Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-03-08, 12:01 AM   #51
劉公子
Crazy Gamer
機壇垃圾佬 @@

註冊日期: Feb 2004
o我!? 你也有入手隻 SNK 雅典娜(笑)...... 有否聽那盒錄音帶(迷)???

引用:
作者: JASUGUN 查看文章

劉公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 12:06 AM   #52
劉公子
Crazy Gamer
機壇垃圾佬 @@

註冊日期: Feb 2004
Dreamcast 跟 Saturn 也是我的至愛(笑)~~~
沒法子, 已被 SEGA 呃了多年的飯錢, 而家唔呃返而唔舒服(逃)~~~

引用:
作者: JASUGUN 查看文章
dc & ss係我的最愛
大部份都有玩過的, 我未至於齋儲咁奢侈

原先有一堆日版sega mark III game,
果d真係得個擺字, 所以放左佢算數

劉公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 12:32 AM   #53
daihamlop
Ultimate Gamer
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
你個ps3咩套黎ga??咁靚既
因為我有2隻貓 (睇圖會見到隻仔)
加上佢哋好中意踩/訓住部PS3
因為暖
我又係將d機粗用
唔貼skin, 部PS3會免費加上大量貓沙加貓脚印

個Skin係喺電玩展買
好似$120
加上佢唔係一張貼紙
有厚度
所以覺得靚就買
有好多顏色同花紋
叫乜鬼magic
香港野,但質地好好
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 01:38 AM   #54
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: wai128 查看文章
有錢人果然鍾意曬命!
引用:
作者: chrischun 查看文章
咁你又唔好咁講 ,你可以諗下我地對遊戲既熱誠
PS:所以我和gaf幾個版友好怕貼d主機和game上嚟,我地只係想分享一下,比條生路行下呀
其實…每個人也有…

不光采的過去

呢d就係PS年代的 版碟,
MD都係玩磁碟機的…

不過,無辦法啦當年係父母出錢買玩具的時期,唯有玩 版,
重點係N64之後我已經從良… 再無接觸 版。

之後的正版GAME都係我自己打工買的,其實平時少D唱K、睇電影,D娛樂費都足夠買好多GAME。

此篇文章於 03-03-08 01:41 AM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 02:58 AM   #55
usayarE
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
我無樓上咁猛料...唔好笑我..
以前影落

DC, 個時買左好多制諗住長玩DC, 點知買完就話停產...

PS制, 一半都唔係原裝野...以前細個唔理呢d...宜家通常prefer 原裝

另加即插即玩系列

みんなの不光采過去..
得鬥神傳同FF 9 係正版..

此篇文章於 03-03-08 03:05 AM 被 usayarE 編輯。
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 03:57 AM   #56
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

引用:
有錢人果然鍾意曬命!
講真
1) 唔係曬命, 係分享吓
2) 我唔係有錢, 亦買game 唔多, 一個兩個月先買1-2隻
3) game, 玩正版,又唔賣嘅, 放埋咁多年,都會有番咁上下貨
4) 何況個topic, 係講玩正板, 既然自己係, 又怕乜俾人睇?

唔好咁偏激, 郁d就話人曬命

此篇文章於 03-03-08 04:04 AM 被 daihamlop 編輯。
舊 03-03-08, 04:03 AM   #57
HFK
Banned

註冊日期: Dec 2007
我一年先買幾隻,冇得晒
HFK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 04:11 AM   #58
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
呢兩日準備下哂命先
不過依家係得d ps2, psp, ps3 game
仲有部份gc, nds, gba game
其他dc, ps, wii game係香港,冇得哂

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 04:24 AM   #59
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003
當年N64 EVA送果幾張card都唔見晒
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 04:40 AM   #60
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
引用:
作者: 機場美少年 查看文章

不光采的過去

呢d就係PS年代的 版碟,
MD都係玩磁碟機的…

不過,無辦法啦當年係父母出錢買玩具的時期,唯有玩 版,
重點係N64之後我已經從良… 再無接觸 版。

之後的正版GAME都係我自己打工買的,其實平時少D唱K、睇電影,D娛樂費都足夠買好多GAME。

!!!
右下第一隻係咩game?
早排想搵番佢...

想問下佢叫乜名? 射擊game right?

唔該 >.<

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 04:57 AM   #61
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: MarkS 查看文章
應該算比較冷門?

隻J2我有......
好似係4定5年前買部N64返黎儲個陣200蚊連J2ANDMK賽車
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 07:40 AM   #62
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

引用:
作者: Gestapo 查看文章
!!!
早排想搵番佢...

唔該 >.<
嗰隻叫Twin Bee
紅白機年代好hit嘅shooting game
即係有d人叫"射啷啷" 同"兵峰"
舊 03-03-08, 07:51 AM   #63
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 廢人 查看文章
>SRW only

你隻64呢?
64見到呀....反而nes隻第2次唔見
搵笨天鵝5隻都唔見

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 08:09 AM   #64
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
64見到呀....反而nes隻第2次唔見
搵笨天鵝5隻都唔見
冇天鵝機所以冇買
不過天鵝應該系6隻喎
仲有冇link battler, alpha外傳限定版, SC1,2, XO

所以話好少啦

\ /
/ \
\(^ω^)/

此篇文章於 03-03-08 08:21 AM 被 魔璃 編輯。
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 09:28 AM   #65
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: Gestapo 查看文章
!!!
早排想搵番佢...

唔該 >.<
Twinbee
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 10:43 AM   #66
YIUYIU
Banned
淆底最好扮隱形唔覆

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDJojONa
XBox Live GamertagJojONa
引用:
有錢人果然鍾意曬命!
唔覺呀...

我好有錢架...不過我都無曬...
YIUYIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 10:49 AM   #67
westpat
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
正所謂
女人錢易賺

其實
男人錢都好易賺
一係玩車
一係玩音響
一係攝影
而家加多樣,打機
呢隻仲似女人買衫個隻
人場費平,買下買下就唔覺

舊 03-03-08, 11:18 AM   #68
白高達
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDcody128
XBox Live Gamertagcody128
近期搬屋中,遲D執好之後影D相 post 吓先
不過各位大佬的珍藏,真係好正,佩服,佩服

舊 03-03-08, 11:40 AM   #69
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
作者: SANG2003 查看文章
隻J2我有......
好似係4定5年前買部N64返黎儲個陣200蚊連J2ANDMK賽車
J2同OGRE BATTLE 64都係好野
只係比較少hk人接觸到

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 11:49 AM   #70
kintaro
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: SANG2003 查看文章
隻J2我有......
J2我買的時候幾十蚊
今晚回家有空的話, 等我貼張超任的J1出來 (我覺得J1好玩過J2, 可能先入為主的關係 )

長期目標:打開攝影眼
kintaro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 12:19 PM   #71
JASUGUN
Crazy Gamer
精神病患者

冇記錯當年J2+save card仲平過單買一張save card,
ss心跳回憶+save card限定版都係同一情況
JASUGUN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 12:32 PM   #72
etin830
Junior Member

註冊日期: Dec 2004
Show 住一部份先

etin830 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 12:35 PM   #73
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
引用:
作者: daihamlop 查看文章
嗰隻叫Twin Bee
紅白機年代好hit嘅shooting game
即係有d人叫"射啷啷" 同"兵峰"
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
Twinbee
唔該哂兩位

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 12:38 PM   #74
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
我都想有個咁整齊既櫃.....
我D game全部都入晒箱,要玩就有排搵
D大大盒既仲全部入晒倉

DC果陣好多限定版都好大盒的......
love hina呀,小櫻呀都係......

舊 03-03-08, 12:39 PM   #75
JASUGUN
Crazy Gamer
精神病患者

引用:
作者: etin830 查看文章
Show 住一部份先
哇,sega ages系列好齊
JASUGUN 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:18 AM