Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後
Neo Music UNIVERSE>天音館---CD專門店
Squaresoft 08:01 AM 05-04-04
作者: KIM:
以上問的都有!

而兌換價錢問題, 請去P.1!

F小姐仲未知呀! 我都好想知呀!

謝謝. 咁河村隆一港板幾時發售到呢.?

thx
斯羅 09:57 AM 05-04-04
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/...380217-9857421
KIM大大~~
呢隻你會吾會返??
返既會返咩版,因為日,uk版3有bouns track :bface:
thx for reply
toro 06:56 PM 05-04-04
作者: 斯羅:
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/...380217-9857421
KIM大大~~
呢隻你會吾會返??
返既會返咩版,因為日,uk版3有bouns track :bface:
thx for reply
http://www.hmv.co.jp/search/artist.a...00000000199286

日版有 2 Bonus Tracks
Europe, UK 有一首
美版冇 Bonus Track

另外,Europe係CCCD (Copy Control CD)

日本版賣先--5月12日
UK --5月24日
其他地區--5月25日

所以我決定訂日版 ^^
斯羅 12:11 AM 05-05-04
日版成3000幾yen
起碼都要2舊水....吾捨得
FOKKIT 01:50 AM 05-05-04
[off]咩係Copy Control CD?[/off]
URA 06:45 PM 05-05-04
作者: FOKKIT:
[off]咩係Copy Control CD?[/off]
唔可以dup Mp3既CD
同埋如果係電腦到play,要另外裝player黎聽
toro 10:36 PM 05-05-04
日版成3000幾yen
起碼都要2舊水....吾捨得
日版只要2300 yen~
比日本artists/ singers的日版大碟平700yen 呢~
大約$150吧?(如七算的話)

~小o都o都~ 12:27 AM 05-06-04
作者: toro:
日版只要2300 yen~
比日本artists/ singers的日版大碟平700yen 呢~
大約$150吧?(如七算的話)
應該係啦~
我之前<Let go>都係日版~$150~
(都係有多一首歌)

<Under My Skin>我o係sky訂左~hee~
好好好期待呀><
KIM 12:49 AM 05-07-04
http://www.hmv.co.jp/search/artist.a...00000000199286

日版有 2 Bonus Tracks
Europe, UK 有一首
美版冇 Bonus Track

另外,Europe係CCCD (Copy Control CD)

日本版賣先--5月12日
UK --5月24日
其他地區--5月25日

所以我決定訂日版 ^^
完全正確! thx呀!

我部cpu而家仲未攪好, 而家是去人地屋企借上網呀!
toro 02:55 AM 05-07-04
完全正確! thx呀!

我部cpu而家仲未攪好, 而家是去人地屋企借上網呀!
yeah
訂左~
阿KIM記住俾一個好價錢啊
斯羅 08:12 PM 05-08-04
咁日版會吾會有現貨呀???
KIM 09:37 PM 05-08-04
咁日版會吾會有現貨呀???
到時有齊3版!
toro 11:18 PM 05-08-04
到時有齊3版!
但日版出先兩個星期喎?
~小o都o都~ 01:48 AM 05-09-04
kim kim>>
到左話我知呀~~
即刻衝去sky呀~hee!
KIM 06:00 PM 05-09-04
但日版出先兩個星期喎?
我知呀!
JACKY 07:40 PM 05-09-04
今日出到sky, 買左fiona 第2 版

行左陣信和, 天音同細舖頭 d 價真係全場最低
平均平街價$5以上
KIM 12:41 AM 05-10-04
作者: ~小o都o都~:
kim kim>>
到左話我知呀~~
即刻衝去sky呀~hee!
訂左一定比你的!

TO:積奇

因你的言行!
已經有人PM問我, 你是否在SKY有股份了!
ase 12:50 AM 05-10-04
請問kim!
m娘隻新single有未呀??
thx!
KIM 12:51 AM 05-10-04
作者: 春月:
請問kim!
m娘隻新single有未呀??
thx!
人有我有!
JACKY 01:01 AM 05-10-04
訂左一定比你的!

TO:積奇

因你的言行!
已經有人PM問我, 你是否在SKY有股份了!
如果我有股份, 我一定唔提細舖頭
而天音topic 我一定會搞大佢
有咁大整咁大, 有咁pro 整咁pro
影埋d 唱片內頁出黎, 定期搞唱片抽獎
KIM 01:03 AM 05-10-04
作者: JACKY:
如果我有股份, 我一定唔提細舖頭
而天音topic 我一定會搞大佢
有咁大整咁大, 有咁pro 整咁pro
影埋d 唱片內頁出黎, 定期搞唱片抽獎
你快D自己開間啦! :d
JACKY 01:22 AM 05-10-04
你快D自己開間啦! :d
依家先開
面對D/L & UPLOAD MP3, 根本冇錢可賺,
仲有點同你地實力紅厚既唱片店鬥

搞唱片抽獎, 諗諗下
都係要會員買夠某數量/價錢先有得抽
類似HMV 咁, 阿KIM 不如你搞

我發完夢
W!LL 02:05 AM 05-10-04
不如搞明星來賣碟
例如fiona親身搵日來賣CD
超級春秒大夢中

off,KIM收PM~~
斯羅 01:27 PM 05-10-04
kim大大~~返左avril隻日版請即時出post
thx a lots!!!
KIM 01:35 PM 05-10-04
作者: 小恐:
不如搞明星來賣碟
例如fiona親身搵日來賣CD
超級春秒大夢中

off,KIM收PM~~
呢d半地下場, 點會有明星去呀!
周圍都x版 & x級~~~

收了pm & THX!
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後

返回主題版面