Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後
電視遊戲討論版>Monster Hunter World | 已售︱攻略討論區已開
sonywong 05:33 PM 09-23-17
頭先去188有間藍店已經收訂幫客留行版同捆機,500訂金,佢話如果唔出行版就可以攞番;但如果行貨出就冇得退。

其他細節仲未知,連部機會唔會好似日版咁出先都未知。但佢好似幾肯定會有行版。

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
STRIFE 06:38 PM 09-23-17
主題怪好在唔係之前隻紫色龍,太過怪鳥級數
Crapcom今次都幾落資源去做world
rubyyu 10:35 PM 09-23-17
作者: STRIFE:
主題怪好在唔係之前隻紫色龍,太過怪鳥級數
Crapcom今次都幾落資源去做world

佢做得起個餅, 多D外國玩家
都係mon hunt迷嘅福, 無外資, 隻game好難發展落去
鈴蘭 12:20 AM 09-24-17
個創造角色好有貨 而且今次似乎好易儲裝
可以開兩隻人
DevilElvis 02:47 AM 09-24-17
毒妖鳥プケプケ

角龍

滅龍士 09:01 AM 09-24-17

【TGS2017最速アップ】『モンスターハンター:ワールド』スペシャルステージ
件豬扒MC真心扒,睇波同絕對領域就夠
野良猫 09:25 AM 09-24-17
今集黑貓會幫手捉住隻怪
跟手就見獵人捉咗隻黑貓
david 09:49 AM 09-24-17

Monster Hunter World Collector's Edition Includes:

Monster Hunter: World Standard Game

Nergigante Statue

32-page Hardcover Art book

Digital Soundtrack

Digital Deluxe DLC Card, featuring:
Samurai Set
Additional Gesture 1: Zen
Additional Gesture 2: Ninja Star
Additional Gesture 3: Sumo Slap
2 additional sticker sets
"Wyvern" face paint
"Topknot" hairstyle
Orphan 01:36 PM 09-24-17
個官方受付娘cos好得

STRIFE 07:08 PM 09-24-17

有地方俾你試招試動作
風間鈴木仁 12:00 AM 09-25-17
http://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1082442.html

【『モンスターハンター:ワールド』プロモーション映像3】
「MHW」、珊瑚が生い茂り、クラゲが宙を舞う幻想的な新フィールドを公開!
最新 PV 3
滅龍士 12:18 AM 09-25-17

跌足幾籮眼鏡,珠茶笛同月詠劍大熱倒灶,Crapcom你用返赫醒大劍仲靚仔過呢把樣衰噴射爛鐵大劍啦 qp
野良猫 08:07 AM 09-25-17
月詠係靚,但太過科幻系
當event任嘅武就可以為
Eking 10:00 AM 09-25-17
MHXX 都已經好科幻啦, 重甲虫個套基本上係未來戰士級數~
強化人間ですの~★ 10:15 AM 09-25-17
珠茶笛裡面仲有流體,俾著係我整game都唔想搵自己笨
佐藤成樹 10:32 AM 09-25-17
把大劍咁似煙斗既???
真係hunter個莫老五喎~
david 12:03 PM 09-25-17
有噴射器...咁把劍應該可以做中途加速迴轉吧?

唔會純擺好看吧...
STRIFE 12:04 PM 09-25-17
呢d武器能力唔荒勁,一直wfc/
LR猫 12:20 PM 09-25-17
大劍? idnfc
rubyyu 03:12 PM 09-25-17
諗番capcom同sony嘅關係真係幾唔錯,年頭出隻BIO出來刺激大家買PS4嘅VR,下年就同MHW PS4 Pro

我諗有一番一定嘅人因為bio出,所以入VR,另外有咗PS4嘅轉pro動力唔大,但有MH又一個籍口轉機,直接剌激硬件上嘅銷售,或多或小幫手穩固PS4嘅地位

Sent from my iPhone using Gaforum
Tannhauser Gate 03:27 PM 09-25-17
我諗住入steam版
ps4好難跟身
LR猫 03:47 PM 09-25-17
作者: Tannhauser Gate:
我諗住入steam版
ps4好難跟身
PC怕會有一堆一拳超人
charcsc2000 04:22 PM 09-25-17
作者: LR猫:
PC怕會有一堆一拳超人
唔知到時psv玩ps4版會唔會到lag到喊...
qwe 08:16 PM 09-25-17
作者: charcsc2000:
唔知到時psv玩ps4版會唔會到lag到喊...
好好咁睇唔開, 先唔講操作, 果0.x秒的延遲即係你少左0.x秒避...
DevilElvis 02:00 AM 09-26-17
作者: rubyyu:
諗番capcom同sony嘅關係真係幾唔錯,年頭出隻BIO出來刺激大家買PS4嘅VR,下年就同MHW PS4 Pro

我諗有一番一定嘅人因為bio出,所以入VR,另外有咗PS4嘅轉pro動力唔大,但有MH又一個籍口轉機,直接剌激硬件上嘅銷售,或多或小幫手穩固PS4嘅地位
沒有永遠的朋友,只有永遠的利益

There are no permanent friends, but only permanent interests.
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後

返回主題版面