Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後
<<繼續談情>>><<敍情.聚情>>#4
綾小路雷太 05:13 PM 11-10-10
作者: Seppie:
當時我同佢係好和平咁用大家都同意既方法處理件事
就係我地2個既comments都寫哂落draft 俾boss 決定用邊個
最後, boss 係用我既comment去做

我唔知係唔係有人唔忿氣打小報告啦!
我自問對事唔對人既, 總之最後我根本冇做錯
妳失算了,世上有種性格特質,叫做輸打win要sosad
Seppie 05:18 PM 11-10-10
作者: 綾小路雷太:
妳失算了,世上有種性格特質,叫做輸打win要sosad
我都懶得同佢一般見識, 所以費事理佢

我boss 唔太蠢, 佢識睇邊個人mark-up邊一part 既

冇野架, 今次我尊重佢竟然咁ar ma
下次我理都費事理
beagleflash 05:42 PM 11-10-10
我尋日可以同boss 解釋甚至鏟番佢轉頭架wor
不過我最後沒出聲lor!! 費事俾boss 覺得2個真係罵戰不和咁仲樣衰
無錯,唔出聲好啲。
Seppie 11:18 AM 11-11-10
作者: beagleflash:
無錯,唔出聲好啲。
就係lor! d kai 人我都懶得理佢(住)
君子報仇十年未晚!! 總之佢醒定d唔好俾我捉到佢做錯野!!
綾小路雷太 02:56 PM 11-11-10
好孤單。...
才子 03:57 PM 11-11-10
好孤單。...
me 2
Seppie 04:27 PM 11-11-10
好孤單。...
忙d可以令自己冇時間孤
綾小路雷太 05:15 PM 11-11-10
忙d可以令自己冇時間孤
唔駛淋油下嘛
Seppie 05:29 PM 11-11-10
唔駛淋油下嘛
呢隻色細font 唔令架>
HI_Ricky 06:29 PM 11-11-10
好孤單。...
邊方面先?
綾小路雷太 10:44 PM 11-11-10
呢隻色細font 唔令架>
咁可以唔用呢隻色架嘛m9
作者: HI_Ricky:
邊方面先?
搵到兩張優先場飛都可以愁三日,真係好sad
Terry仔 10:57 PM 11-11-10
芭比張相,好似笑得有少少"牽"強
即係笑得一D都唔開心
麥C 11:12 PM 11-11-10
作者: 芭比添丁:
放張素顏嚇下你地先~~~~死啦死啦死死死~~~
早餐嘔埋出黎同你地減肥~~
呢2日我都出左job,
都係住o係相入邊果度,
雖然我不能上妝及必需著全黑,(其實出入好污we,放工比人望住D人會當我係裝修婆=.="因為果度連個清潔女工都著得好過我>.<)
連續谷左2日...好累AR,而家準備起行回公司做野~88
(返到公司又要化妝>.<嗚
素顏好似睇落..................月巴一d
綾小路雷太 12:01 AM 11-12-10
作者: 麥C:
月O一d
喂!女仕禁語黎架!噓........
irismong 09:12 AM 11-12-10
朋友說.. 可能今晚攤牌
其實問心, 我就不嬲都唔多鐘意佢男友
(但係我從來都無講過d咩... 始終唔想左右佢既決定)
而我都預左佢會放棄男友... 揀新歡
陸奧 貴志 09:18 AM 11-12-10
作者: irismong:
朋友說.. 可能今晚攤牌
其實問心, 我就不嬲都唔多鐘意佢男友
(但係我從來都無講過d咩... 始終唔想左右佢既決定)
而我都預左佢會放棄男友... 揀新歡
新o個個又有幾好先~
irismong 09:25 AM 11-12-10
作者: 陸奧 貴志:
新o個個又有幾好先~
新果個就緊係咩都好D架啦
已經動得心既... 新果個點會唔好
藍莓咖啡 10:40 AM 11-12-10
我好擔心 好焦慮 重要的朋友好像隨時都會死
irismong 10:50 AM 11-12-10
作者: 藍莓咖啡:
做咩事?
HI_Ricky 11:09 AM 11-12-10
生病了? ?
Diana 12:49 PM 11-12-10
作者: Terry仔:
芭比張相,好似笑得有少少"牽"強
即係笑得一D都唔開心
跟住個客做左2日JOB,等緊走...其實係勁累=.=
Diana 12:50 PM 11-12-10
誰哦???心死定真死?
綾小路雷太 12:52 PM 11-12-10
發生咩事?
beagleflash 02:10 PM 11-12-10
作者: 芭比添丁:
誰哦???心死定真死?
我想她在為她的朋友擔心。
想他們過得好,身體健康。
拉迪-史加羅 02:53 PM 11-12-10
咁可以唔用呢隻色架嘛m9

搵到兩張優先場飛都可以愁三日,真係好sad
你add左我fb未?

歡迎在我fb 留下腳毛
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後

返回主題版面