Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37  ... 最後
電視遊戲討論版>大家的世嘉年代 III [詳細頭 post] 世嘉祭 2019 | 新版 Nomad 及 DC HDMI adaptor | 巴西主機 Zeebo 簡介
破戒僧 10:47 AM 05-12-11
作者: Irwin:
最貴的Mega Drive 乜唔係PIONEER果部LD機咩…又玩得MD,又玩得PC-E…
LaserActive...呢部我有, 連MD module
記得當年o係度仲問過八爺邊度買PCE module同Karaoke module... (但最後都係無買...haha)
Rez 10:53 AM 05-12-11
最貴的Mega Drive 乜唔係PIONEER果部LD機咩…又玩得MD,又玩得PC-E…
最貴應該係TeraDrive
最平個部都要148,000円
tomhk 01:00 AM 05-14-11
近日無lala想玩番夢幻模擬戰1~5唔知邊度仲有得賣lei?
Heabatov 01:46 AM 05-14-11
眼見Guardian Heroes會重製,希望之後會重製埋shining force 3同dragron force 2啦
david 05:48 AM 05-14-11
作者: Heabatov:
眼見Guardian Heroes會重製,希望之後會重製埋shining force 3同dragron force 2啦
SRPG機會應該唔大,因為呢個GENRE已經係夕陽GENRE。

反而我想THUNDER FORCE V重製。
一一 09:58 AM 05-14-11
作者: david:
SRPG機會應該唔大,因為呢個GENRE已經係夕陽GENRE。
[我是老餅]shinning系列, 我都係最鐘意SS o個三集新o個d...掛shinning名, 賣[/我是老餅]
AshleyYan 11:30 AM 05-14-11
請問有無人試過駁saturn落portable DVD Player度玩?
係新電視度玩起格太嚴重,想買部portable DVD黎玩舊遊戲機…
シェンムー 04:18 PM 03-11-13

終於儲返這遊戲
ComeLOLoh 09:11 PM 03-11-13
作者: Dreamcast肥仔:
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc3/891611_10151474397114043_880258639_o.jpg

終於儲返這遊戲
Wow!我都搵緊呢隻!
龜。牌 10:21 PM 03-11-13

終於儲返這遊戲
係呀,我都見到你呀尋日用左三舊係yahoo bid左呢隻game XD
價錢唔平唔貴啦,始終都算係D較罕有既野

而每次我見到呢隻game都會諗返起一小段幾好既回憶
就係約三年前我係另一個討論區度,用$20買左呢隻game之餘,仲用左$50買左個有埋盒既Twin Stick
不過近呢一兩年就真係少左好多人放D又好又平既野...
Rez 10:25 PM 03-11-13

終於儲返這遊戲
前幾個月我都用左$120買左隻九成新返黎
龜。牌 10:37 PM 03-11-13
作者: Rez:
前幾個月我都用左$120買左隻九成新返黎
yahoo都成日見到你執貨啦 XD
不過近呢幾年都唔知搞乜,多左好多人爭野,D貨下下都要bid到幾高價位
シェンムー 12:35 AM 03-12-13
作者: 龜。牌:
係呀,我都見到你呀尋日用左三舊係yahoo bid左呢隻game XD
價錢唔平唔貴啦,始終都算係D較罕有既野

而每次我見到呢隻game都會諗返起一小段幾好既回憶
就係約三年前我係另一個討論區度,用$20買左呢隻game之餘,仲用左$50買左個有埋盒既Twin Stick
不過近呢一兩年就真係少左好多人放D又好又平既野...
哈,。我係ssp 買嫁咋
龜。牌 12:58 AM 03-12-13
哈,。我係ssp 買嫁咋
^_^" 咁o岩既?yahoo個賣家又係只限ssp交收,哈哈.
八仙果 02:43 AM 03-12-13

終於儲返這遊戲
正!
我都好耐沒找 DC 的遊戲。

當年這隻只買了美版。
シェンムー 12:58 PM 03-12-13
而家yen 價平, 係時候返認真地bid 返個bbs 返黎
AshleyYan 01:04 PM 03-12-13
Gunspike我都有,但當年唔係好識收藏d games,我隻個盒幾殘下
碟就無花既,遲下好價就bid多隻啦
八仙果 06:51 PM 03-12-13
而家yen 價平, 係時候返認真地bid 返個bbs 返黎
BBA?

作者: AshleyYan:
Gunspike我都有,但當年唔係好識收藏d games,我隻個盒幾殘下
碟就無花既,遲下好價就bid多隻啦
咁紙邊呢?
如果紙邊 OK,另外買隻平o既 DC game 換。
Irwin 06:55 PM 03-12-13
見到有人貼"巾是跛",攪到我係櫃入面拎番出來睇睇回味一番。

我果隻都係日版,仲係一出果時就買…唔覺唔覺就咁多年了…
シェンムー 07:20 PM 03-12-13
作者: 八仙果:
BBA?

咁紙邊呢?
如果紙邊 OK,另外買隻平o既 DC game 換。
係呀, BBA , 打錯, 哈

真係開口中,前排先話部DC 好過D 新機(ps3/360) 好耐用
早兩日拎出黎玩個power部份底板可能死了,試過不關火牛事
不停自己開機關機,遲下拎出去整下先, 又唔想開部sakura dc出黎玩

不過都好犀利了, 好多年喇
半熟蕃茄 07:21 PM 03-12-13
Dc game收藏得比較好有capcom rpg個七集eldxxx gate
當年每次出都捕住好驚買唔到……雖然最後兩隻無開過封
シェンムー 12:49 AM 03-13-13

DC 時沒有ONLINE 過, 而家一賞心願用PSV 玩ONLINE,龜速進行中
當年DC 的PSO 真的走得很前很前在家用機上
破戒僧 10:01 AM 03-13-13
我果隻都係日版,仲係一出果時就買…唔覺唔覺就咁多年了…
我都係, 當年機舖玩完街機之後超鐘意

作者: frankieccc:
Dc game收藏得比較好有capcom rpg個七集eldxxx gate
當年每次出都捕住好驚買唔到……雖然最後兩隻無開過封
我只開左第一卷, 玩左陣已經唔想玩
唔係比面天野, 之後6卷真係唔想買 (當年最後第七卷少人返, 仲要特登事後訂返黎...)
半熟蕃茄 09:35 PM 03-13-13
作者: 破戒僧:
我都係, 當年機舖玩完街機之後超鐘意

我只開左第一卷, 玩左陣已經唔想玩
唔係比面天野, 之後6卷真係唔想買 (當年最後第七卷少人返, 仲要特登事後訂返黎...)
當年真係為人設
記得比較煩係你開下一集時繼承上集d魔法石又由頭合成過
但幾鐘意佢無升lv呢個設計
david 09:46 PM 03-13-13
我七集有齊仲有個記念盒...

都係玩佐第一集一陣就無玩,當其時太忙同太多其他GAME未清。
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37  ... 最後

返回主題版面