Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... 最後
日本動漫畫討論版>福本伸行「賭博黙示録カイジ」「アカギ 〜闇に降り立った天才〜」総合THREAD
Cube 06:47 PM 10-22-07
作者: James7s:
讓開﹗由專業的來﹗

1.5% 10分鐘復式計算
4小時時限即24期。
故此全計利率為︰
(1+1.5%)^24 = 1.429 = 1 + 42.9%

故此全期單利率為42.9%,開治借了1千萬,即是說如果佢玩到完場先走、佢總共要比429萬利息。
保險理財顧問
新月 05:52 PM 10-25-07
第4集已出~
亍 ◣ 09:42 PM 10-25-07
o個兩個廢柴好想打佢地....
available 09:47 PM 10-25-07
作者: jaVaj ◣:
冇佢哋開治又唔覺特別醒
nacho 02:21 AM 10-26-07
驚起上黎 就唔信 開司, 一衰左就走番黎

作者: available:
冇佢哋開治又唔覺特別醒
但 我覺得 佢上得 lee 架船ge 人 都應該唔會 係醒果 ja 人 ~
定係 逆境 迫左 d 潛能出黎 ~

係醒 ge 應該 係 睇住班人 打生打死 果d
柚原このみ 02:52 AM 10-26-07
今集箴言又變番水著
Jonney 10:29 AM 10-26-07
作者: 柚原このみ:
今集箴言又變番水著
集集都無女角, 唔出囡囡木各示申即刻唔睇
河野貴明 11:20 AM 10-26-07
唔睇最尾套野本身都唔差
鳳熾魂 11:28 AM 10-26-07
尤其係個死肥仔我唔知點解好想打仍
Jonney 11:29 AM 10-26-07
作者: 河野貴明:
唔睇最尾套野本身都唔差
最尾好無厘頭........
漫畫好睇呀\/
新月 07:22 PM 10-31-07
第5 集出o左~
亍 ◣ 09:39 PM 10-31-07
今次重點唔係水著....好o既海岸
Cube 10:23 PM 10-31-07
雖然今集唔係太知佢點羸, 不過都好好睇
紅蓮 11:28 PM 10-31-07
今次重點唔係水著....好o既海岸
個名真係改得好掂
柚原このみ 12:00 AM 11-01-07
解對面出乜牌果度以為自己睇緊金田一定柯南…
箴言呢Part好似好受各位歡迎…
新月 01:49 AM 11-01-07
作者: Cube:
雖然今集唔係太知佢點羸, 不過都好好睇
睇多一兩次先明
其實都係靠估多
開司估佢o地突出o黎o個隻係包咁解...
Kewellma 03:56 AM 11-01-07
因為佢地買斷左包,自然會儲埋剪同鎚既卡做雙數黎玩打和,淨番一張,多數係買斷時多餘留低既包..
不過講到好似好理所當然咁,其實都唔一定的...--;不過睇故唔駁故,反正開治係主角,點都唔會死當睇下佢點解唔駛死囉
nacho 05:43 AM 11-01-07
作者: Kewellma:
因為佢地買斷左包,自然會儲埋剪同鎚既卡做雙數黎玩打和,淨番一張,多數係買斷時多餘留低既包..
不過講到好似好理所當然咁,其實都唔一定的...--;不過睇故唔駁故,反正開治係主角,點都唔會死當睇下佢點解唔駛死囉
咁重有樣可能 係 佢地 一早發現 主角 係 買斷 鎚 ge 人

因為 佢地 淨低ge 唔係 包, 一開始時 就可能唔會 揾主角佢地 鬥
(因為 主角佢地買斷 鎚, 咁主角出 鎚 ge 機會就大左好多lo ??(估) )
而且 佢地 唔win, 和 都 可以上樓, 睇得出 只不過係想 消左隻牌
亍 ◣ 10:24 PM 11-08-07
....6.....睇完20幾分鐘感覺好似冇咩睇左咁.....太多口水了......

箴言重點......兩隻bye bye老鼠
Jonney 10:29 PM 11-08-07
....6.....睇完20幾分鐘感覺好似冇咩睇左咁.....太多口水了......

箴言重點......兩隻bye bye老鼠
唔多口水就唔係カイジ, 睇漫畫時都係咁上下, 一本單行本講得DD咁多
但有部份FAN就係鐘意睇佢內心描寫加口水多多

今集箴言個賭場好似澳門間巴比倫
亍 ◣ 09:25 PM 11-15-07
我頂...#7都仲未完
浦木豪 09:53 PM 11-15-07
有排啦,我諗13集先落到船都未定
chaos0926 10:59 PM 11-16-07
作者: 浦木豪:
有排啦,我諗13集先落到船都未定
照動畫預告同漫畫劇情比較嘅話
過多一至兩集應該落得船
Cube 11:03 PM 11-16-07
21 點唔係5張唔爆就羸ga 咩?
James7s 11:59 PM 11-16-07
嗯… 我今集感覺到既係……
「那美星還有五分鐘就要爆炸了﹗」
1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... 最後

返回主題版面