Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-03-07, 12:18 AM   #51
lbiceman
Game Master

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 仁飛 查看文章
可惜左一把好聲,佢係我最鐘意既男歌手....
仲記得M7嗰陣有一段 慢版submarine street既清唱 + 結他,超好聽
但佢自入咗jam project後已經唱唔到柔和混厚既歌聲,只能夠大叫
lbiceman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-07, 02:11 PM   #52
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
講真, 我唔係太like栗林......
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-07, 06:33 PM   #53
拉維絲
Insane Gamer
男女正常向沒節操女

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: 阿Wing 查看文章
講真, 我唔係太like栗林......
+1.......
看到她在這個LIVE上露出度這麼高,就又更反感了囧
再說她唱LIVE的功力真的是一般過一般......囧

拉維絲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-07, 04:44 PM   #54
lbiceman
Game Master

引用:
作者: 拉維絲 查看文章
+1.......
看到她在這個LIVE上露出度這麼高,就又更反感了囧
再說她唱LIVE的功力真的是一般過一般......囧
確實栗林係 Animelo Summer Live 2006 -OUTRIDE確實唱得唔係咁好,因為佢第一首就拍住奥井唱,一早就扯到把聲拆鬼晒,但佢點都唱得好過嘉陽愛子,嘉陽愛子只係夠娛樂性(有歌有舞有靚女)

原來歌手有人氣,歌仲更加有人氣,Crystal Energy同Shining ☆Days既音樂一響起,啲歡呼聲好勁

估唔到既係,愛内里菜同三枝夕夏都係樣靚後生又唱得,香港嗰啲雞仔聲姐仔真係冇得比
舊 01-07-07, 06:31 PM   #55
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
同意
栗林, 露又唔夠三枝露, 靚又唔夠愛內靚, 唱又唔夠奧井唱, 真係接得埋...!!!
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-07, 09:25 PM   #56
lbiceman
Game Master

引用:
同意
栗林, 露又唔夠三枝露, 靚又唔夠愛內靚, 唱又唔夠奧井唱, 真係接得埋...!!!
佢黑仔啫,hime既兩首op要求太高,但第一首佢唔去盡根本跟唔到奧井(奧井太勁),攪到之後就謝皮
奈奈出場好誇張,好有大排一線唱手既台風
三枝露得來奇兵突出,加上人又靚,基本上係搶晒鏡
舊 01-07-07, 09:40 PM   #57
xeno
God of Gamer
○9

註冊日期: Feb 2003
今日係信和底見到.....
返黎睇post先知原來係播緊呢隻碟=口=!
不過好似係 II黎=3=

客人是神, 所以他們不是人
唔支持我地既就係愚民
xeno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-07, 01:24 AM   #58
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
三枝夕夏估唔到咁靚,最估唔到咁後生,而且又有唱我看武龍喜歡的主題曲.
高橋直純...估唔到d動作咁怪,不過佢件白色衫我都幾鍾意(唱無敵なsmile時個件),而且我都鍾意聽佢首無敵なsmile.

ALI PROJECT...剛好和以前想像中完全相反,不過她的style不錯便行.

此篇文章於 01-08-07 01:26 AM 被 ai. 編輯。
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-07, 01:29 AM   #59
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
大家似乎都唔係好清楚栗林係一向都好鍾意着D露出度高既衫、連AGE開LIVE都係

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-07, 01:46 AM   #60
FarSeer
Crazy Gamer

註冊日期: May 2003
引用:
同意
|
你咁樣比蛇都死
MASK這類型如果比水樹奶奶+奧井女王唱效果比較好呢
畢竟奶奶都是嗌得的人(心

栗林能夠和奧井合唱,又是唱頭場的
人氣不用懷疑,實力不見不得差,狀態問題,MASK不太合適令她後勁不繼吧

對於不看柯南的我
三枝夕夏在animelo絕對是大發現

---
題外話一
有靚樣,有實力,不過人氣和不合電波也很慘的..
我鐘意愛內同水樹
不過一個的op在nanoha中大hit
而另一個op在蒼天之拳出現,(不是說<蒼>不好,總覺得呢一套係kuso ani...orz,
好像形象不太合適)
不過也不算太差

嘉陽愛子直情俾喝倒彩(沒有聽錯吧 )、雖然我覺得佢不錯,不過走錯路線

明 日 の 私 に ヨロシク
FarSeer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-07, 01:49 AM   #61
Eclair
Game Master
俺はMだ

引用:
作者: FarSeer 查看文章
|
你咁樣比蛇都死
畢竟奶奶都是嗌得的人(心)
2005年個次奈々同奧井一齊唱TRANSMIGRATION,好正
不過05個次無出DVD

、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
舊 01-09-07, 10:03 PM   #62
lbiceman
Game Master

引用:
|
你咁樣比蛇都死
畢竟奶奶都是嗌得的人(心

栗林能夠和奧井合唱,又是唱頭場的
人氣不用懷疑,實力不見不得差,狀態問題,MASK不太合適令她後勁不繼吧

對於不看柯南的我
三枝夕夏在animelo絕對是大發現

嘉陽愛子直情俾喝倒彩(沒有聽錯吧 )、雖然我覺得佢不錯,不過走錯路線
啱啱先有時間睇埋animelo既sp,開場前各歌手到武道館,不施脂粉,水樹同三枝竟然一樣咁靚,真係青春無敵冇得頂
臨出場前既花絮中,三枝性感又"大",掂呀
其實影山喺嗰面係唔係好老輩份,成日都係佢發言?
舊 01-10-07, 12:47 PM   #63
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: Eclair 查看文章
2005年個次奈々同奧井一齊唱TRANSMIGRATION,好正
不過05個次無出DVD
05果場都係鐘意直兄+獅子+Dany的We are ....

引用:
作者: lbiceman 查看文章
嗯...

影山係呢班人裡面出道最耐

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)

此篇文章於 01-10-07 12:50 PM 被 Kaiser 編輯。
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-07, 09:46 PM   #64
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
引用:
作者: Kaiser 查看文章
05果場都係鐘意直兄+獅子+Dany的We are ....

嗯...

影山係呢班人裡面出道最耐
龍珠時代既大叔

舊 01-11-07, 06:34 PM   #65
ARX
Junior Member

註冊日期: Jan 2007
愛內....如果唔識佢又無睇片既話,一定會以為唱歌同講野係兩個人來
ARX 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-07, 06:40 PM   #66
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
啱啱先有時間睇埋animelo既sp,開場前各歌手到武道館,不施脂粉,水樹同三枝竟然一樣咁靚,真係青春無敵冇得頂
影山is one of the original members of JAM lah...
i love his songs

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-07, 07:50 PM   #67
FarSeer
Crazy Gamer

引用:
三枝/愛內/水樹三個都係1980的(from official)
都唔算青春, 已經熟哂

舊 01-11-07, 09:33 PM   #68
Eclair
Game Master
俺はMだ

引用:
三枝/愛內/水樹三個都係1980的(from official)
都唔算青春, 已經熟哂
係呢班人中算年輕啦
栗林都30囉

不過真愛係マリー
舊 01-11-07, 09:37 PM   #69
FarSeer
Crazy Gamer

引用:
係呢班人中算年輕啦
栗林都30囉
想紅既
呢個時勢都係做埋聲優有數好多
睇下平野綾/栗林/水樹

特別係平野綾就見到優勢多大

舊 01-12-07, 01:58 AM   #70
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
係呢班人中算年輕啦
栗林都30囉
陰公

JAM果6個似乎咁多人裡面最老果6個

最後生的是68年TRIO(奧+北+松)...
都38了...

直兄無記錯係34歲 (72年)
米倉好似36 (70年)

咁... 其他人呢...
突然有興趣想知tim

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)

此篇文章於 01-12-07 02:01 AM 被 Kaiser 編輯。
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-07, 05:18 AM   #71
拉維絲
Insane Gamer
男女正常向沒節操女

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: Kaiser 查看文章
直兄無記錯係34歲 (72年)
米倉好似36 (70年)
前者71,後者72,請愛用維基XD
對,高橋比千尋姐姐年上喔!看不出來吧XD

拉維絲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-07, 08:03 AM   #72
何英
↓米奇老鼠

註冊日期: Dec 2001
JAM係成班人當中年紀大D好正常, 資歷都高人幾截啦XD

想搵寶野幾多歲不過搵唔倒, 但係就有幅圖

幾時到下次去日本
何英 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-07, 12:39 PM   #73
xeno
○9

註冊日期: Feb 2003
SKILL入面紅衫O個個到底係邊個?
畫面太差....睇唔清楚=口=

客人是神, 所以他們不是人
唔支持我地既就係愚民
xeno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-07, 12:56 PM   #74
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: xeno 查看文章
SKILL入面紅衫O個個到底係邊個?
畫面太差....睇唔清楚=口=
石田

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
我們的醫療紀錄[官方浮誇敗家紀錄] (請看調整了的規矩!) KKH 照相館 44 09-06-13 09:35 PM

現在的時間是 04:25 AM

手機版 | APP版