Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33 73  ... 最後
電視遊戲討論版>Final Fantasy VII リメイク 情報區 Vol.2 | 已售
シェンムー 08:18 PM 04-09-20
呢個世代game實體已經無任何收藏價值
絕對唔會再炒價去買新game
訂多隻日版實體真係純為FF7呢個名

收工,返去食個飯沖埋涼訓陣準時十二點開波打通頂
wckboy 08:24 PM 04-09-20
我想問有冇師兄知道,如果我想有日文字幕,是否買日英版?
GP03D 08:26 PM 04-09-20
作者: wckboy:
我想問有冇師兄知道,如果我想有日文字幕,是否買日英版?
是的
GP03D 08:28 PM 04-09-20
唔知真係ff7個名定係個個都冇街出,好耐冇見gaf有返d人氣lu
GN00508771 09:02 PM 04-09-20
呢個真⋯⋯已經有少有TOPIC版數去得咁快
darkvolver 09:06 PM 04-09-20
作者: GN00508771:
呢個真⋯⋯已經有少有TOPIC版數去得咁快
應該話.....FF7愁恨值太高了...始終相隔40幾年..
紫紅豆 09:06 PM 04-09-20
大多店都說不要太早去買,說下午三時後會好些,
可能和小島那次一樣,要自已取貨回舗售賣
darkvolver 09:09 PM 04-09-20
作者: 紫紅豆:
大多店都說不要太早去買,說下午三時後會好些,
可能和小島那次一樣,要自已取貨回舗售賣
物流問題......幾時都係.....
シェンムー 09:31 PM 04-09-20
作者: 野良猫:
我要差唔多十點幾先DL完,一慢的話已經唔能夠準時開波
你DL日版應該香港時間11點pm可以玩,應該
小光 09:53 PM 04-09-20
作者: シェンムー:
呢個世代game實體已經無任何收藏價值
絕對唔會再炒價去買新game
訂多隻日版實體真係純為FF7呢個名

收工,返去食個飯沖埋涼訓陣準時十二點開波打通頂
我會等20年後出晒1~3集先買合輯實體版收藏
izumo 09:54 PM 04-09-20
作者: darkvolver:
應該話.....FF7愁恨值太高了...始終相隔40幾年..
邊有咁耐
anyone 09:55 PM 04-09-20
參考數字
FF1 1987年面世
darkvolver 10:26 PM 04-09-20
作者: izumo:
邊有咁耐
更正約26年
零式 11:10 PM 04-09-20
結果都係買左download版, 聽朝玩
cat722 11:14 PM 04-09-20
sony hk搵姜濤買ff7廣告
由手機版發出
GN00508771 11:18 PM 04-09-20
日版開波!
先玩一步了
DC 97 11:38 PM 04-09-20
忍唔住買左PSN版
出去拎GAME食埋飯都$60-70
廢事出去幾個鐘,返黎又DL 幾個鐘@@
yuhon 12:01 AM 04-10-20
全世界開GAME!!
シェンムー 12:04 AM 04-10-20
開波!!!
holsety 12:10 AM 04-10-20
remake版送的psn主題Wall paper, 冇之前Hd 版送那個咁悅耳 :p
風間鈴木仁 12:51 AM 04-10-20
https://psnprofiles.com/trophies/106...ake?lang=zh-tw

FINAL FANTASY VII REMAKE TROPHIES
中文版
亞飛 04:02 AM 04-10-20
之前下載左Demo唔係會送動態主題?
點解我係store只能買到(free)的主題
而無法購買 動態主題?

同我講不能購買此商品的原因如下:
沒有購買 隻Demo
ComeLOLoh 07:40 AM 04-10-20
作者: 亞飛:
之前下載左Demo唔係會送動態主題?
點解我係store只能買到(free)的主題
而無法購買 動態主題?

同我講不能購買此商品的原因如下:
沒有購買 隻Demo

兩個主題係一樣既。
一個for download左中文DEMO download
另一個for download左日英DEMO download
mrk 08:10 AM 04-10-20
作者: cat722:
sony hk搵姜濤買ff7廣告
由手機版發出
Sony fb留言比人提左下,
佢生日係1999年4月30日(今年只有20歲)
喂!隻Game 1997年1月31日出時,佢都未出世,
拍廣告作故仔都唔該搵過個年紀大少少架啦!
DC 97 08:21 AM 04-10-20
好彩買左PSN版
今朝6點先 DL完
買實體可能要今晚先玩到
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33 73  ... 最後

返回主題版面