後既東家:火箭,籃網、快艇、勇士、山貓

不過呢五隊點睇都冇金塊好

尼克?佢拿咩同人換
Amare 之外任揀,另送curry expire contract
Gallinari可以是非常吸引的籌碼

bobcats都有機會是因為Jordan brand 關係,
他們亦拎住Dampier的非保證合約可供交易

houston 好似傳得好勁(雖然火箭咩都傳得勁)
但我又唔覺得denver想要Jordan Hill, Brooks

其餘兩隊就算啦, 唔鼓勵melo去喇
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-10, 07:26 PM   #54
Sar8
The One

引用:
作者: Penny仔 查看文章
Amare 之外任揀,另送curry expire contract
Gallinari可以是非常吸引的籌碼

bobcats都有機會是因為Jordan brand 關係,
他們亦拎住Dampier的非保證合約可供交易

houston 好似傳得好勁(雖然火箭咩都傳得勁)
但我又唔覺得denver想要Jordan Hill, Brooks

其餘兩隊就算啦, 唔鼓勵melo去喇
唔係話直頭拿埋Kevin Martin換咩

如果交易既話
果隊仲緊張個Camelo,因為佢仲可以係下年去自由市場

至於Kenyon ,離開左Jason Kidd之後.......
唔爭在放埋Billups啦

舊 08-28-10, 10:34 PM   #55
Penny仔

中國 vs 希臘

沒有姚明的中國發揮不錯
....阿聯好有霸氣

第4節64-65...中國落後一分
舊 08-28-10, 10:58 PM   #56
Penny仔

81-89......中國敗了
舊 08-28-10, 11:02 PM   #57
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
81-89......中國敗了
.心理質素始終無咁好....最後把握能力差左...
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-10, 11:36 PM   #58
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
唔好意思
想問下咩台有播
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-10, 12:49 AM   #59
Penny仔

引用:
作者: 煲機小王子 查看文章
唔好意思
想問下咩台有播
正常途徑cable 好似有

USA vs Croatia
第2節Croatia 已經虧左
舊 08-29-10, 01:00 AM   #60
Penny仔

引用:
唔係話直頭拿埋Kevin Martin換咩

如果交易既話
果隊仲緊張個Camelo,因為佢仲可以係下年去自由市場

至於Kenyon ,離開左Jason Kidd之後.......
唔爭在放埋Billups啦
Kevin Martin就算啦,denver 要重組一定唔會要佢
上季火箭肯換Martin完全係因為艾杜文
舊 08-29-10, 11:02 PM   #61
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
Love打得超好,搶唔少板
而且成隊usa進攻籃板都係屈機的,一個搶贏3個

舊 08-29-10, 11:25 PM   #62
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
中國果埸好似好睇D
阿聯好勁

USA仲係屈機階段
睇黎出左線先有對手
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-10, 11:29 PM   #63
Penny仔

引用:
作者: POISON 查看文章
都係得love 一個屈機之嘛

chandler的出場時間被love吃掉了
舊 08-29-10, 11:52 PM   #64
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
Love我覺得幾ok的,不過暫時係NBA無咩人留意咁只係

引用:
都係得love 一個屈機之嘛

chandler的出場時間被love吃掉了
Chandler被吃好正常,進攻唔穩定,年紀又大過人

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-10, 12:11 AM   #65
Penny仔

引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章

love感覺上有少少undersize, 雖然身高數據上又唔係
不過勝在夠紮實,usa 3個內線以佢表現最好

USA得3個內線,但Chandler都冇表現真是很sad的說
幸好usa還有lopez 兄弟, bynum,Blake Griffin等內線接班,兩年後奧運應該見佢唔到
舊 08-30-10, 12:15 AM   #66
POISON

引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章

我一直當佢李大衛既弱化版
岩岩個季有時仲覺得佢打NYK一樣有咁既數據

Chandler無CP3,今日連折你屋都唔得........仲要兩次

引用:
USA得3個內線,但Chandler都冇表現真是很sad的說
幸好usa還有lopez 兄弟, bynum,Blake Griffin等內線接班,兩年後奧運應該見佢唔到
除lopez兄弟外,其他人(包括oden)好似傷多過打,要見到佢地打奧運好似有d難

此篇文章於 08-30-10 12:17 AM 被 POISON 編輯。
POISON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-10, 02:52 AM   #67
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
USA真係加晒turbo...

隊住弱隊真係輕鬆取勝....
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-10, 09:46 AM   #68
二伍

註冊日期: Sep 2002
唔用明星陣容反而打得實在
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-10, 01:36 PM   #69
Sar8
The One

引用:
我一直當佢李大衛既弱化版
岩岩個季有時仲覺得佢打NYK一樣有咁既數據

Chandler無CP3,今日連折你屋都唔得........仲要兩次

除lopez兄弟外,其他人(包括oden)好似傷多過打,要見到佢地打奧運好似有d難
bynum真係傷多過打
狀元爺做左大半季觀眾
Oden更加唔駛講

我寧願佢地唔打奧運好過

係巴哈睇到T.mac加入活塞張相
果個眼神真係頹到

此篇文章於 08-30-10 01:41 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-10, 08:40 AM   #70
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
bynum真係傷多過打
狀元爺做左大半季觀眾
Oden更加唔駛講

我寧願佢地唔打奧運好過

係巴哈睇到T.mac加入活塞張相
果個眼神真係頹到
樓上幾位球員,一陣打打下傷咗的話,阻住個球員名額添呀…

t-mac…個眼神一向都頹,去到活塞仲頹。
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-10, 09:04 AM   #71
POISON

USA尋晚又差d出事

舊 08-31-10, 09:07 AM   #72
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
引用:
USA尋晚又差d出事
都冇內線,遲早實出事。
舊 08-31-10, 10:04 AM   #73
POISON

引用:
作者: 阿聰 查看文章
都冇內線,遲早實出事。
我又唔明
Love上場打得咁好,但又唔多肯用
內線已經得三個仲要唔多肯出打到C既個兩位........
雖然彈力黎講呢班pg同班C應該有得鬥既

可能真係諗住打KD +11個配角

舊 08-31-10, 11:13 AM   #74
阿聰

引用:
我又唔明
Love上場打得咁好,但又唔多肯用
內線已經得三個仲要唔多肯出打到C既個兩位........
雖然彈力黎講呢班pg同班C應該有得鬥既

可能真係諗住打KD +11個配角
但chandler我覺得表現都喺唔夠穩定,隨時有foul trouble要坐底,
但love同odom一定要放多d出場,保護籃板球,否則打唔到太多快攻。
kd應該喺成隊之中最可靠嘅人,billups同rose都可以擔到重任,其他我就覺得一般了。
舊 08-31-10, 11:14 AM   #75
Sar8
The One

有冇邊d國家隊內線勁d
強姦下隊美國隊等佢醒下

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[SEGA] 大家的世嘉年代 III [詳細頭 post] 世嘉祭 2019 | 新版 Nomad 及 DC HDMI adaptor | 巴西主機 Zeebo 簡介 八仙果 電視遊戲討論版 1509 04-02-24 07:12 AM
[SEGA] SEGA HI-SATURN 及 DC 的 KARAOKE UNIT (P.20) - 大家的世嘉年代續集 鳴謝劉公子提供 八仙果 電視遊戲討論版 1001 10-24-09 05:19 PM
[動畫] 「涼宮ハルヒの憂鬱」 唔係普通再放送 舊作14話+新作14話 全28話 Vol.7 riceball 日本動漫畫討論版 1000 05-15-09 10:56 PM
[DATA] Worldwide Million Selling Software (史上最高遊戲銷量換新主) 神祕人1號 電視遊戲討論版 14 02-05-09 12:10 PM
娛樂新聞報告 Busconcamp Neo Entertainment TREND 1032 02-02-08 05:17 PM

現在的時間是 05:09 AM

手機版 | APP版