Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後
電視遊戲討論版>Xenoblade 2『異度神劍2』|DLC︰黄金の国イーラ︱2018年9月
RPG之鬼 10:15 AM 04-13-18
作者: ゆり:
AMI運一定貴好多
明白THX
sunhikari 10:40 AM 04-13-18
作者: RPG之鬼:
amazon同amiami邊個好?
AMI運一定貴好多
其實唔一定,睇你運乜
因為我啱啱先對照完
單一隻計AMAZON運費最平都要1826日圓一隻,當有退稅,其實個價都要超過20000日圓
AMI反而會用重量同你計,用最平個運法應該會同AMAZON打平手

但好AMAZON在可以兩盒夾埋打包一齊運省運費,咁樣計就一定比AMI平,因為AMI局人要按月送......
tung999 12:18 PM 04-13-18
唔好玩

AMAZON直送點會CUT你
我上次隻ccs櫻就比佢cut左 退左我落單時同現貨差額比我同我取消左張單
呢兩隻岩岩無聊去信問左amazon 話呢對送海外無問題 叫我放心
KA版柯柏文 01:59 PM 04-13-18
請問下amazone訂直送figure是否出貨先至扣數?
lodoss 02:03 PM 04-13-18
作者: KA版柯柏文:
請問下amazone訂直送figure是否出貨先至扣數?
出貨前1~2日先扣數
KA版柯柏文 03:18 PM 04-13-18
作者: lodoss:
出貨前1~2日先扣數
咁真好過比人責訂金大半年
neo2046 08:20 PM 04-20-18

fantasy俊仔 01:03 PM 04-24-18
Tエロス

https://www.nintendo.co.jp/switch/ad...tes/index.html

歌絲˙暮斯 01:15 PM 04-24-18
作者: neo2046:

呢個封面無咁大包反而順眼好多
由手機版發出
fortel 02:22 PM 04-24-18
作者: 歌絲˙暮斯:
呢個封面無咁大包反而順眼好多
由手機版發出
其實限定版個盒面都無隻GAME入面咁大個胸...我都唔明點解要整到個胸咁大....
風間鈴木仁 09:36 PM 05-04-18
https://s.inside-games.jp/article/20...29/114403.html

『ゼノブレイド2』スペルビア兵好きが序盤で出会えるスペルビア兵についてまとめてみた【GW特集】任天堂 Nintendo Switch2018.4.29

【GW特集】『ゼノブレイド2』スペルビア兵まとめ 全 30 枚拡大写真2017年12月1日に発売されたニンテンドースイッチ向けRPG『ゼノブレイド2』。新ブレイド追加やクエスト追加などの定期的なアップデートが行われており、長く遊んでいる方も多いのではないでしょうか。
fantasy俊仔 09:22 PM 05-09-18

aquarius 10:17 PM 05-09-18
就算xenoblade X D BGM都有印象過今集..
可惜
fortel 12:17 AM 05-10-18
作者: aquarius:
就算xenoblade X D BGM都有印象過今集..
可惜
X最有印象就係D BGM好嘈....

澤野弘之 D 歌係就係好燃好勁,不過做GAME既BGM就真係麻麻

拎黎靜靜聽反而仲正過玩GAME果陣聽

原來首野叫drifting soul,單係呢首都值得買....試聽一試到真係起晒雞皮
歌絲˙暮斯 08:04 AM 05-10-18
X 同 2 音樂都好。

兩者都有同樣既問題,就係系統複雜但得出既效果好差。

X 我玩到幾百鐘都未玩完,都係未明 d 數值計,求奇亂咁砌都打贏絕大部分野。

2 就更誇張,強化勁到後期 d 怪都未儲到球就扑死左
由手機版發出
fortel 09:01 AM 05-10-18
作者: 歌絲˙暮斯:
X 同 2 音樂都好。

兩者都有同樣既問題,就係系統複雜但得出既效果好差。

X 我玩到幾百鐘都未玩完,都係未明 d 數值計,求奇亂咁砌都打贏絕大部分野。

2 就更誇張,強化勁到後期 d 怪都未儲到球就扑死左
由手機版發出
2有好多歌都係用返1果個旋律,首counterattack已經同1共中一首bgm勁似

至於火力,2去到2周目根本就係999W既世界,亂打都一堆9
11281984 02:06 PM 05-10-18
岩岩爆機
想問下2周目,係可以飛劇情
但可唔可以直接飛去地方?
定都要自己行多次??
如果地方都飛得,咁好快再爆
fortel 03:46 PM 05-10-18
作者: 11281984:
岩岩爆機
想問下2周目,係可以飛劇情
但可唔可以直接飛去地方?
定都要自己行多次??
如果地方都飛得,咁好快再爆
地圖係要由頭開發過
11281984 03:59 PM 05-10-18
作者: fortel:
地圖係要由頭開發過
咁都好慘下/口\
但又想要合體招4技....
fortel 07:52 PM 05-10-18
作者: 11281984:
咁都好慘下/口\
但又想要合體招4技....
果招真係勁型
11281984 08:33 PM 05-10-18
作者: fortel:
果招真係勁型
為左個招,唯有行多次啦
年輕所犯下的錯誤 10:23 PM 05-10-18
睇amazon得番amazon先有得寄國外......但見佢個價係prime會員,我而家訂落既話會唔會1個月之後扣我prime會費? 之前唔知點解做左prime會員奶左野
Gundam MK-2 10:30 PM 05-10-18
作者: 年輕所犯下的錯誤:
睇amazon得番amazon先有得寄國外......但見佢個價係prime會員,我而家訂落既話會唔會1個月之後扣我prime會費? 之前唔知點解做左prime會員奶左野
Prime價=其他商家嘅炒價

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
AKIRA桑 06:56 PM 05-23-18
剛剛入左Xenoblade 2。. 感覺唔差 ,可能因為好多系統問題野已改善。但我想問季票dlc除左一些優惠下載外,仲有冇乜野內容?
charcsc2000 07:31 PM 05-23-18
作者: AKIRA桑:
剛剛入左Xenoblade 2。. 感覺唔差 ,可能因為好多系統問題野已改善。但我想問季票dlc除左一些優惠下載外,仲有冇乜野內容?
有支線,有新神劍,有大量素材現金晶片等你不用咁辛苦~

其實隻game不差,只係教學太複雜,好多時要上網睇教學惡補~
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後

返回主題版面