Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34  ... 最後
電視遊戲討論版>ゼルダの伝説 | 薩爾達傳說 曠野之息 | The Legend of Zelda: Breath of the Wild | 已售 | 繁體中文免費更新
風間鈴木仁 06:27 PM 03-04-17
作者: mrk:
請問係WiiU的美版,定日版?
日版
takyuk 06:33 PM 03-04-17
下午信和地庫日版$429
david 06:38 PM 03-04-17

mrk 06:44 PM 03-04-17
作者: mrk:
請問係WiiU的美版,定日版?
原來係日版,個價ok喎!
seed2005 06:49 PM 03-04-17
作者: シェンムー:

玩左兩日都係得中間有地圖
我都想知地圖點拎

Sent from my iPhone using Gaforum
去番當地既塔頂

シェンムー 06:54 PM 03-04-17
作者: seed2005:
去番當地既塔頂

原來係咁, thanks
開始好難打, 又唔想睇攻略
好多野都係慢慢試返黎,好有冒險feel

Sent from my iPhone using Gaforum
hap3afrien 07:26 PM 03-04-17
黃金某舖amiibo不設散買7XX

WiiU美版459入手
信長 09:12 PM 03-04-17
任天堂 青沼英二 x Square enix 藤澤仁 訪談
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60001&snA=40200

長文, 大家可以多D 了解青沼, 原來時之笛迷宮設計係佢包辨
仲有BOTW 好多開發細節
300個開發人員好多都爆左十多次,再不斷優化隻GAME ,先有咁高質數

玩左5,6個鐘,真係好多以前的用開設定同以前唔同
入完第一條村,又好多新發現
MO 09:16 PM 03-04-17
個視點可以拉到完全俯瞰,
根本係向紅白機版致敬。
シェンムー 09:56 PM 03-04-17
主線卡緊,打多啲祠加心心/氣再上路

lineage19 10:08 PM 03-04-17
O係雙子山山頂果個祠卡住左, 完全冇提示唔知想點
シェンムー 10:48 PM 03-04-17

呢個?

lineage19 11:00 PM 03-04-17
作者: シェンムー:

呢個?

呢個,我懷疑緊另一邊山頭仲有一座,之前冇搵清楚

Tannhauser Gate 12:10 AM 03-05-17
雙子山要去曬兩邊
neo2046 01:28 AM 03-05-17
開個討論區先傾啦
貓太部 01:58 AM 03-05-17
作者: lineage19:
O係雙子山山頂果個祠卡住左, 完全冇提示唔知想點
應該係我啱啱去到嗰個,我係從馬房後間祠後面瀑布上去,
去到最高飛去對面,再兜去後邊再上,就上咗,我初初只係想上去瀑布上面睇吓,
冇諗過有間祠....,下面另一間祠我都未入去...

邊個去開討論區?呢隻game肯定有排攪...
新月 02:02 AM 03-05-17
為何不是我想那樣

最衰搭車打會頭暈
愈玩愈中毒
yipchunyu 07:25 AM 03-05-17
未買到switch,係唔係wiiu版都ok?
AhTin 09:33 AM 03-05-17
作者: yipchunyu:
WiiU 版唔駛四百,買住先囉
AhTin 09:34 AM 03-05-17
有無人見到有Zelda公主的amiibo賣?四圍都唔覺眼有
hap3afrien 09:46 AM 03-05-17
作者: yipchunyu:

再睇埋樓上Dock版(900p)vs手提版(720p), 其實WiiU版(720p)分別唔大
Dock版同WiiU版去到某d位都會降fps, 係手提版最暢順
AhTin 10:00 AM 03-05-17
作者: hap3afrien:
黃金某舖amiibo不設散買7XX

WiiU美版459入手
邊間見到一套?齊晒五隻?
神名レオ 10:24 AM 03-05-17
作者: david:
邊度有得賣?
係咪未出?
mrk 10:57 AM 03-05-17
作者: 神名レオ:
邊度有得賣?
係咪未出?
應該未出!

更正:美國amazon寫貨上左架,但係連運程要成1-2個月,咁搞笑!
https://www.amazon.com/Nintendo-Swit...th+of+the+wild

PS:重有請問有冇人兄中間最下面個2件圓形係咩呢架??
mrk 11:15 AM 03-05-17
作者: LEGOCAPTOR:
其實係咪得美版The Legend of Zelda: Breath of the Wild的Master Edition及Special Edition,
先有果個Nintendo Switch Sheikah Slate Carrying Case?

鐘意呢類有得儲同用下的特別版贈品~!

http://www.toysrus.com/product/index...Src=search&cp=

http://www.polygon.com/2017/1/13/142...dition-gallery

我都係!(另外對個金幣有興趣,因為上年E3展上每位試玩者試玩完都會送呢個金幣+1件藍色Zelda主題T-Shirt)

PS:琴日出過MK周圍都唔見有Master Edition,
而好景某大舖就見到有Special Edition炒到好似$1190,(個價錢貼太細,有錯請指正)
原來SSP玩亞實體店都有返Master Edition同Special Edition,不過遲左,已經買晒,

所以請最近出開街的人兄幫幫眼留意下邊到重有「炒得冇咁高」的Master Edition同Special Edition,通知下小弟!
PS2:美國amazon個面Master Edition同Special Edition都炒得好高下!
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34  ... 最後

返回主題版面