Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-11-10, 12:13 PM   #526
真‧多啦A夢
Senior Gamer
兵糧切れ…(T△T)

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: MTGO 查看文章
好想要神術, 而家好難搵

至高對反攻個場對手好似冇咩做過野就比你推爆...
本身個若王就開錯
爆哂欄果下對方淚目
仲有我果場係究極之大號令
真‧多啦A夢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 12:25 PM   #527
無題
Game Master

註冊日期: May 2004
5杖反攻好用xD
可以無腦燒xD

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

IRiS,mIu與喬的迷思~

IC:霧里ななか
無題 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 12:39 PM   #528
MTGO
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: 真‧多啦A夢 查看文章
本身個若王就開錯
爆哂欄果下對方淚目
仲有我果場係究極之大號令
哈哈, 未分到至高定究極

不過感覺上究極好似幾好用

舊 07-11-10, 12:48 PM   #529
BeanZzZz
Crazy Gamer
堅推中一入

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: tongmak 查看文章
遲d比D資料你幫我整.NET O唔OK
冇問題,好快手者

『為什麼一定要是那片土地才叫做中國?但那片土地上的中國根本就不是中國。』
BeanZzZz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 12:49 PM   #530
真‧多啦A夢
兵糧切れ…(T△T)

引用:
哈哈, 未分到至高定究極

不過感覺上究極好似幾好用
至高好用d
有得搭全吳
我個fd砌既全吳至高就將我地張ic推左上8証
究極一定要玩混色
d士氣難掌控好多
之後更新多幾段至高既片你就知咩事
順手講埋下回預告
至高vs決起
重點:零國力既決起之大號令
舊 07-11-10, 01:08 PM   #531
MTGO

引用:
至高好用d
有得搭全吳
我個fd砌既全吳至高就將我地張ic推左上8証
究極一定要玩混色
d士氣難掌控好多
之後更新多幾段至高既片你就知咩事
順手講埋下回預告
至高vs決起
重點:零國力既決起之大號令
想問下出計時冇受計既部隊skill 會吳會加成到至高到?

舊 07-11-10, 01:17 PM   #532
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
一日打9場已經好攰... 點打61場架...
鐵人
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 01:26 PM   #533
真‧多啦A夢
兵糧切れ…(T△T)

引用:
想問下出計時冇受計既部隊skill 會吳會加成到至高到?
唔會
剩係計受計部隊既特技
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
鐵人
幾個人輪流打
唔連續打就好好多
個人連續打記錄係21鋪
果陣你就需要支葡萄適

此篇文章於 07-11-10 01:31 PM 被 真‧多啦A夢 編輯。
舊 07-11-10, 01:39 PM   #534
傻仔一名
Banned
草草上身

註冊日期: Apr 2010
Castor已入黑名單
佢好煩
傻仔一名 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 01:42 PM   #535
MTGO

引用:
唔會
剩係計受計部隊既特技

幾個人輪流打
唔連續打就好好多
個人連續打記錄係21鋪
果陣你就需要支葡萄適
明白, 如果對手用至高我知點對應了

舊 07-11-10, 01:45 PM   #536
真‧多啦A夢
兵糧切れ…(T△T)

引用:
明白, 如果對手用至高我知點對應了
+多個天下二分你又點對應?
舊 07-11-10, 01:47 PM   #537
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Castor 查看文章
金龍有部會彈IC 有放位衰,都係得兩部打得

我決定用黑名單o尼個功能
Leo哥有冇野換
已用, 黑名單功能真係好方便
唔使再見到D煩人既石油製品post

冇咩想換入
只係想要gr羊祜wwwwww
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 01:50 PM   #538
BeanZzZz
Crazy Gamer
堅推中一入

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
鐵人
單昨天打了6場全國+27場英傑……

『為什麼一定要是那片土地才叫做中國?但那片土地上的中國根本就不是中國。』
BeanZzZz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 01:52 PM   #539
真‧多啦A夢
兵糧切れ…(T△T)

引用:
作者: BeanZzZz 查看文章
單昨天打了6場全國+27場英傑……
英傑傳剩係玩過幾話
依家係咪英傑傳都可以3連?
係既下次玩幾鋪英傑傳先
舊 07-11-10, 01:58 PM   #540
MTGO

引用:
+多個天下二分你又點對應?
嘿嘿, 總之有辦法啦work,吳work 就要試下先知

舊 07-11-10, 01:59 PM   #541
MTGO

引用:
英傑傳剩係玩過幾話
依家係咪英傑傳都可以3連?
係既下次玩幾鋪英傑傳先
上次打牛金軍都可以三連, 應該冇問題

舊 07-11-10, 02:00 PM   #542
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
因為呢幾日我去左泰國,所以冇留意到gaf.....
總之g3t既事還g3t, gaf既事還gaf,三國既事還三國,呢度大家都只係一般會員,傾下三國咪算做人成熟啲唔好諗咁多無謂野...
不過avatar一定唔係張飛春代同埋你信教主講都冇辦法

舊 07-11-10, 02:18 PM   #543
真‧多啦A夢
兵糧切れ…(T△T)

打交會其實係咪ban左yahoo同hotmail既 e-mail
依家想開個acc入去同人換卡都唔得
等左成個星期都冇e-mail覆
舊 07-11-10, 02:20 PM   #544
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
打交會其實係咪ban左yahoo同hotmail既 e-mail
依家想開個acc入去同人換卡都唔得
等左成個星期都冇e-mail覆
你唔係有acc係FC架咩?
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 02:23 PM   #545
真‧多啦A夢
兵糧切れ…(T△T)

引用:
作者: GateHacker 查看文章
你唔係有acc係FC架咩?
唔記得左係咪有acc係打交會
舊 07-11-10, 02:26 PM   #546
傻仔一名
Banned
草草上身

引用:
作者: Norm 查看文章
因為呢幾日我去左泰國,所以冇留意到gaf.....
總之g3t既事還g3t, gaf既事還gaf,三國既事還三國,呢度大家都只係一般會員,傾下三國咪算做人成熟啲唔好諗咁多無謂野...
不過avatar一定唔係張飛春代同埋你信教主講都冇辦法
我已經就呢件事同教主、GET網等人周旋左唔少日子
結果因為呢件事我先離開明教
甚至公開逼使get網ban我
以上一切一切,都係get網某個仆街搞出黎既

不過GET網高層,個個城府甚深
連我自己都親自領教過
你話我信教主既話,其實GET網高層又邊度信得過呢?

此篇文章於 07-11-10 02:37 PM 被 傻仔一名 編輯。
傻仔一名 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 02:32 PM   #547
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
唔記得左係咪有acc係打交會
肯定有啦,我記憶中
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 02:35 PM   #548
不死身的出木杉
Ultimate Gamer
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004
.....其實走射要原地停多久才可以發出?

一個使用剛弓戰法,但連一下剛弓也出不到的玩家留
不死身的出木杉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 02:37 PM   #549
傻仔一名
Banned
草草上身

直接將Castor同iamleoluk放入黑名單
我話算數唔係因為我自己罷就
只係唔希望某D人更加唔高興
點知以上兩個人偏偏用另類的行動繼續提返件事出黎

無問題,你要大家理我件麻煩事,咪去囉