Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

查看投票結果: research
玩過(緊)PS2/PSP版 , 如推出PC版 , 會玩理PC版 43 47.25%
玩過(緊)PS2/PSP版 , 如推出PC版 , 不過沒有打算玩PC版 15 16.48%
冇玩過PS2/PSP版 , 如推出PC版 , 會玩PC版 24 26.37%
冇玩過PS2/PSP版 , 如推出PC版 , 也沒有打算玩PC版 9 9.89%
投票者: 91. 您不可以參加此投票

主題工具 顯示模式
舊 01-13-07, 12:56 AM   #1
子貓物語
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2006
有得申請CB ...
5000名..
不過以現在網速...就真係有點兒那個..
子貓物語 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-07, 08:20 PM   #2
封印魔劍神式
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
http://www.mh-frontier.jp/

更新左條片 睇完好想玩 orz
封印魔劍神式 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-07, 11:18 PM   #3
美堂蠻
Ultimate Gamer
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
後片last有隻新獸

好似炎王同怪鳥既打種...........

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-07, 09:02 AM   #4
雙日
Game Master

註冊日期: May 2002
其實pc版係咪變左mmo玩法?
定同ps2版一樣?

雙日 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-07, 09:05 AM   #5
遊戲人間
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
引用:
作者: 雙日 查看文章
其實pc版係咪變左mmo玩法?
定同ps2版一樣?
玩法同ps2一樣,每個quest都係最多四人同玩.

舊 01-22-07, 04:27 PM   #6
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
有公會, 以後搵人打野都方便d, 因為同公會有個公會chat channel的

舊 01-22-07, 08:25 PM   #7
rakuraku
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: Eking 查看文章
有公會, 以後搵人打野都方便d, 因為同公會有個公會chat channel的
新元素有咩呢? if 好似 mh2...都係 400個hr 咋噃..orz
rakuraku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-07, 08:30 PM   #8
子貓物語

引用:
作者: rakuraku 查看文章
新元素有咩呢? if 好似 mh2...都係 400個hr 咋噃..orz
我見人999HR....莫非
舊 01-26-07, 07:08 PM   #9
mihimaru GT

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
派左e-mail啦~~
有無人中左?約埋一齊玩

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-07, 08:01 PM   #10
子貓物語

引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
派左e-mail啦~~
有無人中左?約埋一齊玩
落空了....
舊 01-27-07, 07:37 PM   #11
FN207
Junior Member

註冊日期: Jan 2007
引用:
派左e-mail啦~~
有無人中左?約埋一齊玩
我收到信阿 不過因為抽選用的DALETTO A/C忘記左 所以開左個新A/C嚟登記クーポ,
而家LOGIN唔到...定還是クーポ要跟番對應抽選用的 DALETTO A/C先有效GE呢?

我都知封測系2月1 下午3點先開SERVER,而家LOGIN唔到我驚クーポ要跟番對應DALETTO先可以LOGIN咁就浪費一個機會了..
FN207 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-07, 11:45 PM   #12
光熱斗
IE3.0 <3

註冊日期: Sep 2002
想問下係好似cs錦,買左就唔洗月費,
定係好似普通online game要每個月都比?
光熱斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-07, 07:39 PM   #13
FN207

引用:
作者: 光熱斗 查看文章
想問下係好似cs錦,買左就唔洗月費,
定係好似普通online game要每個月都比?
我睇佢似PSO個類玩法
舊 01-27-07, 07:38 PM   #14
遊戲人間
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
唔中....T___T

舊 01-27-07, 09:32 PM   #15
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
ふりがな 戈項要填全角 填左都話唔得 指指教

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-07, 10:00 PM   #16
FN207

引用:
作者: GN00508771 查看文章
ふりがな 戈項要填全角 填左都話唔得 指指教
打番五十音 平假名
舊 01-27-07, 10:01 PM   #17
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: FN207 查看文章
打番五十音 平假名
都是唔得....閣下不如打一兩個打來讓我COPY算了

唔方便的話PM我

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-07, 10:08 PM   #18
FN207

引用:
作者: GN00508771 查看文章
都是唔得....閣下不如打一兩個打來讓我COPY算了

唔方便的話PM我

岡田准一 ふりがな→(おかだ  じゅにち)
岩崎いわさき  健二 けんじ     

此篇文章於 01-27-07 10:10 PM 被 FN207 編輯。
舊 01-27-07, 10:40 PM   #19
FN207

PS:第一回抽唔中的 會自動撥入第二回抽選名單 GOOD LUCK!

一回開服2月 二回開服3月 我睇呢個封測咪可以玩五個月?
舊 01-30-07, 09:00 PM   #20
mihimaru GT

d日本人已經可以update啦
今日維護完都update唔到,capcom好似ban左海外ip,認証不能

舊 01-31-07, 09:03 PM   #21
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
引用:
d日本人已經可以update啦
今日維護完都update唔到,capcom好似ban左海外ip,認証不能
我未試
如果真係唔得我又放上Yahoo放佐就算

舊 02-01-07, 06:35 PM   #22
mihimaru GT

LOGIN到
update唔到.搵笨

舊 02-01-07, 09:27 PM   #23
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
引用:
LOGIN到
update唔到.搵笨
Me too
可以放返上Yahoo

舊 02-10-07, 05:39 PM   #24
momopower
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
XBox Live Gamertagmomopower
睇完木畫面, geforce 2 mx400 都應該run 到喎^+^

舊 02-19-07, 10:05 AM   #25
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
http://www.watch.impress.co.jp/game/...070216/mhf.htm

畫面真係好正.......................

F1~12 就係item 欄

留意條MOV後段..............

大刀的勾斬打脚和肚也一樣會彈刀................流星斬被廢了!!!~~~ b

此篇文章於 02-19-07 10:09 AM 被 HAKAIDER 編輯。
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] NEW:PSP及NDS最新全球百萬遊戲大作名單 神祕人1號 手提遊戲機討論版 80 12-31-06 11:08 PM
[PS2]Monster Hunter圖片及影片,3/11發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 112 03-10-04 08:53 PM

現在的時間是 07:22 AM

手機版 | APP版