Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-04-12, 02:11 PM   #476
AMONtheBrave
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: okabe 查看文章
如果你係用つながるもん果個試咪打
49.212.9.175

你用收費果D你咪用佢俾你個IP
通常佢都有SOFTWARE自己同你整埋
想知既就去網上CHECK IP既SITE
即係我本身需要申請VPN服務(?)
唔好意思有點煩
要收費都無關係,能否介紹一下?

唉電腦既野我唔會明架啦

舊 08-04-12, 02:16 PM   #477
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: AMONtheBrave 查看文章
即係我本身需要申請VPN服務(?)
唔好意思有點煩
要收費都無關係,能否介紹一下?

唉電腦既野我唔會明架啦
梗要喇!
之前都回左某位版友既提問

唔收費果D係好難玩得穩定
而且果個無料VPN只係暫時免費
有朝一日都係要收費
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 04:00 PM   #478
shenmue11
Junior Member

註冊日期: Nov 2008
引用:
作者: yuhchan5 查看文章
題外話,講開VPN,如果你有淘寶ACC,可以同佢地買,我用緊都係9蚊人仔一個月,速度絕對冇問題!不過淘寶唔俾光明正大賣VPN,所以你要用「特別」的字眼SEARCH。。。
可唔可以PM比我
shenmue11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 04:47 PM   #479
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: wang2009hk 查看文章
有些玩家不太接受online化
一來月費問題
二來因mmo化令DQ故事性變薄弱
三是戰鬥沒想像中好
當然也有些人有說畫質問題啦..
SE 近年對mmorpg做法好有問題,佢地係為左拖長玩家game time 而做setting,好多野令人越玩越想放棄....

舊 08-04-12, 05:56 PM   #480
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
引用:
作者: Eking 查看文章
SE 近年對mmorpg做法好有問題,佢地係為左拖長玩家game time 而做setting,好多野令人越玩越想放棄....
佢搵完FF試ONLINE都算
雖然我唔玩DQ,但對佢地將今次第10集搞死
真係幾無奈...好快銷量速報一出,就見證到一個王朝的末落

舊 08-04-12, 10:45 PM   #481
blackcatlam
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
我有位朋友跟足步驟set vpn唔得,想知道經router去set vpn係咪唔同?
blackcatlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 11:05 PM   #482
okabe

引用:
作者: blackcatlam 查看文章
我有位朋友跟足步驟set vpn唔得,想知道經router去set vpn係咪唔同?
我都係用ROUTER再連VPN出WIFI
無咪問題
舊 08-04-12, 11:18 PM   #483
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
佢搵完FF試ONLINE都算
雖然我唔玩DQ,但對佢地將今次第10集搞死
真係幾無奈...好快銷量速報一出,就見證到一個王朝的末落
首日初步估算
http://www.neogaf.com/forum/showthre...=484906&page=8

引用:
USB bundle 50% sellthrough
standalone 30% sellthrough

300-400k expected for the week.
比較: 2002 年 5 月 Final Fantasy XI (PS2) first week - 83,665 (要額外買 hdd, network adaptor)
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 11:28 PM   #484
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
我都係用ROUTER再連VPN出WIFI
無咪問題
我部電腦開咗vpn
再用cable駁router
wii部機用cable駁router
咁樣link法上唔到.. 邊處出問題?
我係Mac User >.>
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-12, 03:13 AM   #485
jasoncyber
我要高飛

註冊日期: Jun 2010
引用:
作者: Celes 查看文章
要入埋個名先add到

我acc名:アラン
ID: KZ561-401
有興趣可以 add 我呀 ID:TU111-605 acc名:ジェイソン
jasoncyber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-12, 03:43 AM   #486
jasoncyber
我要高飛

[QUOTE=shenmue11;9922958]可唔可以PM比我[/Q

要用付款VPN 試一試http://vpn88.com/Index.htm 但要有支付宝和QQ 方便付款及聯絡,付款前可以問他給你試用一吓先.OK才付款買.至於有關 setting 的問題前面有提過吓,可以看看

以下有些有用網址...........................

1.http://checkip.org/ 可以 check 吓 ip 的位置

2. http://www.dragonquest.jp/ 當成功連到線後,第一步是需要用SQUAREENIX ACCOUNT 登人可以在這裏申請 !!!注意在最後的問題是用全角的日本字體填下可以用這個協助  http://translate.google.com.hk/#zh-CN/ja/

註該天龍vpn與本人沒有任何關係 提供只作參考

此篇文章於 08-05-12 03:49 AM 被 jasoncyber 編輯。
舊 08-05-12, 03:25 PM   #487
okabe

引用:
作者: aquarius 查看文章
我部電腦開咗vpn
再用cable駁router
wii部機用cable駁router
咁樣link法上唔到.. 邊處出問題?
我係Mac User >.>
MAC既野唔太清楚,幫不上
舊 08-05-12, 03:26 PM   #488
okabe

引用:
作者: jasoncyber 查看文章
有興趣可以 add 我呀 ID:TU111-605 acc名:ジェイソン
ADD唔到你
有機會試下ADD我
acc名:クルトキリト
ID:HL492-231

你介紹果個VPN好似死LINK
舊 08-05-12, 03:47 PM   #489
jasoncyber
我要高飛

引用:
ADD唔到你
有機會試下ADD我
acc名:クルトキリト
ID:HL492-231

你介紹果個VPN好似死LINK

try try this one www.tl088.com
舊 08-05-12, 03:59 PM   #490
aquarius
Game Master

引用:
MAC既野唔太清楚,幫不上
咁如果喺router set VPN出wifi邊隻牌子好?
舊 08-05-12, 05:27 PM   #491
okabe

引用:
try try this one www.tl088.com
一定要用QQ聯絡?
佢個網既淘寶網LINK都係死LINK
舊 08-05-12, 05:28 PM   #492
okabe

引用:
咁如果喺router set VPN出wifi邊隻牌子好?
我用ASUS
不過邊隻牌子好就唔清楚
舊 08-05-12, 05:40 PM   #493
nobu-k
Game Master

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDnobu123jp
等WiiU出左先連機買,我部Wii係行版
nobu-k 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-12, 11:00 PM   #494
aquarius
Game Master

用緊baffalo WHR-HP-G300N
去到VPN server嗰part唔知點set
有無人可以請教一下 _(_ _)_
舊 08-07-12, 03:05 AM   #495
aquarius
Game Master

成功online了
不過未有square enix account
想問吓係咪只可以用jp嘅mail先申請到?
舊 08-07-12, 08:33 AM   #496
jasoncyber
我要高飛

引用:
成功online了
不過未有square enix account
想問吓係咪只可以用jp嘅mail先申請到?
唔係呀,不過有些需要填的資料要用日文輸入的
舊 08-07-12, 11:26 AM   #497
aquarius
Game Master

引用:
唔係呀,不過有些需要填的資料要用日文輸入的
フリガナ點解?
舊 08-07-12, 12:19 PM   #498
okabe

引用:
フリガナ點解?
http://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=17608&sn=7725
開SE ACC看尼個
舊 08-07-12, 01:42 PM   #499
shenmue11

註冊日期: Nov 2008
[QUOTE=jasoncyber;9923758]
引用:
作者: shenmue11 查看文章
可唔可以PM比我[/Q

要用付款VPN 試一試http://vpn88.com/Index.htm 但要有支付宝和QQ 方便付款及聯絡,付款前可以問他給你試用一吓先.OK才付款買.至於有關 setting 的問題前面有提過吓,可以看看

以下有些有用網址...........................

1.http://checkip.org/ 可以 check 吓 ip 的位置

2. http://www.dragonquest.jp/ 當成功連到線後,第一步是需要用SQUAREENIX ACCOUNT 登人可以在這裏申請 !!!注意在最後的問題是用全角的日本字體填下可以用這個協助  http://translate.google.com.hk/#zh-CN/ja/

註該天龍vpn與本人沒有任何關係 提供只作參考
唔該曬
shenmue11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-12, 10:34 PM   #500
aquarius
Game Master

有無邊D日本VPN好介紹?
而家用緊果個around每個鐘頭就會disconnect一次

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[EVE Online][MMORPG] 有冇人有玩這隻 game? (宇宙版大航海 online + Ultima online 級超自由 gameplay) 佐佐木莊尼 PC電腦遊戲討論版 14 03-16-15 05:25 PM
收 wii ドラゴンクエストX 目覚めし五つの種族 內附的MA CODE 雷刀 買賣專區 3 12-15-12 04:51 PM
NDS:Project: Nintendo DS Online (Nitro Online) : Summary 神祕人1號 手提遊戲機討論版 6 12-09-04 12:03 AM
PS2 online過程一問!!!(front mission online) LEDIV 電視遊戲討論版 15 03-16-04 04:55 PM

現在的時間是 11:49 AM

手機版 | APP版