Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
攻略及心得交流區>[PS2]第3次超級機械人大戰α ~飛往幻滅中的銀河~ 第5次討論區
luciferdark 08:27 PM 09-01-05
作者: msz006:
nt lv 唔記得好似係3左右就出到的了~~

o係機戰內,
強化人間一早就同nt 定左同一位置嫁al
所以科係出到lee 招咁勁既的
但唔係星星眼出始終差d
Einhander 08:28 PM 09-01-05
作者: MS331:
另 邊個係Dboy?
宇宙騎士啦=w=
亍 ◣ 08:35 PM 09-01-05
作者: MS331:

另 邊個係Dboy?
http://www.suparobo.jp/srw_lineup/srw_j/chara09.html

msz006 08:36 PM 09-01-05
作者: luciferdark:
但唔係星星眼出始終差d
今集加美尤出大劍同飛機插,
多左幾句新對白!!!!
正好多!!! bbbbb
Einhander 09:28 PM 09-01-05
多左幾句新對白!!!!
最掂係我俾佢駕υ gundam時
出浮游炮佢真係叫出黎
即時熱血啊啊啊
ivanhui 09:29 PM 09-01-05
請問一下大吉姆個計係點升嫁?
有冇邊d攻略網有講? 中日文都ok啦~
luciferdark 09:32 PM 09-01-05
多左幾句新對白!!!!
同感啊~
雖然無咩魂俾佢招, 但起碼無上集咁單調, 得個一兩句...
係唯一招魂劍大幅弱左, 我寧願佢用多d en, 都唔好咁近同咁弱...
luciferdark 09:33 PM 09-01-05
作者: ivanhui:
請問一下大吉姆個計係點升嫁?
有冇邊d攻略網有講? 中日文都ok啦~
用佢嚟捱下炮, 兩三turn就ok啦.
同埋...
請追post.........
msz006 09:37 PM 09-01-05
同感啊~
係唯一招魂劍大幅弱左, 我寧願佢用多d en, 都唔好咁近同咁弱...
如果招劍係p 系 all 攻,
用80en都抵~~!!!

無p 系 all攻擊既而家好難揾食..............
luciferdark 10:11 PM 09-01-05
如果招劍係p 系 all 攻,
用80en都抵~~!!!

無p 系 all攻擊既而家好難揾食..............
唔係woo, 有haro加射程都ok ge~
招大炮好遠~
同埋我到alpha3先發覺hit & away 對gundam系ge重要性.......
Eternal Wind 10:12 PM 09-01-05
同感啊~
招劍連原種個field都擋到
msz006 10:17 PM 09-01-05
唔係woo, 有haro加射程都ok ge~
招大炮好遠~
同埋我到alpha3先發覺hit & away 對gundam系ge重要性.......
而家我多數都係打到敵人成team 唔多死先一下lucky all 攻擊殺,

如果無p 系攻擊的角色,
就要行到去等下一turn先打得人,

但係又要盡量在7turn 內清場,

所以都係d 超獸機神/真三一/帝皇 等人邊行邊殺.........

所以奴果zeta 有多招p 系all 攻,
差唔多等如一部真實版斷空我~~~~
MS331 10:25 PM 09-01-05
作者: 計劃犯罪者:
宇宙騎士啦=w=
謝 呢套野未睇過
luciferdark 10:32 PM 09-01-05
而家我多數都係打到敵人成team 唔多死先一下lucky all 攻擊殺,

所以都係d 超獸機神/真三一/帝皇 等人邊行邊殺.........

咁樣ge話.......我會唔用主角啦
ZETA萬歲!!!!!
Einhander 10:33 PM 09-01-05

但係部υ同hi-υ呢
我放佢係地圖中間下一round人人不是全滅就半死
貪食蛇 10:35 PM 09-01-05
zeta已經入左雪櫃
all攻擊太食en(70)......
架機本身得125,要改都會其他先.....
非常唔掂......
大山椒魚 10:35 PM 09-01-05
唔知點解,成日都有用吉炮清場既衝動
luciferdark 10:36 PM 09-01-05
作者: 計劃犯罪者:
但係部υ同hi-υ呢
我放佢係地圖中間下一round人人不是全滅就半死
我第三周係sp mode就做到啦~
部hi-nu唔鬼正常....有咩理由15en一發ga.......由埋amuro個射擊值..
白卡仲過份....
luciferdark 10:37 PM 09-01-05
作者: 貪食蛇:
zeta已經入左雪櫃
all攻擊太食en(70)......
架機本身得125,要改都會其他先.....
非常唔掂......
係sp mode度投資下佢啦~
十五段加gs-ride
至少可以同nu-hws同級~
luciferdark 10:38 PM 09-01-05
作者: ZONDAS:
你已經墮入魔道了
貪食蛇 10:39 PM 09-01-05
作者: ZONDAS:
其中一版要7回合殺230隻敵人........
如果一次過會爽好多,再多d都唔驚,一砲過...
6隊6隊咁出好冇癮...
Einhander 10:40 PM 09-01-05
我第三周係sp mode就做到啦~
部hi-nu唔鬼正常....有咩理由15en一發ga.......由埋amuro個射擊值..
白卡仲過份....
我第一round已經這樣做
一開始把nu的武器改到最強,已經甚麼也不用做了
之後hi-nu又承襲
把HWSnu給星星男
打孖上XD
貪食蛇 10:41 PM 09-01-05
十五段加gs-ride
重有好漫長的路先玩到sp.....
第一周56版中....
修羅Lemon 10:44 PM 09-01-05
反擊TURN之前你排好晒機令敵人全部係你ALL射程內味得囉~
絕對唔會需要到用多幾TURN~
亦都唔會比可P(ALL)用多一兩TURN~
肥陸行鳥 10:47 PM 09-01-05
十五段加gs-ride
放部補給機入小隊都得
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面