Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後
街機遊戲討論版>[ 街機版新會員自我介紹區 ]
dan 04:26 AM 12-30-02
作者: :
Originally posted by 鎗王 :
未夠秤(爭四個月)學人入機鋪打機?骾x新手,
出未油尖旺、大角咀,行到邊打到邊,最仲意
睇人打機,兼唔識打拳王?鴾p朋友一個。
你好~
呢度好多Gundam dx /kof兄弟架~
遲D有dx比賽 tim
黎see see 丫~
dan 04:28 AM 12-30-02
Originally posted by 大埔暗黑信號彈 :
大家好喎~
我係一個係開心打機但係又好渣既人~~

多多指教
多多指教
多D出黎一齊play 丫
白兵軍 05:25 PM 12-31-02
大家好我是來的~請多多指教!
我多在奧海打DX
dan 05:30 PM 12-31-02
Originally posted by 白兵軍 :
大家好我是來的~請多多指教
你好

白兵軍 05:33 PM 12-31-02
Originally posted by dan :
你好
wa!個超人好型~
dan 05:51 PM 12-31-02
Originally posted by 白兵軍 :
wa!個超人好型~
係?
Amazon係幾型~
唔怕的話
可似入下面條link同大家吹下水架,慢慢周圍睇下丫 =)
http://vbb.yuihome.net/showthread.php?s=&threadid=34020
03:17 PM 01-02-03
希 大家好
吉姆級人馬 係屯門友 不過有時會出旺區打機 請睇:

淚心 04:01 PM 01-02-03
初到貴境~
請多多指教~
【麥斯】 04:05 PM 01-02-03
Originally posted by 淚心 :
初到貴境~
請多多指教~
http://vbb.yuihome.net/showthread.ph...&pagenumber=19

多多指教~
介紹個地方畀你↑↑↑
睇你都係玩GGXX多,
所以你去哩度, 應該可以同同道中人交流交流心得
G M 05:20 PM 01-02-03
我今年只打過一次DX,所以今年係新人,報下到先~~
【麥斯】 08:28 PM 01-02-03
Originally posted by G M :
我今年只打過一次DX,所以今年係新人,報下到先~~
唔好扮晒傻仔啵...

失憶俠3.0 09:51 PM 01-02-03
唔好話人傻仔呀 會俾人打架
鷲羽 01:54 PM 01-05-03
新黎報到~~~~

小弟是無定向ggxx駕駛者小嘰嘰一名~~~~

多多指教~~
真!DC 10:39 AM 01-09-03
我新黎的
主玩DX & GGXX~
連連 12:58 PM 01-09-03
你地好~~
多d留言啦~~
仆 夕 03:50 PM 01-09-03
大家好~~
阿魚 03:54 PM 01-09-03
大家好
黑白提督 04:03 PM 01-10-03
大家好
請多多指教
麥克迷思 07:37 PM 01-12-03
主要打DX同world combat
多多指較
vov430 07:39 PM 01-12-03
歡迎~~~~~~~~~~~
dx就有meeting啦
仆 夕 10:57 PM 01-12-03
hello
G M 10:01 AM 01-13-03
你地好
連連 12:26 PM 01-13-03
Originally posted by vov430 :
歡迎~~~~~~~~~~~
dx就有meeting啦
唔好老點人啦~~ 係比賽呀~~
黎參加啦~~
笨酷 11:36 PM 01-15-03
hi~~~~我是ggxx的新手呢喵~請大家多多指教喵~!!!
希望大家不要炒我啦~~~>w<
R-1 07:32 AM 01-16-03
Originally posted by 小酷 :
hi~~~~我是ggxx的新手呢喵~請大家多多指教喵~!!!
希望大家不要炒我啦~~~>w<
Hi~~
多d上來GGXX討論區...留言(討論/吹水)
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後

返回主題版面