Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-11-10, 01:28 AM   #501
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: Rotagen 查看文章
又堅輸中金+跌品……不過今次係丹下叔
去到現時點竟然無曹仁,換左龐娥

另外去左油麻地金龍望,個場ok,有廁所而且仲算乾淨
除左多煙之外機唔算污糟,環境光猛,仲要好少人打,下晝去都有空機
不過放機兩批分開放……
金龍有部會彈IC 有放位衰,都係得兩部打得
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
我就黎想上天台投訴
我決定用黑名單o尼個功能
Leo哥有冇野換

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 01:49 AM   #502
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
神速四騎唔識打英知,請問可否教路?
對面通常未開賢女英知就唔攻,combo唔單止超武力仲要好長,
可以門口開埋城打一至二下城先散,離間又o徙士氣,對面又有槍護,就算開鬥陣壁一陣就融左,真係唔識打
如果對面有荀灌同軍師春華更係……

舊 07-11-10, 01:56 AM   #503
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
神速四騎唔識打英知,請問可否教路?
對面通常未開賢女英知就唔攻,combo唔單止超武力仲要好長,
可以門口開埋城打一至二下城先散,離間又o徙士氣,對面又有槍護,就算開鬥陣壁一陣就融左,真係唔識打
如果對面有荀灌同軍師春華更係……
唔好禁離間
同埋你係用咩腳?

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 07-11-10, 02:06 AM   #504
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
唔知係咪昨日漏0左2張軍師卡係機舖, 今日搵極都唔見
求黑白蜀軍師卡, & 收R, SR

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 02:07 AM   #505
Rotagen
Game Master

引用:
作者: Castor 查看文章
唔好禁離間
同埋你係用咩腳?
超智力離間無用都知,暫時諗到既方法係打自陣連環博counter……
老實講隻隻十幾武仲要起碼兩隻加速騎鬼神MAX左都唔掂

DECK係神速、鬼神、曹洪、離間

舊 07-11-10, 02:09 AM   #506
Rotagen
Game Master

引用:
作者: b_boy 查看文章
唔知係咪昨日漏0左2張軍師卡係機舖, 今日搵極都唔見
求黑白蜀軍師卡, & 收R, SR
邊兩張,我應該仲有多

舊 07-11-10, 02:09 AM   #507
b_boy
↘呆~

引用:
邊兩張,我應該仲有多
除0左山頂張張都要

淯底可保一世平安
舊 07-11-10, 02:21 AM   #508
Rotagen
Game Master

引用:
作者: b_boy 查看文章
除0左山頂張張都要
兩張再起要搵下先知有無
龐統應該仲有多

舊 07-11-10, 02:31 AM   #509
Rotagen
Game Master

http://www.nicovideo.jp/watch/sm11329014

天才SUGEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

舊 07-11-10, 02:34 AM   #510
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
超智力離間無用都知,暫時諗到既方法係打自陣連環博counter……
老實講隻隻十幾武仲要起碼兩隻加速騎鬼神MAX左都唔掂

DECK係神速、鬼神、曹洪、離間
防護守城門

舊 07-11-10, 02:38 AM   #511
BeanZzZz
Crazy Gamer
堅推中一入

註冊日期: Aug 2007
唔小心連副ic都上埋太尉
老虎電鋸combo堅廚

清傳真係好頭痕……要用腦玩既三國好難搞

『為什麼一定要是那片土地才叫做中國?但那片土地上的中國根本就不是中國。』
BeanZzZz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 02:41 AM   #512
b_boy
↘呆~

引用:
兩張再起要搵下先知有無
龐統應該仲有多
THZ

淯底可保一世平安
舊 07-11-10, 02:42 AM   #513
Rotagen
Game Master

引用:
作者: Castor 查看文章
防護守城門
就算頂到城門,其他低cost十幾武扑城壁都好甘,不過可能未嘗唔係辦法

舊 07-11-10, 03:14 AM   #514
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
就算頂到城門,其他低cost十幾武扑城壁都好甘,不過可能未嘗唔係辦法
細cost打邊唔痛得去邊而且城底跑住,埋城就突

舊 07-11-10, 03:26 AM   #515
真‧多啦A夢
Senior Gamer
兵糧切れ…(T△T)

註冊日期: Jan 2010
多謝28大琴日換左張礎比我
今日試左魏4 礎+戰騎+突破防護+劉曄
礎個軍真係好用夠硬淨

另:今日有幾張sr同r重覆左
sr:飛將氣炎擊
le關羽
神弓極意
r:荀灌x2
鬼槍極意
有興趣換既請pm

另另:team box更新究竟vs反攻

另另另:至高好好推
推左5個証番黎
真‧多啦A夢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 03:37 AM   #516
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
引用:
http://www.nicovideo.jp/watch/sm11329014

天才SUGEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
超火力SUGEEEEEEEEEEEEEEEEEE

舊 07-11-10, 03:44 AM   #517
tongmak
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: BeanZzZz 查看文章
唔小心連副ic都上埋太尉
老虎電鋸combo堅廚

清傳真係好頭痕……要用腦玩既三國好難搞
遲d比D資料你幫我整.NET O唔OK
tongmak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 08:45 AM   #518
kennyka

註冊日期: Aug 2009
XBox Live Gamertagkennyka
◆天線無双の証が1に上がり、[太尉]に昇格しました!
◆烏羽の証が8に増えました!
◆烏羽が一日に61戦しました!
◆無間地獄が一日に30戦しました!
◆曹操♪〜が一日に18戦しました!
◆全力全カイ☆が一日に17戦しました!
◆前日の最高得点者は無間地獄さんでした

烏羽が一日に61戦しました...怒打之鬼
kennyka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 10:29 AM   #519
真‧多啦A夢
兵糧切れ…(T△T)

引用:
作者: kennyka 查看文章

一打就打成日
都係果句
我係煲閃黨
舊 07-11-10, 10:42 AM   #520
MTGO

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: 真‧多啦A夢 查看文章
一打就打成日
都係果句
我係煲閃黨

好勁...一日打咁多場!!!

有咩好收穫?

舊 07-11-10, 10:46 AM   #521
MTGO

TEAM BOX UPDATE: 魔道逆境對英知一轉

R荀灌真係好勁

舊 07-11-10, 10:47 AM   #522
MTGO

引用:
作者: kennyka 查看文章

你都唔弱, 一日打18場...我3.59之後最多試過12場左右JA

舊 07-11-10, 11:06 AM   #523
kennyka

註冊日期: Aug 2009
XBox Live Gamertagkennyka
引用:
作者: MTGO 查看文章
你都唔弱, 一日打18場...我3.59之後最多試過12場左右JA
可惜仲係衰貪心
破格升唔到上去..唉唉
kennyka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 11:13 AM   #524
真‧多啦A夢
兵糧切れ…(T△T)

引用:
作者: MTGO 查看文章
好勁...一日打咁多場!!!

有咩好收穫?
張ic唔止我一個人用
我只係打左廿幾場
中左業炎,神弓極意,突破防護,le關羽(fd中),神術(fd中),龐娥(fd中),飛將氣炎撃(fd中)
舊 07-11-10, 11:18 AM   #525
MTGO

引用:
作者: 真‧多啦A夢 查看文章
張ic唔止我一個人用
我只係打左廿幾場
中左業炎,神弓極意,突破防護,le關羽(fd中),神術(fd中),龐娥(fd中),飛將氣炎撃(fd中)
好想要神術, 而家好難搵

至高對反攻個場對手好似冇咩做過野就比你推爆...

論壇跳轉

現在的時間是 12:30 PM

手機版 | APP版