Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-14-10, 05:26 PM   #526
Reticence
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2010
Wii U IDZEROIA
PSN  IDEdwin Chu
XBox Live GamertagEdwinChu
引用:
作者: luminezxa 查看文章
我係上水新都百記訂,但係仲未收到電話…不過一陣放左都係落去睇下
我都係新都果到, 但係風潭, 3點零拎左
P.S. 真係個個都怕左風澤喎,我見佢CHECK單果陣,個電腦顯示得5個係果到訂...
Reticence 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-10, 05:56 PM   #527
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
tst hk record $349 walk in 入手

好重

舊 05-14-10, 05:58 PM   #528
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
點樣先會有衫同DLC 送???

舊 05-14-10, 06:12 PM   #529
Shawn.T
Junior Member

註冊日期: Oct 2007
岩岩係好景行過入手限定版349~~
(冇包件衫..)
Shawn.T 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-10, 06:18 PM   #530
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
隻Game,勁正!去攻略區分享下先!
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-10, 06:24 PM   #531
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
作者: 卡柏 查看文章
隻Game,勁正!去攻略區分享下先!
死仔包咁快手

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-10, 06:39 PM   #532
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
作者: 小光 查看文章
死仔包咁快手
暫時都係玩左第一章姐,呵呵!
盒野真係幾重手,個Sales好攪笑,我拎Game時,佢話,嘩,真係好精美喎,唔怪之得你地會訂啦!
之後無啦啦同我講要拆盒對下入面D野齊唔齊,我心諗你當我第一日訂Game呀?不過睇得出佢八掛想睇下入面有D咩,結果我俾佢開,佢一路開盒一路講,真係好精美喎,我話,呢個係盒黎(佢以為係本小說),佢開左之後都繼續話真係好精美呀!蝕左添!
最後,對晒野後,我終於都可以拎返屋企玩!

個Sales的確幾好Service,我走時仲菊晒公,話一有D贈品就會搵我,多謝晒!
攪到我下次買野都想搵番佢!
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-10, 06:58 PM   #533
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
都係正日先拎,費事走兩轉

舊 05-14-10, 07:27 PM   #534
usayarE

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
好想玩
應該聽日去拎,去拎red dead redemption 個時先再拎埋下載卡同件衫
好似無聽到反斗城有人打電話?
我係反蛋城訂完全無音訊,聽日拎之前打去問下先

想問下各位
根據經驗件衫係咪one size?
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-10, 07:37 PM   #535
luminezxa
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDlumine913
引用:
作者: Reticence 查看文章
我都係新都果到, 但係風潭, 3點零拎左
P.S. 真係個個都怕左風澤喎,我見佢CHECK單果陣,個電腦顯示得5個係果到訂...
D職員應該無睇通知,我行埋去問,都仲話要18號賣
之後我話收到mail,仲話你地上水廣場同側邊風澤都有得賣喎,佢先幫我睇。
不過幾好服務,同埋我有得拎就無咩所謂。拎果時仲話今日下晝先到貨。

不過唔得閒玩住,真係
luminezxa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-10, 07:40 PM   #536
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
game 未玩, 訂左咁多隻 MS game, 計包裝份量, 呢隻係最滿意的, 重未計件衫都覺得值$349

見到樓上的comment, 集game 的可玩性也放心..
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-10, 07:49 PM   #537
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
荃豐$350入手

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-10, 07:57 PM   #538
mew

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: RS 200 查看文章
有d野唔係好明, 想問清楚, 之前好似有講話會有DLC出, 買GAME就有CODE比你DL.
咁想問, 普通版有冇呢個CODE架?

因為限定版D野我唔o岩....
普通版有個code架~!
mew 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-10, 08:12 PM   #539
naytk
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDfatyan
3DS Friend Code4511 0437 1153
PSN  IDyanchimkay
XBox Live Gamertagktyan
引用:
作者: usayarE 查看文章
好想玩
應該聽日去拎,去拎red dead redemption 個時先再拎埋下載卡同件衫
好似無聽到反斗城有人打電話?
我係反蛋城訂完全無音訊,聽日拎之前打去問下先
o岩o岩o係反斗城拎左,個packing好正~
今日下晝反斗城call我拎game,我o係中環分店訂,之前訂左幾次都有call我拎game。

引用:
作者: usayarE 查看文章
想問下各位
根據經驗件衫係咪one size?

此篇文章於 05-14-10 08:16 PM 被 naytk 編輯。
naytk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-10, 08:30 PM   #540
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

原來本小說唔係中文架~!?我重以為係潻~英文小說唔識睇~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-10, 09:54 PM   #541
lauyan

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDHaloHill
想問下預訂果張dl卡係下載d乜??
lauyan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-10, 10:42 PM   #542
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
個珍藏的質數唔錯,特別本書.(真個本)
引用:
作者: lauyan 查看文章
想問下預訂果張dl卡係下載d乜??
今天打ms度問過係主角服,我估應該係game入面主角的新衫.

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-10, 11:36 PM   #543
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
九龍灣HMV已拿了game

又大盒又重

隻game 移動時畫面轉得好快, 我睇我阿哥打緊, 眼都暈埋
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-10, 12:14 AM   #544
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
溫馨題示: 限定 bouns 係有兩個免費主題的
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-10, 01:13 AM   #545
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
引用:
作者: mew 查看文章
普通版有個code架~!
唔該晒師兄~
咁我買普通算喇...
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-10, 01:32 AM   #546
luminezxa
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDlumine913
引用:
作者: diabloex 查看文章
溫馨題示: 限定 bouns 係有兩個免費主題的
仲有人頭像,已經unlock左黎用
用緊艾倫
luminezxa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-10, 01:33 AM   #547
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
引用:
作者: nami_tamaki999 查看文章
九龍灣HMV已拿了game

又大盒又重

隻game 移動時畫面轉得好快, 我睇我阿哥打緊, 眼都暈埋
隻game個缺點就係個鏡頭唔識自己回中,下下要用手動 fing 返個鏡頭埋來, 不過習慣了就ok o既

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-10, 01:45 AM   #548
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
作者: initial 查看文章
隻game個缺點就係個鏡頭唔識自己回中,下下要用手動 fing 返個鏡頭埋來, 不過習慣了就ok o既
都可以咁講, 用R3 以為係置中, 原來係左右鏡頭.......
我反而覺得避敵人攻擊真係要習慣下個timing
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-10, 01:48 AM   #549
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
D敵人彈出黎果陣都好友善地幫你調正個鏡頭對住佢地 ,
緊急迴避之後都會同你將個鏡頭對番佢地 , 呢個我覺得已經唔錯

不過有時鏡頭就zoom埋去彈出黎果兩個人 , 你就好安心咁打O既時候往往後面多左個
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-10, 07:00 AM   #550
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 卡柏 查看文章
暫時都係玩左第一章姐,呵呵!
盒野真係幾重手,個Sales好攪笑,我拎Game時,佢話,嘩,真係好精美喎,唔怪之得你地會訂啦!
之後無啦啦同我講要拆盒對下入面D野齊唔齊,我心諗你當我第一日訂Game呀?不過睇得出佢八掛想睇下入面有D咩,結果我俾佢開,佢一路開盒一路講,真係好精美喎,我話,呢個係盒黎(佢以為係本小說),佢開左之後都繼續話真係好精美呀!蝕左添!
最後,對晒野後,我終於都可以拎返屋企玩!

個Sales的確幾好Service,我走時仲菊晒公,話一有D贈品就會搵我,多謝晒!
攪到我下次買野都想搵番佢!
係邊一間黎?我下次都去訂下先

引用:
作者: kakajit 查看文章

不過有時鏡頭就zoom埋去彈出黎果兩個人 , 你就好安心咁打O既時候往往後面多左個
我就係成日佢D背後靈陰到

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Xbox360] ◇◆◇ Alan Wake ◇◆◇ 心靈殺手 ◇◆◇◆◇ 1000成就攻略討論區 ◇◆◇◆◇ updated ㊣㊣㊣ yKS 攻略及心得交流區 180 08-10-10 07:12 PM
[Xbox360] Alan Wake 攻略區請去樓上 now_loading 攻略及心得交流區 3 05-14-10 01:48 PM

現在的時間是 03:49 AM

手機版 | APP版