Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-08-14, 03:48 PM   #601
bearkat
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
我ok喎!

起碼有d移植大作出下,果d轉珠,轉糖真的不感興趣呢!
由手機版發出
bearkat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-14, 03:50 PM   #602
Zombie007

註冊日期: Jun 2007
小弟已經有數位有ipad嘅朋友知道之後話會即買, 仲話對HORI個joypad好有興趣...
Zombie007 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-14, 04:20 PM   #603
bearkat

我都睇過相!
似足家用制!
Hori 質量應該唔錯!
由手機版發出
舊 05-08-14, 04:21 PM   #604
bearkat

還記得之前有隻叫mh:smart
之後不了了知
由手機版發出
舊 05-08-14, 08:10 PM   #605
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
高解像度好吸引
其他就……
得一個攻擊掣?
又,可否對應PSP的SAVE啊 XD
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-14, 08:14 PM   #606
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
放埋上PSN度啦,最好玩就係哩集
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-14, 10:19 PM   #607
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
冇加新野鐵定唔會出機
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-14, 11:28 PM   #608
遊雲gspirit
Game Master

註冊日期: Oct 2004
PSN  IDgspirit_
XD...
真係''mon鏗''喎(鏗爆mon果隻)

btw係清左,同MHF同一level
遊雲gspirit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-14, 11:36 PM   #609
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
其實咁樣督督下有咩好玩
的確咁多代手提最好玩係P2G

舊 05-09-14, 12:35 AM   #610
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
真係百幾銀就整隻MH4啦

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-14, 08:53 AM   #611
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
可以用手掣...

但係... Capcom 想試d咩?
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-14, 09:17 AM   #612
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
可以用手掣...

但係... Capcom 想試d咩?
睇下正統作搬去手電可唔可行
可行就課金制
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-14, 12:08 PM   #613
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
佢唔由 MHP1 出起已經非常有良心
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-14, 01:17 PM   #614
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
作者: SleepBoy 查看文章
呢 d 咁講求控制精確既 game 可以出 ipad 版 ??

我諗毒怪鳥都打唔贏喎....
我覺得會tune 弱d 怪, 而且加左 3DS lock 怪 ...

唔夠打就可以比錢買item

PSV 有生之年有冇隻芒享呢,番炒都好.....

此篇文章於 05-09-14 01:22 PM 被 now_loading 編輯。
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-14, 03:18 PM   #615
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: now_loading 查看文章
我覺得會tune 弱d 怪, 而且加左 3DS lock 怪 ...

唔夠打就可以比錢買item

PSV 有生之年有冇隻芒享呢,番炒都好.....
PSV要出MHFO啦 本身又玩得PSP版果幾隻 你既要求已達成

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-14, 06:13 PM   #616
DevilElvis
The One
還我香港!!

MHFO幾時出?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 05-09-14, 11:10 PM   #617
ballj

註冊日期: Dec 2003
我都想知, 聽就聽左好耐...
ballj 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-14, 10:30 AM   #618
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
仲黎...射擴2射到悶啦...

舊 05-10-14, 04:42 PM   #619
bearkat

你有你駡?人有人出!
短短幾天,日本App Store 已上頭幾位!
評分極高...
由手機版發出
舊 05-10-14, 04:53 PM   #620
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: bearkat 查看文章
你有你駡?人有人出!
短短幾天,日本App Store 已上頭幾位!
評分極高...
由手機版發出
What the......

舊 05-10-14, 05:20 PM   #621
bearkat

我見好多人小爆capcom!!!!
出垃圾,但其實舊作係有一定吸引力,
試諗下如果出舊作係psv 3ds ,應該仲衰!
(睇下最近隻psv 既gow 1+2)

我反而希望繼續多d大作移植,支援手制
由手機版發出
舊 05-10-14, 05:48 PM   #622
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
MHFO幾時出?
應該十月
但我都仲未諗定回唔回歸
人大左對Loop Quest既抗性比較低
話就話用錢解決到節省時間既問題
但都係一用左呢招就要坐定定係度打兩日 而家仲點坐定係電腦前面兩日玩同一隻game

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-14, 09:09 PM   #623
anyone
The One
↘嫁

PSN  IDRitsuZui
P2G ios高清化+支援手制
反正我之前無乜玩過手提機

所以其實有無人玩試下個wifi?

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-14, 11:55 AM   #624
J.kidd
Game Master

XBox Live Gamertagtoby5
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
What the......
推到MHP5 出落手機度啦
靠大家啦~~~
J.kidd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-14, 04:15 PM   #625
anyone
The One
↘嫁

PSN  IDRitsuZui
琴晚同街外人wifi連
lag到隻boss變石像

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[CG]monster hunter 炎王龙装(全年齡健康的) 【子夜】 Cosplay同人MIX討論區 8 01-11-08 01:03 AM

現在的時間是 10:46 AM

手機版 | APP版