Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35  ... 最後
飲食版>M記討論區 Vol.6
哥薩克 11:41 PM 07-26-14
作者: 陸奧 貴志:
其實咪還原基本步 --- 基本上依家個社會擺得入口食既或多或少都係有問題大家驚呢樣果樣都係鍊仙罷啦
你講既我認同咖
只係擺上枱面定無擺者
但係人地擺左上枱都無理由繼續去食咁勇敢者下嘛?
BOYBOYBOY 06:25 AM 08-14-14
第2波十蚊包咪又係大陸做
大覺屋師真 11:57 AM 08-14-14
作者: 哥薩克:
你講既我認同咖
只係擺上枱面定無擺者
但係人地擺左上枱都無理由繼續去食咁勇敢者下嘛?
擺左上檯面都照食,姐係同人講你下次比米田共我食我都繼續食架喇, 咁遲早就真係要食
依個世界又唔係得一間餐廳,罷食懲罰下佢有幾辛苦先? 起碼等全部餐廳都明白,如果你做得太過份 (人地大陸都即停你仲想瞞天過海),真係食風啦你. 可惜依個社會d人好似唔食m記會死咁, m記人流已經回復正常
陸奧 貴志 12:42 PM 08-14-14
作者: 大覺屋師真:
擺左上檯面都照食,姐係同人講你下次比米田共我食我都繼續食架喇, 咁遲早就真係要食
依個世界又唔係得一間餐廳,罷食懲罰下佢有幾辛苦先? 起碼等全部餐廳都明白,如果你做得太過份 (人地大陸都即停你仲想瞞天過海),真係食風啦你. 可惜依個社會d人好似唔食m記會死咁, m記人流已經回復正常
照咁計,衰左後唔幫襯/唔買,數下近幾十年衰左既食品/原材料有幾多次衰左後你自己計下有幾多仲係食得
kimtch 05:39 PM 08-14-14
佢出事以後冇買過M記
Home 06:30 PM 08-14-14
作者: 陸奧 貴志:
其實咪還原基本步 --- 基本上依家個社會擺得入口食既或多或少都係有問題大家驚呢樣果樣都係鍊仙罷啦
只要唔會食到肚痛就算
身為窮人既我邊有得楝
anyone 08:11 PM 08-14-14
出事後無晒$21餐仲唔醒水換點買je
( ゚ω゚)? 08:32 PM 08-14-14
响地鐵站唐記買個义燒飽+菜肉包 $11, 再加維他豆漿依家7-11做特價2包$8.4, 點計都好過食麥記吓
怪人怪人 09:02 PM 08-14-14
作者: ( ゚ω゚)?:
响地鐵站唐記買個义燒飽+菜肉包 $11, 再加維他豆漿依家7-11做特價2包$8.4, 點計都好過食麥記吓

佢d 肉咪又係國產 , 咁又唔怕?
Home 10:09 PM 08-14-14
作者: ( ゚ω゚)?:
唐記無得坐

作者: 怪人怪人:
佢d 肉咪又係國產 , 咁又唔怕?
查實有幾多食肆
價錢大眾化之餘
仲完全唔會用大陸材料?
BOYBOYBOY 06:43 PM 08-15-14
作者: Home:
唐記無得坐

查實有幾多食肆
價錢大眾化之餘
仲完全唔會用大陸材料?
無.............
DC 97 11:41 AM 08-18-14
雞翼拼盤餐賣緊幾錢
W!LL 01:59 PM 08-18-14
今week到足三兩
ko121314 05:23 PM 08-19-14
到而家都仲未有番凍檸茶, 呢次張新卡到而家都用唔到幾多次
真心谷氣
W!LL 10:45 AM 08-20-14
醒神早餐$16
In 芝士魚堡
Out 煙肉蛋漢堡
真十人€ 09:39 PM 08-22-14
麥樂雞明復售 ,泰國雞 。

http://hk.apple.nextmedia.com/realti...40822/52822544
W!LL 04:03 AM 08-25-14
仲有新地蘋果脆
david 01:53 PM 08-25-14
作者: 真十人€:
麥樂雞明復售 ,泰國雞 。

http://hk.apple.nextmedia.com/realti...40822/52822544
其實唔理產地,當知道同睇過CHICKEN NUGGETS係點整之後,仲夠膽食O既都已經係非一般常人O黎...

同埋,佢講就要信?
JMi 02:02 PM 08-25-14
作者: W!LL:
醒神早餐$16
In 芝士魚堡
Out 煙肉蛋漢堡
芝士魚堡即是魚柳飽食他他醬?
W!LL 03:15 PM 08-25-14
作者: JMi:
芝士魚堡即是魚柳飽食他他醬?
好似只係個包分別, 用左豬柳強隻包
BOYBOYBOY 04:30 PM 08-25-14
作者: david:
其實唔理產地,當知道同睇過CHICKEN NUGGETS係點整之後,仲夠膽食O既都已經係非一般常人O黎...

同埋,佢講就要信?
一堆雞垃圾+垃圾整丫嘛
Nelly 06:06 PM 08-25-14
蘋果批+新地 a !@#$%^&*
BOYBOYBOY 03:44 AM 08-26-14
同友人一齊去左做勇士食麥樂雞,福喜版好食D
david 07:48 AM 08-26-14
作者: BOYBOYBOY:
一堆雞垃圾+垃圾整丫嘛
咁又唔算係垃圾O既,首先正常整CHICKEN NUGGETS O既原材料都係未過期O既,我會話堆雞原材料係OFF CUTS(中文即係下欄?),就咁擺出O黎係唔會有人買O既東東,重新再造成PINK GOO,包裝好再賣咁O者...
BOYBOYBOY 10:39 AM 08-26-14
作者: david:
咁又唔算係垃圾O既,首先正常整CHICKEN NUGGETS O既原材料都係未過期O既,我會話堆雞原材料係OFF CUTS(中文即係下欄?),就咁擺出O黎係唔會有人買O既東東,重新再造成PINK GOO,包裝好再賣咁O者...
雞翼,雞胸,脾,值錢以外既野再打成
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35  ... 最後

返回主題版面