Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 
日本動漫畫討論版>高津カリノ「WWW.WORKING!!」13品目 (終)「全てのことには理由がある」
J+1 06:08 PM 07-13-15
作者: Kinny Riddle:
帶二家姐出街原來係咁煩嘅,搞到超斯文嘅妹妹都罕見地面露青筋。XD
好心就call的啦
由手機版發出
野良猫 11:40 AM 07-19-15
伊波你係唔需要胸部的﹗只需要拳頭﹗(打飛

金毛出乎意料地進取,可惜差一句

相馬WWW

忍咗三集,下集終於要爆了嗎?
亍 ◣ 11:52 AM 07-19-15
酒event算係good end啦...雖然之前不停放地雷

第3集都未有出拳(不過今集冇事件引發都叫正常 )
利家 02:45 PM 07-19-15
果然第3集第一個高潮位

估唔到八千代係做主動那個(小鳥2姐good job)
佐藤你有勇氣行左2步,就唔好退後啦......

相馬唔食花生會死wwwww

個ending愈聽愈睇愈得....
Kinny Riddle 04:57 PM 07-19-15
神回

佐藤去到最後又縮沙,不過可以去到擁抱八千代已經係好大進步。嚟到呢個地步,八千代再遲鈍都應該估到佐藤心意啦下?

好想睇八千代嘅內衣look啊!!! (被佐藤毒打)

比小鳥遊摸過頭原來係會上癮,不過可能因為咁山田先開始咁勤力做嘢。

「普通」松本居然會喺大結局前有咁多台詞。

睇嚟今季應該會係收拾伏線嘅最後一季了。話晒原作啱啱先完。

最後,OP嘅山田亂入有增無減

東條希 06:51 PM 07-19-15
普通人今集居然開口了..

咁多年了,佐藤終於跨出這一步了..
擁抱一幕蠻感動的,八千代快點察覺佐藤心意吧
亍 ◣ 07:00 PM 07-19-15
問題普通人一句就將決勝服普通化了
stcdavidhk 07:43 PM 07-19-15
想問,有冇人知點解會有9HO贊助ge
亍 ◣ 08:05 PM 07-19-15
唔抵得人地多閒錢?
K.LIFE 09:14 PM 07-19-15
上集睇到爆粗今集又睇到拍掌…
CSY 03:06 PM 07-20-15
好一下餓虎擒羊.. 不過我唔睇到八千代被那滾蛋得手..
亍 ◣ 09:01 PM 07-26-15
出手了....竟然出到輕拳
事丫娃些 07:46 PM 07-27-15

『WORKING!!!』Blu-ray/DVD連動購入特典「ぬいぐるみストラップセット」のイメージ画像を公開しました!サイズは10cm~12cmの予定です!
葉老頭 11:03 PM 07-28-15
佐藤君!!!
一個擁抱用晒多年既勇氣
之後你係要等八千代做主動嗎??
真係睇到心癢癢
ゆり 11:15 AM 07-30-15

line sticker
事丫娃些 03:23 PM 07-31-15

亍 ◣ 08:18 PM 08-02-15
影男出現
Kinny Riddle 08:53 PM 08-02-15
揾桐子去配二家姐嘅女責任編輯真係絕,當初真係以為佢係男嘅。XD
事丫娃些 08:42 PM 08-05-15

知世公主 09:48 PM 08-05-15
作者: Kinny Riddle:
揾桐子去配二家姐嘅女責任編輯真係絕,當初真係以為佢係男嘅。XD
就咁睇我都以為係男,佢講女先知道係女仔黎,哈哈
野良猫 12:04 PM 08-09-15
重逢了
Kinny Riddle 01:45 PM 08-09-15
先有佐藤同八千代,之後小鳥遊同伊波,而家連山田兄妹都重逢埋。D伏線係咁收,睇嚟好快大結局了

下集標題居然要同山田講再見??
事丫娃些 06:20 PM 08-10-15

葉老頭 12:19 AM 08-11-15
山田兄妹重逢相馬超不爽
好想知係咩原因!!!!

夢中變小的佐藤好可愛
野良猫 12:21 AM 08-11-15
作者: 葉老頭:
山田兄妹重逢相馬超不爽
好想知係咩原因!!!!

夢中變小的佐藤好可愛
你忘了相馬是腹黑的嗎?
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 

返回主題版面