Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-11-07, 09:38 PM   #51
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: HON HON 查看文章
咦....得我買左咋.......
呵~~
有日版我應該會買

舊 01-11-07, 11:33 PM   #52
Terry Sham
Crazy Gamer
Lazy Gamer

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDshumfukuen
Nintendo Switch ID413115694034
3DS Friend Code0920 2570 3686
PSN  IDshumfukuen
引用:
作者: lauchai 查看文章
有日版我應該會買
我都等緊日版.

舊 01-12-07, 01:21 AM   #53
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: lauchai 查看文章
有日版我應該會買
就快出啦, 不過唔好抱太大信心落呢隻GAME度....

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-07, 01:22 AM   #54
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
但仲會比GT Pro和NFS好掛...?
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-07, 01:43 AM   #55
上大仁
Crazy Gamer
Riccian

註冊日期: Oct 2004
3DS Friend Code1075 0689 4521
XBox Live Gamertagmilkin2007
引用:
作者: 後藤san 查看文章
但仲會比GT Pro和NFS好掛...?
究竟 GT Pro , Monster 4X4 , NFS , Excite Track 邊隻好 ?
諗緊 GT , 多個呔盤
上大仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-07, 01:59 AM   #56
WAL1
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2002
其實唔同類型喎..
GT PRO同NFS都各有捧場客..
較接近真實賽車..都值得買架..
EXCITE Truck似玩飛船..或FZERO..
要不停控制高空LANDING角度..
WAL1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-07, 02:00 AM   #57
石光

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
爽係幾爽...玩耐左真係好累的...
隻手已經抽左成日
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-07, 11:04 AM   #58
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
有望聽日有貨~~
睇大家評語~~

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-07, 11:08 AM   #59
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: W!LL 查看文章
有望聽日有貨~~
睇大家評語~~
我玩美版, 之前俾左個個人評語响WII討論區度, 你可以去睇下~~

舊 01-12-07, 11:37 AM   #60
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
我好想要GT個呔盤
第日用黎玩MK正呀

舊 01-12-07, 11:41 AM   #61
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: AshleyYan 查看文章
我好想要GT個呔盤
第日用黎玩MK正呀
郅時出mk實大把官方加非官方既掣出架啦, 唔好為個呔盤而買呢隻game.

舊 01-12-07, 11:46 AM   #62
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
引用:
有望聽日有貨~~
睇大家評語~~
聽日出?

舊 01-12-07, 12:31 PM   #63
river
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
why???
river 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-07, 01:44 PM   #64
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: hgckelvin 查看文章
聽日出?
快貨, 任記d快貨通常係推出前既星期六有

大乱闘X
舊 01-12-07, 01:53 PM   #65
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
引用:
快貨, 任記d快貨通常係推出前既星期六有
睇下有冇好評就去買

舊 01-12-07, 01:57 PM   #66
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
郅時出mk實大把官方加非官方既掣出架啦, 唔好為個呔盤而買呢隻game.
我一路都想貪呢個小平兒
不過又好驚奶晒野
所以留D錢買RAYMAN同聾朱好過

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-07, 03:38 PM   #67
BeBop
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2003
用GT送果個呔盤好似失去曬remote個意義一樣...
BeBop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-07, 03:57 PM   #68
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: DC 97 查看文章
我一路都想貪呢個小平兒
不過又好驚奶晒野
所以留D錢買RAYMAN同聾朱好過
我相信任記到出mk時實會有個專用呔盤一齊出, 到時買嗰個好過啦~

舊 01-12-07, 03:57 PM   #69
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: river 查看文章
why???
應該問下你對呢隻賽車gamE有咩咁期待先? 玩法定還是其他呢?

舊 01-12-07, 03:59 PM   #70
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
引用:
作者: BeBop 查看文章
用GT送果個呔盤好似失去曬remote個意義一樣...
記住果個呔盤要放個remote落去~~
佢只係一個配件~~唔係一個掣

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-07, 03:33 PM   #71
recosuke
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDisaaccyl
岩岩買左隻excite truck 日版
友情價300蚊

都唔多覺有人討論隻game..
recosuke 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-07, 03:40 PM   #72
yuchai
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: recosuke 查看文章
友情價300蚊

好多人無你呢D友情價MA

Town: DDLaid
yuchai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-07, 03:43 PM   #73
recosuke
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDisaaccyl
出面都係308 je..

想問下呢..
隻excite truck入面如果要播自己d歌..
要點樣做
放入sd卡入面要有乜野folder

重有想問係咪一定要用sd卡
如果我用mini sd/micro sd + adaptor係咪唔得架

此篇文章於 01-18-07 03:59 PM 被 recosuke 編輯。
recosuke 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-07, 03:59 PM   #74
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:

想問下呢..
要點樣做
應該有冇folder都得
你SD Card入面只要有mp3檔就顯示到喇~

大乱闘X
舊 01-18-07, 05:06 PM   #75
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
友情價300蚊

日版啱啱出, 梗係無咩人講啦(我玩美版時都講左一輪, 但無人理我啫)

引用:

想問下呢..
要點樣做

重有想問係咪一定要用sd卡
如果我用mini sd/micro sd + adaptor係咪唔得架
唔駛開FOLDER, 直接入落張咭度得架啦, 佢搵到MP3 FILE就會SHOW出黎架啦.....

MICRO SD+ADAPTOR都可以用到架, 因為我試過, 不過係美版GAME, 日版就唔知得唔得啦~

此篇文章於 01-18-07 05:08 PM 被 HON HON 編輯。

論壇跳轉

現在的時間是 11:54 AM

手機版 | APP版