Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-21-11, 01:45 PM   #476
不是藍星人
God of Gamer
Neverland

註冊日期: Sep 2004
y 副acc 無打一朝跌o左 700 位

舊 11-21-11, 01:51 PM   #477
bbsnake
Crazy Gamer
蛇叔日記之3*不歸路

註冊日期: Nov 2002
N Y 記各欠三張白金
點算好?

蛇叔日記第三章--------開窗前先啲針(咩針?你話呢)
キャプテン翼 つくろうドリームチーム
N id-3839514 Y id-52885895
SD高達G-Generation G-Frontier
id:73100500/91613840
SD騎士
id:60279941
bbsnake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-11, 01:55 PM   #478
macgyver
Game Master
反loli恊會會長

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: bbsnake 查看文章
N Y 記各欠三張白金
點算好?
課金就是唯一的答案,不過應該就出新卡,自己諗

舊 11-21-11, 01:58 PM   #479
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
用電話打好唔掂
唔攪得好多野之餘
仲成日Load唔到
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-11, 02:09 PM   #480
不是藍星人
Neverland

引用:
作者: bbsnake 查看文章
N Y 記各欠三張白金
點算好?
抽卡 retry 三次今日係最後機會
我都欠三張白金...

舊 11-21-11, 02:16 PM   #481
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
作者: okabe 查看文章
個個都在公司打,d老細多得足小 唔少<---果D我諗一係老細一係就係冗員
冗員報到

舊 11-21-11, 02:25 PM   #482
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: okabe 查看文章
個個都在公司打,d老細多得足小 唔少<---果D我諗一係老細一係就係冗員
引用:
作者: etkwok 查看文章
冗員報到
引用:
作者: 無賴男 查看文章
冗員報到
冗員3號報到
Gundam MK-2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-11, 02:39 PM   #483
macgyver
Game Master
反loli恊會會長

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
冗員3號報到

冗員4號報到

舊 11-21-11, 03:04 PM   #484
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
今次個event真係傷好密,好完一個又傷一個....

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-11, 03:19 PM   #485
不是藍星人
Neverland

引用:
作者: gsw 查看文章
好在的是傷o左影響都唔大
只係搞到我連銅卡都要拎出o黎用

舊 11-21-11, 03:21 PM   #486
無賴男
復仇勇者

引用:
作者: gsw 查看文章
我前中後都有40Lv up後備加埋2個朋友已經無煩惱

舊 11-21-11, 03:23 PM   #487
無賴男
復仇勇者

引用:
我岩岩中左rare卡 銅石田

降低總合靠你la

舊 11-21-11, 03:44 PM   #488
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
n記而家打到33xW,1500點左右
眼見1000位而家分別係425W,2000點
似乎可以追追看?
舊 11-21-11, 03:57 PM   #489
spikekit
敗家仔

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDspikenineball
引用:
作者: macgyver 查看文章
垃圾,旨在降底總合力
淨係得呢一個用途用一条君仲好啦

不過唔通放係後備都可以做低總合?
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-11, 04:04 PM   #490
macgyver
Game Master
反loli恊會會長

引用:
作者: spikekit 查看文章
淨係得呢一個用途用一条君仲好啦

不過唔通放係後備都可以做低總合?
要放落正選

舊 11-21-11, 04:06 PM   #491
spikekit
敗家仔

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDspikenineball
引用:
作者: macgyver 查看文章
要放落正選
我留左成隊14總合, 都冇放落盃賽隊度
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-11, 04:55 PM   #492
okabe

註冊日期: Aug 2002
D FT真係SET得太密
打完之後又出
連續出3次
反而想知愈高位既會唔會FT無咁多?
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-11, 04:57 PM   #493
不是藍星人
Neverland

我覺得高位o左 fever 仲出得密o左
而家我 nico 有 fever 直頭要唔打
我想勝場 1000 位內勝點 1000 位外
而家係勝場 6xx 勝點 8XX

舊 11-21-11, 05:14 PM   #494
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
N主帳練爆人傷左都真係唔大影響
但副同Y練梗既傷,就真係會輸多左.

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-11, 05:14 PM   #495
無賴男
復仇勇者

引用:
我覺得高位o左 fever 仲出得密o左
而家我 nico 有 fever 直頭要唔打
我想勝場 1000 位內勝點 1000 位外
而家係勝場 6xx 勝點 8XX
你勝點甘少?

舊 11-21-11, 05:19 PM   #496
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
終於出運
五萬金聖翼

舊 11-21-11, 05:21 PM   #497
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: maxwaver 查看文章
終於出運
五萬金聖翼
公起你要俾人公審鳥
舊 11-21-11, 05:24 PM   #498
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
公起你要俾人公審鳥
之前扭親都係中學雞金/廢金,終於有張用得著既金
我除左主角,弓倉同龍其他全部都係SPja

不過食左張中學金+銅*2+兩張SP先LV19...........

此篇文章於 11-21-11 05:28 PM 被 maxwaver 編輯。
maxwaver 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-11, 05:25 PM   #499
不是藍星人
Neverland

yahoo 600 勝
nico 500 勝

500w 金 adi 蛋 -> 金早田
齊五張金 bonus -> 銀 adi 政夫

我抽過四次 bonus 全部都係出銀!!!!!!!

y記同n記兩邊都欠三白金

抽多七張普通券,兩張石崎兩張政夫....想點呀....

此篇文章於 11-21-11 05:28 PM 被 不是藍星人 編輯。
不是藍星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-11, 05:27 PM   #500
okabe

註冊日期: Aug 2002
500W 拿到AD金以上蛋 即刻抽下先

Y版 AD金松山<----終於有個似樣後衛了
不過P都係102 G可能都係98-100左右

N版 AD Gディアス98
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 12:15 AM