Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>「艦隊これくしょん -艦これ-」2017年6月23日由良改二poi VOL.12
leotam3 11:15 AM 08-19-17
E4乙隻仏棲好硬
夜戰開場5隻連擊(布丁+羽黑+2隻普通驅+阿布)都唔爆,
要北上大人CI先爆到一次, 唔通連乙都要落雪風博CI?
SiEG~~ 12:34 PM 08-19-17
作者: leotam3:
E4乙隻仏棲好硬
夜戰開場5隻連擊(布丁+羽黑+2隻普通驅+阿布)都唔爆,
要北上大人CI先爆到一次, 唔通連乙都要落雪風博CI?
田中:凡事都有可能發生
anyone 04:36 PM 08-19-17
未斬未落阿布北上雪風時雨打爆過2次甲ge

e5英勇轉乙ed
Famitsubasa 04:47 PM 08-19-17
E5咁治癒仲送部咁好既陸戰都唔打甲?
anyone 04:50 PM 08-19-17
解完gimmick一日我都未入過boss
Famitsubasa 04:54 PM 08-19-17
除左第一場空襲同門口魚點之外應該算安全
衰邊格
anyone 04:55 PM 08-19-17
有個過左潛水格腳邊就爬左粒觸手
然後去到第一個已經集中陸機ge空襲90%大破
Famitsubasa 04:59 PM 08-19-17
空襲格靠雙裝母騎臉(空優)+秋月型CUTIN 然後祈禱
anyone 05:01 PM 08-19-17
簡直曬氣
甲甲甲甲乙乙丙ready
Famitsubasa 05:03 PM 08-19-17
特魯克絕贊貓緊 食緊花生
Squall-Lucifer 10:07 PM 08-19-17
E6乙回頭撈Luigi中,高波多到我不想要的地步....
leotam3 10:48 PM 08-19-17
E5個D點點打?
D PT小鬼打唔中
dfstan 11:04 PM 08-19-17

E6甲斬殺的同時撈到Luigi Torelli
這幾天休息一下,再考慮E7要不要打甲了
leotam3 10:32 AM 08-20-17
E5甲派晒基地D機去F點都唔係穩過, 之後就算入到BOSS都係打得百幾就俾ケツ推番出街
rfdingo 04:37 PM 08-20-17
e5 甲途中個胸襲,我要撐到34x 制胸 先較平安
Squall-Lucifer 04:47 PM 08-20-17
作者: rfdingo:
E5甲的陸航基本就是全放戰鬥機去空襲點,反而BOSS的戰艦夏姬十分軟
leotam3 05:00 PM 08-20-17
作者: rfdingo:
上裝空, 用橘花改可以當一隻列風, 多出來個位可以放隻艦攻\/
rfdingo 05:17 PM 08-20-17
作者: leotam3:
上裝空, 用橘花改可以當一隻列風, 多出來個位可以放隻艦攻\/
人懶無噴射
個任而家亂78糟
完全唔記得咩進度
Squall-Lucifer 04:48 PM 08-20-17
撈了快3天終於撈到隻Luigi,我的夏活終於完結了

圖片

anyone 06:38 PM 08-20-17
無噴+1
E6.5now
leotam3 09:16 PM 08-20-17
E6丙出埋潛, 可以一路直衝去E7啦

之後仲要番E5甲掘小蘿莉
anyone 10:07 PM 08-20-17
到E7丙喇
Squall-Lucifer 10:49 PM 08-20-17
作者: anyone:
到E7丙喇
如果對自己的油彈存量以及道中通過率有信心的話可以打甲,甲的開路和削甲不算太難,難的是前去BOSS點的道中,要過驅逐姬、新潛姬、空母姬和戰艦姬4道門神,以及更惡的門神後索敵坑
anyone 11:05 PM 08-20-17
打死都唔打甲
小昭Teddy 12:11 AM 08-21-17

E4真係好歡樂
標籤:艦これ, 艦隊これくしょん
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後

返回主題版面